Game: Find The Album - Συνειρμικά

Όχι, αλλά θα δώσω την πρώτη βοήθεια, συγκρατημένα:

Δεν είναι black metal.

Iced Earth Horror Show

Type o negative - Bloody Kisses

1 Like

Misfits - Famous Monsters :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Όχι, 0/3 αλλά είναι μέταλ ο δίσκος.

King Diamond - Give me your soul…please

Όχι ρε, εκτός κόνσεπτ :stuck_out_tongue_winking_eye:

Moonspell - Night eternal

και επειδή ψιλοπιστεύω ότι ο συνειρμός πρέπει να πάει σε κάτι τύπου gothic romance γιατί έχει και τέτοια στοιχεία η ταινία

ρίχνω και ένα where lovers mourn

Ο συνειρμός πάει κυριολεκτικά σε φράση του βιβλίου και της ταινίας, η οποία όμως για να μην πέσετε να με φάτε είναι ψιλοκλασική ε :stuck_out_tongue:

Παρα-βοήθησα τώρα. Οφείλει να βρεθεί.

edit: Κόβω να πέφτει το γκουγκλάρισμα σύννεφο, ας ελπίσω πως θα το έχει διαβάσει/συγκρατήσει ήδη κανείς σας.

image

3 Likes

“Listen to them, what music they make!”

Δεν ήταν τόσο δύσκολο έτσι;

2 Likes

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανέφερες για φράση, έγινε πιο εύκολο. Πολύ καλό.

2 Likes

Η άλλη επιλογή ήταν να έλεγα πως είναι έργο στο Cthulhu Mythos αλλά εκεί νιώθω πως θα έκαιγα κάθε εγκεφαλικό κύτταρο, και αφού κατάλαβα πως οι συνειρμοί θα ήταν all over the place είπα να πω για την φράση, που, δεν ξέρω, στα μάτια μου είναι εμβληματική :stuck_out_tongue:

Ισχύει. Αλλά για κάποιο λόγο είναι copyrighted by CoF στο κεφάλι μου!

image

Ο τίτλος του άλμπουμ υποδηλώνει κίνηση.

Η αλήθεια είναι πως δεν πήγε καθόλου ο νους μου εκεί πέρα. Μετά από μοναξιές, ανεκπλήρωτους έρωτες, γκοθιές κτλ, θα σκεφτόμουν τίποτα με “ancient evil” κτλ.

Εδιτ: Για τον Δράκουλα μιλάω.

To γυρόφερνες ηχητικά μωρέ, και ανέφερες και In Solitude που ήταν “αδερφικά” συγκροτήματα και το γύρισαν ίδια περίοδο προς τις γκοθίλες :stuck_out_tongue:

…μονόδρομος το τραγούδι της νύχτας :wink:

1 Like

Led Zeppelin

1 Like

Όχι αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω τον συνειρμό που οδήγησε στους zeps!