κάτι απλό για να ξαναρολάρει το παιχνίδι
Μάλλον κόλλησε ξανά… Daredevil… Punisher… Βοηθάω κανέναν;
Ο τίτλος του άλμπουμ αφορά μία λέξη που ο κόσμος τείνει να χαρακτηρίσει τέτοιες περσονες
Δεν κατάλαβα τι εννοείς
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Magnum-Vigilante
Βασικά Planet of Zeus - Vigilante αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το θεωρήσω σωστότατη απάντηση:)
Βάζεις Μάνο
(πρόκειται για το ένα από τα δύο άλμπουμ που έχει βγάλει μέχρι σήμερα η εν λόγω μπάντα που σχηματίστηκε στις αρχές των '00s)
Καναδοί, dance-punk
You’re a Woman, I’m a Machine
Death from Above 1979 - You’re a Woman, I’m a Machine
Γιαπ.
Αν κάποιος θέλει να απολαύσει το game ας πηδήξει το παρακάτω κείμενο
Δεν είχα ιδέα ποιος είναι ο τύπος, αλλά με Google lens πλέον βρίσκονται όλα εύκολα sorry
Δεν έχω ιδέα ποιο album είναι, αλλά πόσο χρόνο είχαμε σπαταλήσει σ’ αυτό το παιχνίδι πριν 10 χρόνια;;;
εύκολο δεν είναι , μπορείς να κάνεις δεκάδες συνειρμούς αλλά για να ξεμπλοκάρει και σκεπτόμενος πονηρά , δλδ ότι αν θυμάμαι καλά σου αρέσει πολύ η μπάντα αυτή θα πω
Bent Knee ομώνυμο
για Bent Knee θα ταιριαζε περισσοτερο Jon Snow - Daenerys. Στην φώτο δεν απεικονίζονται αυτοί.
Γυναικας τραγουδοποιου ειναι το αλμπουμ
Για εμένα που δεν ξέρω ποιος απεικονίζεται, είναι μάλλον δύσκολο να μαντέψω…Εκτός αν πρέπει να εστιάσω αλλού στην εικόνα.
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου, αλλά φοβούμαι και να προσπαθήσω μέχρι, ανάθεμα κι αν ξέρω μισό πράγμα από αυτά που ακούς ;p