Lemuria (χωρίς λόγο, απλά για να παίξω κι εγώ)
αυτό είναι ε, λολ
Μετά θα παρακαλάτε να βάζω δίσκους, αυτό έχω να πω ;p
Αντε και παραλίγο να εξαντλησουμε την δισκογραφία τους…
Πριν είχαμε φωτογραφία από το Untouchables για το … Untouchables (!)
btw μια φορά θυμάμαι είχα κάνει απόπειρα να ακούσω το θελι. αυτά.
Παραδόξως αυτός είναι ο μόνος λόγος που θυμάμαι αυτό τον δίσκο, οπότε μου έκατσε λίγο κουτί
Επίσης να πω πως
Γέλασα πολύ δυνατά γιατί ήταν καλή σκέψη χαχα!
Ίσως το δυσκολέψω τώρα, για τα δεδομένα μου, θα επανέλθω.
Theli-vovin-deggial μαγική τριπλέτα δίσκων χωρίς να υποτιμαω την υπόλοιπη δισκογραφία τους
Μα γιατί?? Πρωί χωρίς καφέ ακούγεται αυτό… Επίσης ετοιμαστείτε τώρα για Black metal… Καληηη επιτυχία
Ένα δυο ποιντς που πιστεύω πως θα βοηθήσουν το φαν του παιγνίου αν ακολουθούνται:
-Βάζουμε στο αρχικό ποστ δεδομένα που να είναι αρκετά για μια πιθανότητα εύρεσης απάντησης από κάποιον χωρίς χιντς. Άσχετα αν δώσουμε μετά χιντς.
-Βάζουμε στοιχεία στο αρχικό ποστ που, ακόμα και αν η απάντηση θα μπορούσε να είναι 100 διαφορετικά άλμπουμ, όταν εκείνη αποκαλύπτεται, οι υπόλοιποι να λέμε “ναι, αυτό κολλάει πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα στα δεδομένα που μας έδωσε”.
Ναι, δεν διαφωνώ, απλά δεν είμαι οπαδός της μπάντας συνολικά
Συμφωνώ. Μάνο ετοιμάσου να παίξεις ε.
(σκέφτομαι και επανέρχομαι)
Το μόνο που θα ήθελα να πω ως παράπονο είναι ότι το παιχνίδι λέγεται βρες το άλμπουμ συνειρμικά . Όχι βρες ένα τραγούδι που θα σε κάνει να βρεις το άλμπουμ
Δεν ήταν κακός ο συνειρμός του @Pargalatsos . Δεν θα το έβρισκα ποτέ γιατί δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει deggrial , αλλά με την παραπομπή που έδωσε οκ το δέχομαι ως ένα old school πανδυσκολο συνειρμό
Να θυμίσω ότι κάποτε ο Γρακχος είχε βάλει το Kill em all και έπρεπε να συνδέσεις τo spartacus league με την τηλεοπτική σειρά Σπάρτακος και μια επική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν για να καταλήξεις εκεί ( που η σκηνή περιείχε την φράση - παράγγελμα kill em all ) . Αυτό που μας είχε δώσει ήταν οι εικόνες των Λίμπκνεχτ και Λούξεμπουργκ
Οπότε δεν ήταν και τόσο κακός συνειρμός ( ούτε τότε του Γρακχου ήταν κακος αλλά δεν θα πήγαινε ποτέ η σκέψη μου εκεί )
Transilvanian Hunger
Η χαρά του στοιχήματος είσαι ρε γαμώτο σου, όταν βάλω Darkthrone (γιατί θα έρθει αυτή η στιγμή), αν δεν το βρείς πρώτος θα απογοητευτώ
Χαχαχα παίζω safe μάλλον . Αλλά έπρεπε
Bodycount-Bloodlust
Αν περάσεις μια μέρα να ακούς rap-metal θα πω ναι, προς το παρόν όχι
Αυτό άκουγα σήμερα