Δεν ειναι αυτο (ρε τι μπορει να βρει καποιος στο ιντερνετ) αλλα γι αυτη τη λιμνη μιλαμε, ναι. Ειναι ενας δισκος αρκετα γνωστος, αλλα απαιτει λιγο φαντασια/αφηρημενη σκεψη, δεν ειναι τοσο κυριολεκτικο
one hour by the concrete lake?
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει… ναι αυτο ειναι. Η συγκεκριμενη λιμνη λογω μεγαλης αλκαλικοτητας δινει μια πετρινη οψη σε οσα ζωα πεθαινουν εκει. Ενα αφηρημενο αλμα μακρυα ειναι η λεξη concrete και ο δισκος 
αρνούμαι.
άντε τώρα να ξανασκεφτώ. δώστε μου λίγο κι αν δεν, θα το αφήσω στο κοινό.
α εντάξει, όχι καμένος συνειρμός λοιπόν, αλλά βασικός.
Δάκρυσα . Εξαιρετικό λογοπαίγνιο
^-^
Aς βάλει ένας κάποιος όποιος λοιπόν. Θα αφιερώσω το λιγοστό μυαλό που μου έχει απομείνει στο να βρω δίσκο για το άλλο παράθυρο πριν πάει πολύ αργά και με αποκλείσει ο jtn.
Ντιμπς! 
(death metal ο δίσκος)
edit, hints, ο τίτλος του δίσκου είναι κυριολεκτικά αυτό που δείχνουν τα gifάκια (τι “hint”, πάσα σε άδειο τέρμα βγάζω)

Δισκογραφια Amon amarth 
Ντεθ είπα, όχι ποπ (αγαπάω Άμον Άμαρθ, αλλά όχι) 
χαχα ναι μωρε, κι εγω δεν τους βαζω στο death, δεν αρκουν τα βοθρε φωνητικα. Αλλα ηταν ευκολη επιλογη ετσι για αρχη 
Immolation - Failures For Gods?
νοπ, αλλα σωστος δρομος
Asphyx - God cries

progressive metal ψάχνουμε
Symphony X - Odyssey? Δεν είναι στο διάστημα αλλά που ξέρεις…
Seraphic Clockwork- Vanden Plas ?
Cynic - Focus
dream theater - images and words
Δεν είναι κανένα από αυτά, respect στο vanden plas παρεμπιπτόντως, ο martian έχει δίκιο όμως για τη sci-fi θεματολογία αν και ο συγκεκριμένος δίσκος έχει μια μικρή διαφορά (θα την αναφέρω πιο μετά αν χρειαστεί)
2o hint:

λοιπόν, η σχετική ταινία είναι το

όμως άθελα του ο martian έπεσε μέσα με το σχόλιο
Γιατί αν και sci-fi ο δίσκος διαδραματίζεται στη Γη.