Game: Find The Album - Συνειρμικά

Δεν ειναι αυτο (ρε τι μπορει να βρει καποιος στο ιντερνετ) αλλα γι αυτη τη λιμνη μιλαμε, ναι. Ειναι ενας δισκος αρκετα γνωστος, αλλα απαιτει λιγο φαντασια/αφηρημενη σκεψη, δεν ειναι τοσο κυριολεκτικο

one hour by the concrete lake?

1 Like

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει… ναι αυτο ειναι. Η συγκεκριμενη λιμνη λογω μεγαλης αλκαλικοτητας δινει μια πετρινη οψη σε οσα ζωα πεθαινουν εκει. Ενα αφηρημενο αλμα μακρυα ειναι η λεξη concrete και ο δισκος :wink:

1 Like

αρνούμαι. :stuck_out_tongue: άντε τώρα να ξανασκεφτώ. δώστε μου λίγο κι αν δεν, θα το αφήσω στο κοινό.

α εντάξει, όχι καμένος συνειρμός λοιπόν, αλλά βασικός.

4 Likes

Δάκρυσα . Εξαιρετικό λογοπαίγνιο

3 Likes

^-^

Aς βάλει ένας κάποιος όποιος λοιπόν. Θα αφιερώσω το λιγοστό μυαλό που μου έχει απομείνει στο να βρω δίσκο για το άλλο παράθυρο πριν πάει πολύ αργά και με αποκλείσει ο jtn.

Ντιμπς! :blush:

(death metal ο δίσκος)

edit, hints, ο τίτλος του δίσκου είναι κυριολεκτικά αυτό που δείχνουν τα gifάκια (τι “hint”, πάσα σε άδειο τέρμα βγάζω)

Δισκογραφια Amon amarth :smiley:

Ντεθ είπα, όχι ποπ (αγαπάω Άμον Άμαρθ, αλλά όχι) :sweat_smile:

3 Likes

χαχα ναι μωρε, κι εγω δεν τους βαζω στο death, δεν αρκουν τα βοθρε φωνητικα. Αλλα ηταν ευκολη επιλογη ετσι για αρχη :smiley:

1 Like

Immolation - Failures For Gods?

νοπ, αλλα σωστος δρομος

Asphyx - God cries

2 Likes

:heart:

1 Like

image

progressive metal ψάχνουμε

1 Like

Symphony X - Odyssey? Δεν είναι στο διάστημα αλλά που ξέρεις…

Seraphic Clockwork- Vanden Plas ?

Cynic - Focus

1 Like

dream theater - images and words

Δεν είναι κανένα από αυτά, respect στο vanden plas παρεμπιπτόντως, ο martian έχει δίκιο όμως για τη sci-fi θεματολογία αν και ο συγκεκριμένος δίσκος έχει μια μικρή διαφορά (θα την αναφέρω πιο μετά αν χρειαστεί)

2o hint:
image

λοιπόν, η σχετική ταινία είναι το
image

όμως άθελα του ο martian έπεσε μέσα με το σχόλιο

Γιατί αν και sci-fi ο δίσκος διαδραματίζεται στη Γη.

1 Like