Game: Find The Album - Συνειρμικά

Εγώ νόμιζα φανέλα… Ούτε που γνωρίζω από τέτοια…

Κι η φανέλα ισχύει, Σάιλεντ, μην απογοητεύεσαι.

Πάμε.

Χιντ από τώρα για να μην ψάχνετε ό,τι να ναι. Αν δεν ξέρετε ποιός είναι αυτός στην εικόνα κάντε ένα ψάξιμο να βρείτε ακριβώς ποιός είναι, γιατί έχει σημασία.

Καλά ναι…είναι από τις ωραίες κουβέντες που μπορείς να λες για ώρα…αλλά η ουσία είναι μια…όπως κι αν τους πιάσεις…ο ένας ήταν Ο ΕΝΑΣ…

Έκανα έναν συνειρμό που τσακίζει κόκκαλα… Two from the Vault?

έδιτ. Λάθος. Μήπως…Go to Heaven?

Θυμήθηκα την ταινία…τον βρήκα…αλλά έχει σημασία το κανονικό του όνομα ή με τον ρόλο στην ταινία?

Ο ρόλος στην ταινία

Teaser and the Firecat?

(καμία σχέση κατά τα άλλα, συνδύασα όμως κάτι πραγματάκια από τις δύο εικόνες)

Έκανα έναν περίεργο συνειρμό…αλλά 6 παρά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο… :lol:

Trinity House - Flashback Through History

Set the World on Fire ?

The Lord Of Steel

Λοιπόν.
Ο δίσκος δεν είναι μέταλ, αλλά (απ’ όσο ξέρω) λατρεύεται οικουμενικώς. Από τους πλέον κλασσικούς τόσο του γκρουπ, όσο και του είδους του.

To ιδιο “οικουμενικώς” με το 666 International ;;

Σταμάτα πια ρε αντιδραστικό στοιχείο.

Όχι. Πολύ πιο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΣ. Δηλαδή πώς να το πω, για πολλούς είναι ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών.

Houses of the holy

Ενδιαφέρουσα σκέψη, αλλά όχι.
Λοιπόν ακούστε. Το κλειδί για το συνειρμό της πρώτης εικόνας είναι το τι κάνει ο χαρακτήρας και, για να το πάω παραπέρα, το τι φήμη αποκτά.
Λέω να μη δώσω (ακόμα) χιντ για το δεύτερο συνειρμό, γιατί μετά μάλλον θα γίνει πολύ εύκολο.

Filosofem?

ακυρο, no metal ειπαμε

εντιτ, όλα οκ, δάκρυα με το 666, απλά για να γράψω κάτι και να έχει νόημα το ποστ μου θα πω pain of salvation - BE αφού δεν είναι μέταλ και είναι ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών.

μαλακα θα πω Disraeli Gears.

Λοιπόν τελικά αυτό δίνει πολλές πιθανότητες που ούτε καν μου είχαν περάσει απ’ το μυαλό.

Για να ρολάρουμε λίγο.

Ακόμα κάποιος δε μου έχει δώσει σωστό συνειρμό για το δεύτερο. Μη σκέφτεστε λοιπόν τι μπορεί να πιστεύω εγώ για το συγκρότημα ή το τραγούδι. Κοιτάξτε και εκείνο το “lyrics” που είναι στην εικόνα, ντε…

Ε, τώρα πιστεύω ότι το έκανα αρκετά πιο εύκολο.