Game: Find The Album - Συνειρμικά

Ναι, ναι!

Καλά εντάξει, αν είναι αυτό που νομίζω ότι είναι, είσαι για πολλές κλωτσιές (πάλι).

Βρήκα τόσα, αξίζω να επιδείξω για άλλη μια φορά τη συνειρμική μου δεινότητα!! Πες αυτό που σκέφτεσαι δοου- αρκεί να είναι [I]μία λέξη[/I]!

Βρήκες τόσα ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΟ.

Τώρα τούτο δω απ’ ότι καταλαβαίνω δεν είναι αυτό που νόμιζα, αλλά αυτό ουδόλως καθιστά το ζουρλομανδύα περιττό στην περίπτωσή σου.

Λαβ για. <3

Μην κλαις όμως, επειδή είμαι καλή ας πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ. Χοχοχ.

Κοιτα λυκαινα, εισαι αντικειμενικα αρρωστη. Απο τη στιγμη που βρηκες το μοιραζ’, με τρομοκρατεις. Θυμισε μου να στριβω στη γωνια καθε φορα που σε βλεπω :!:

Ας την κλωτσησει καποιος.

Πραγματικά θέλω να δω τι συνειρμό πιστεύει ότι θα έπρεπε να κάνουμε με τον Tux.

Ακραίο αλλά Desire από Tuxedomoon;

Θα έλεγα ότι δεδομένων “tux->linux-> unix” και “μία λέξη” (με πλάγια γράμματα) είναι uni-something.

Εγώ το σκέφτηκα ότι ο Tux πάει για το συγκρότημα και ο Λένον για το άλμπουμ. Αφού είναι μία λέξη, οι Tuxedomoon έχουν δύο άλμπουμ που είναι μία λέξη, ένα εξ αυτών είναι το Desire, το οποίο όταν το γκούγκλαρα μαζί με Λένον, μου έβγαλε ένα τραγούδι Desire από έναν Sean Lennon. Και λέω, τέτοιο αποκαϊδι που είναι η Wolf, παίζει και να είναι αυτό :stuck_out_tongue:

Καταρχάς ζηλεύετε όλοι που βρήκα το Μοιράζ:!: Ξεχνάτε βέβαια ότι ο Νεημλεςς είπε σχεδόν ποια είναι η μπάντα. Κατά δεύτερον, οι τραμπουκισμοί δεν θα πιάσουν:!:

Keyser κλαίω. Θα έλεγα ότι με τιμάς, αλλά φοβάμαι λίγο.

Ενιγουει, δεν έχει οτιδήποτε σχετικό με “tux” ή “linux” ή “uni” ή μωβ ιππόκαμπους ως λέξεις μέσα. Ούτε υπάρχει η μπάντα, οι εικόνες απλώς συνθέτουν τον τίτλο του δίσκου.

Imaginepenguins, s/t απο sideproject των Imagine Dragons.

:"""""""""""""""")

Αφού τη λέξη της πρώτης εικόνας την έχετε βρει όλοι, τι σας δυσκολεύει?!!!

Μάλλον το ότι είμαστε σχετικά νορμάλ στο μυαλό οι περισσότεροι.

Είπε ο

Επικαλείσαι ποστ του Razoreata σε συζήτηση περί λογικής

Just sayin’

Αν το λατεραλους για το οποιο τον κραζετε ειναι αυτο που θυμαμαι με τον καφε λαττε, τοτε ειστε αστειοι και ανοητοι.

Ε αυτό είναι, δεν το είχα βάλει και δεύτερη φορά :stuck_out_tongue: