VA - Διατάραξη Κοινής Ησυχίας; που έχει και το Μπασταρδοκρατία μέσα
Χαχαχ όχι. Αφορά μια κατάσταση που βιώνουμε γενικότερα και… ειδικότερα. Δεν εξαντλείται στους χαρακτηρισμούς των μπάτσων ή ό,τι.
Draconian Times
Hatebreeder
Countdown to extinction
Seasons in the Abyss
Dystopia
Damn, όχι. Στο τέλος θα βγει ότι ήταν καμιά μαλακία πάλι και θα κρύβομαι. Θρας πάντως.
Όχι, η σκέψη είναι λάθος, όλα αυτά δηλ περί νέας τάξης και δυστοπίας κλπ κλπ. Αφορά μια υφιστάμενη κατάσταση επικαιρότητας, από 2 πλευρές.
Ο @apostolisza8 μου κάνει λαικς και νιώθω είτε ότι κοροϊδεύει είτε ότι το έχει βρει, δεν θέλει να παίξει και πάλι κοροϊδεύει ;p
Αν δεν είχες αναφέρει δεκαετία θα έλεγα “Persecution Mania”, τώρα θα πω “Epidemic Of Violence”.
Βγάλε πόρισμα του αν κοροϊδεύω
Ναι, ευχαριστώ. Άρα, κοροϊδία σίγουρα. ;p
Και δεν δέχομαι σχόλια, θεωρώ ήταν μια εξαιρετική σκέψη.
Αυτό είναι μακριά από τα μουσικά σου γούστα λοιπόν;
Fair enough, τώρα θα πρέπει να βάλω εγώ δηλαδή;
Νταξει μια χαρά ήταν αυτή τη φορά
Ναι να βάλεις και σε ικετεύω να μην είναι πολύ ψαγμενο αντεργκράουντ μπλακ . Να το βρούμε εντός του 2020
Γιες, η όρεξή μου για θρας με εγκατέλειψε κάπου στα τρυφερά 17. Παθαίνω κάτι αναλαμπές ενίοτε, αλλά είναι μεμονωμένα τα περιστατικά.
Εάν θες, αλλιώς μπορείς να παραχωρήσεις την σειρά σου φυσικά. (Να το δουν αυτό και κάποιοι κάποιοι…!)
Έχουν αρχίσει να μαλακώνουν και να γίνονται αρκετά εμπορικά τα ακούσματά του, περίμενε και σύντομα θα εκπλαγείς μαζί του…
Αυτή θα ήταν μια καλή συγκυρία να μυηθείς στο black-thrash που είναι η σωστή και σοβαρή εξέλιξη πάντως.
Θα σου έλεγα εσένα τίποτα τώρα αλλά έχε χάρη. Δεν καταλαβαίνεις
Επειδή το σωστό είναι να παίξω, αλλά βαριέμαι να σκεφτώ ιδιαίτερα, θα βάλω κάτι που το θεωρώ υπερβολικά προφανές για να προχωρήσει το game, και δεν θα δώσω καμία βοήθεια (χα ):
Οκ, ξεκάθαρα warriors of the world
Ξεκάθαρα όχι.
Έτοιμος ήμουν να γράψω " δεν το περίμενα αυτό από εσένα " αλλά ευτυχώς καλά έκανα και δεν το περίμενα αυτό από εσένα