Εδω εκανα ενα συνειρμο πανω στο συνειρμο που φανταστηκα οτι εκανες πανω στο δικο συνειρμο, αλλα μαλλον δεν το πετυχα.
Δεν εχει παντως σχεση με τον κοβιντ, κι ας μην ηταν αυτος ο συνειρμος σου
Εδω εκανα ενα συνειρμο πανω στο συνειρμο που φανταστηκα οτι εκανες πανω στο δικο συνειρμο, αλλα μαλλον δεν το πετυχα.
Δεν εχει παντως σχεση με τον κοβιντ, κι ας μην ηταν αυτος ο συνειρμος σου
το ηβιλ ήταν οι κατσαρίδες ή κάποιο έντομο. street lethal?
Οχι… αλλα μπορω να πω πως κινεισαι προς την σωστη κατευθυνση
προς το στρητ η το ληθαλ? :") ρε δεν ξέρω αλήθεια, δεν μπορώ να ξεφύγω από λέξεις όπως pest/vermin/parasite και μάλλον δεν ξέρω κανέναν τέτοιον δίσκο χαχ. Θα πω loose n lethal και chemical invasion κι ας το βρει κάποιος άλλος.
Χμμμ… ουτε προς το street αλλα ουτε προς το lethal ακριβως. Καποια αλλα που εγραψες στο ιδιο post ηταν πιο σχετικα ομως
Εμενα κατι σε Pestilence μου βγαζει
Θα πω Toxicity απο System Of A Down
Χαχα οχι.
Ενα μικρο hint ακομα: ενω η @Sh_Wo_f καπως αρχισε να το προσεγγιζει καποια στιγμη νοηματικα, απο θεμα μουσικου ειδους δεν το εχετε προσεγγισει αρκετα ακομα
Α ΝΑ https://www.youtube.com/watch?v=MPcS7AEJ5Bo&ab_channel=RareMetalUploads :"""""""""""""")
μας γάμησες
Οχι, δεν ειναι των parasite. Δεν ειναι καποιο ψαγμενo συγκροτημα, ολοι το ξερουμε και ειναι απο τα πολυ μεγαλα ονοματα που συζηταμε και εδω στο φορουμ
Δεν ξέρω, έβαλα το φετινό Springsteen, δεν με νοιάζει τίποτα ;p
Ένα hint γιατί νομίζω πως κολλήσαμε λίγο. Στον τίτλο του άλμπουμ αναφέρεται ένα συγκεκριμένο έντομο
πω, θα θελα τόσο πολύ να πω λοκαστ αμπορσιον τεκνισιαν, αλλά νταξ, δεν, παρακάτω
Machine Head - Locust
εητιζ μωρέ
Αρνούμαι, αν έχεις βάλει αυτό δεν υπάρχει κανένα νόημα
Χαχα ποιο είναι δηλαδή? Είναι μεγέθυνση από ένα κομμάτι του artwork η μύγα
Δεν απαντώ εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Γιατί όμως όχι αυτό? Μια χαρά δισκαρα είναι και φυσιολογικός συνειρμός, rumours say
Χαχαχ, στο δίνω, αλλά το θεωρώ ακόμα και αυτό πιο λογικό.
Πώς είναι δυνατόν ένας μαν που κάνει απεντόμωση να παραπέμπει σε μια μύγα σε έναν τοίχο;