Game: Find The Album - Συνειρμικά

Άσε ρε pussy που θες να περνιέσαι και “πιο μέταλ” με τα στονέρια σου. Ουστ!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Όσο ζεις μαθαίνεις, αν και ήμουν σχετικά βέβαιος ότι το “από τον πιο μέταλ χώρο” θα ήταν “προσωπικό γούστο” και θα πρεπε για κάποιο λόγο εγώ που είμαι noobας του φόρουμ να ξέρω τα γούστα του καθενός για να μαντέψω τον δίσκο…

Τεσπα, απόψεις είναι αυτές, για μένα οι Sleep είναι στονερ ροκ μπάντα αλλά τι ξέρω εγώ άλλωστε…Πάντως, με όλη την καλή διάθεση, αν θέλετε να συμμετέχουν κι άλλοι στο θρεντ βάλτε και κάτι το οποίο δεν θα βρίσκουν συνεχώς τα ίδια 5-6 άτομα

Απ’ότι βλέπουμε, λίγα.

Πάμε κάτι εύκολο γιατί δε μου 'ρχεται κάτι γρήγορα.

Νο χιντς. Για μερικούς βέβαια μπορεί να είναι και grindcore, τι να πω, απόψεις είναι αυτές.

minoans

Antenna

Οι Sleep εντάσσονται εύκολα στο Stoner Metal, οι Asbestosdeath παίζανε Sludge Doom Metal, δεν είπα ότι τα μέλη είναι ούγκανοι μεταλλάδες, αλλά ότι προέρχονται από τον πιο μέταλ χώρο. Πιο μέταλ από τη μουσική των Om.
Έχω δίκιο.

γουελ, δατ γουωζ κουικ.

Έχε χάρη ρε ανάγωγε που έχετε τους συσχετισμούς προς το παρόν και δε σας παίρνει ο κόζμος με τις πέτρες όταν πετάτε κάτι τέτοια του τύπου “stoner metal” ή “sludge doom metal”, αλλά αντίθετα θεωρείται και ΟΚ.

Αλλιώς θα σου λεγα, φολσοτόμαρο.

Αααααααχ, δικαίωσις.

Απαξιώ. Στενόμυαλοι μανογουοράδες.

Ελα στο κλαμπ.

Παρ’ όλα αυτά ας βοηθήσουμε τον Ρέμπελ μια και είναι και νουμπ στο φόρουμ.
Φίλε Ρέμπελ, τα γούστα των κατά κόρον συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο θρεντ έχουν ως εξής:

Therion: Glam/sleaze με τάσεις προς το AOR, πρώην ντουμάς που βαρέθηκε το μπάφο και το γύρισε στην κόκα, κατά προτίμηση από κώλους κορασίδων προερχόμενων από αμφισβητήσιμης ηθικής μαγαζιά.

Gracchus: κλασσική περίπτωση indie ατόμου. Κυρίως post-punk, lo-fi, no-wave, με ράπκορ διαφεύγουσες. Αν του μιλήσεις για ομπσκιούρ μέταλ και χαρντ ροκ καταστάσεις θα σε κοιτάξει αφ’ υψηλού ρουφώντας τον λατετσίνο του. Και το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

Nameless: Nameless is the name, pure europower’s the game. Αν κατέχεις από διπλομποτιές, κορώνες, τευτονικό ήχο και γερμαναράδες με γρέζι που άδουν με δισολίες στο μπαγκράου είσαι μέσα. Αν του πεις για ελληνικό έντεχνο έχεις φάει κλωτσίδι από το πόνυ μποτάκι του.

She-wolf: εμφανή λατρεία σε σάπιο μπλακοντέθ. Φετίχ της τα εφταράκια της cogumelο και το φεστιβάλ της Nuclear War Now, Έχει να κάνει και με τις ατόφιες χάρντκορ ρίζες της και την αφίσα του Henry Rollins που κοσμεί το δωμάτιό της. Πες της πως τον γνώρισες και θα σε πρήξει.

Angmar: ντάξει, λίγο απ’ όλα. Μέινστριμ ήχος, βέβαια, γιατί υπάρχουν κι άλλα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή για να κάθεσαι να ξεψειρίζεις το αντεργκράουντ. Λέει καμένο όποιον θα δώσει λεφτά για σιντί/βινύλιο και αγαπημένη του νέα μπάντα οι Avenged Sevenfold.

Εγώ: Κλασικός χιέβης και τα μυαλά στα κάγκελα. Η μουσική τέλειωσε μαζί με τους Split Beaver και δεν χάνω λάιβ μπάντας που τα μέλη της είναι μεγαλύτερα ηλικιακά από το άθροισμα των ηλικιών των γονιών μου. Αν δε μπορώ να πιώ μπύρες και να γκαρίξω ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡ τι να τα κάνω αυτά τα διανοουμενίστικα; Α, ναι, εξαιρείται το στόουνερ που όπως και να το κάνουμε, είναι η καλύτερη μουσική του σήμερα.

Οι υπόλοιποι είναι αγνοήσιμοι κομπάρσοι οποτε δεν αναλώνω άλλο χρόνο. Ελπίζω, φίλε, να σε βοήθησα και αν έχεις άλλες απορίες μη διστάσεις να τις εκφράσεις. Καλή χρονιά, με αγάπη και ευτυχία εύχομαι και πολλές μπύρες χυμένες στα μος-πιτ \m/

[I]Το ποστ αυτό ήταν μια ευγενική χορηγία των Lidl. Ένας αγοράζει-δέκα πεθαίνουν.[/I]

θα πω parallels επειδη toxikos

Σκέφτηκα ότι, όχι άδικα, κάποιοι θα σκεφτόσαστε έτσι…δεν ήταν αναγκη να βαλω φωτο

αυτό έφτανε…

εδιτεδ

δεν το βρηκες βρε

σορυ αν δεν εγινα κατανοητος

ηταν πολυ γριφος η απαντηση σου και τζογαρισα…

edit, no worries μωρε. θα πω και το the wall επειδη πρεπει, παρολο που δε πιστευω να εβαζες κατι τοσο ευκολο

εγώ (επειδή πιάνουν τα αρχίδια τους) θα πω balls to the wall

ωραια παρατηρηση, ειχα επικεντρωθει στη μπακα του ΧΟΥΛΚ και δεν εβλεπα τιποτα αλλο

yes…indeed…η σειρα σου