Game: Find The Album - Συνειρμικά

VA - Διατάραξη Κοινής Ησυχίας; που έχει και το Μπασταρδοκρατία μέσα

1 Like

Χαχαχ όχι. Αφορά μια κατάσταση που βιώνουμε γενικότερα και… ειδικότερα. Δεν εξαντλείται στους χαρακτηρισμούς των μπάτσων ή ό,τι.

Draconian Times
Hatebreeder
Countdown to extinction
Seasons in the Abyss

Όχι.

Dystopia

Damn, όχι. Στο τέλος θα βγει ότι ήταν καμιά μαλακία πάλι και θα κρύβομαι. Θρας πάντως.

1 Like

Όχι, η σκέψη είναι λάθος, όλα αυτά δηλ περί νέας τάξης και δυστοπίας κλπ κλπ. Αφορά μια υφιστάμενη κατάσταση επικαιρότητας, από 2 πλευρές.

Ο @apostolisza8 μου κάνει λαικς και νιώθω είτε ότι κοροϊδεύει είτε ότι το έχει βρει, δεν θέλει να παίξει και πάλι κοροϊδεύει ;p

image

Αν δεν είχες αναφέρει δεκαετία θα έλεγα “Persecution Mania”, τώρα θα πω “Epidemic Of Violence”.

Βγάλε πόρισμα του αν κοροϊδεύω :stuck_out_tongue:

1 Like

Ναι, ευχαριστώ. Άρα, κοροϊδία σίγουρα. ;p

Και δεν δέχομαι σχόλια, θεωρώ ήταν μια εξαιρετική σκέψη.

4 Likes

Αυτό είναι μακριά από τα μουσικά σου γούστα λοιπόν;

Fair enough, τώρα θα πρέπει να βάλω εγώ δηλαδή;

3 Likes

Νταξει μια χαρά ήταν αυτή τη φορά :stuck_out_tongue:

Ναι να βάλεις και σε ικετεύω να μην είναι πολύ ψαγμενο αντεργκράουντ μπλακ . Να το βρούμε εντός του 2020 :rofl:

4 Likes

Γιες, η όρεξή μου για θρας με εγκατέλειψε κάπου στα τρυφερά 17. Παθαίνω κάτι αναλαμπές ενίοτε, αλλά είναι μεμονωμένα τα περιστατικά.

Εάν θες, αλλιώς μπορείς να παραχωρήσεις την σειρά σου φυσικά. (Να το δουν αυτό και κάποιοι κάποιοι…!)

:rofl: :joy: :rofl:

3 Likes

Έχουν αρχίσει να μαλακώνουν και να γίνονται αρκετά εμπορικά τα ακούσματά του, περίμενε και σύντομα θα εκπλαγείς μαζί του…

3 Likes

Αυτή θα ήταν μια καλή συγκυρία να μυηθείς στο black-thrash που είναι η σωστή και σοβαρή εξέλιξη πάντως.

Θα σου έλεγα εσένα τίποτα τώρα αλλά έχε χάρη. Δεν καταλαβαίνεις :stuck_out_tongue:

Επειδή το σωστό είναι να παίξω, αλλά βαριέμαι να σκεφτώ ιδιαίτερα, θα βάλω κάτι που το θεωρώ υπερβολικά προφανές για να προχωρήσει το game, και δεν θα δώσω καμία βοήθεια (χα :stuck_out_tongue: ):

image

2 Likes

Οκ, ξεκάθαρα warriors of the world :joy: :rofl:

1 Like

Ξεκάθαρα όχι.

3 Likes

Έτοιμος ήμουν να γράψω " δεν το περίμενα αυτό από εσένα " αλλά ευτυχώς καλά έκανα και δεν το περίμενα αυτό από εσένα :stuck_out_tongue:

3 Likes