holy diver? lol
edit: που την ειδα την αβυσσο…ελα ντε…στον καθρεφτη μου ισως…με το παραμικρο αβυσσος
εδιτ2: καλε μαρεσει αυτο το παιχνιδι
holy diver? lol
edit: που την ειδα την αβυσσο…ελα ντε…στον καθρεφτη μου ισως…με το παραμικρο αβυσσος
εδιτ2: καλε μαρεσει αυτο το παιχνιδι
that’s what i signed up for <3
Καλά δεν αποκλείεται να έχουν μπει και μπάντες κάποτε / απλώς νομίζω αν κάνεις κάτι διαφορετικό οφείλεις να το πεις
We have a winner!
Πρόσεξε τώρα: φτιάξε μία νοητή γραμμή για το επίπεδο δυσκολίας του album που θα βάλεις. Στη μία άκρη θα είναι το “Holy diver” μου, και στην άλλη η εικόνα του “Home alone” της SheWolf που περίμενε να θυμόμαστε έναν συγκεκριμένο ΔΙΑΛΟΓΟ της ταινίας, κι επιπλέον να γνωρίζουμε μία αγγλική αργκό έκφραση.
Ε, εσύ να μην είσαι απλά στη μέση. Προς τα εμένα έλα. Περιμένουμε.
Ναι μη βάλεις π.χ. μια εικόνα που δείχνει κάποιον να πονάει και άλλη μία με δολοφόνο, αχαχαχα Painkiller
Σκέψου δημιουργικά
Αλλά μην το μπουρδελέψεις σαν την άλλη
Προφανώς θα πρέπει να είναι και ένα άλμπουμ που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους
Συνεπώς θα δανειστώ πρόσφατα αλμπουμ από το παιχνίδι στο calendar
που τα έχουμε και φρέσκα
και θα κάνω συνειρμό με εικόνες/φωτος , σωστά?
θέλω να έρθω κοντά σου αλλά θέλω να είμαι κοντά και στην @Sh_Wo_f
working on it, σε λιγάκι το σερβίρω
εδιτ: δεν εχω προλαβει να δω το riddle της @Sh_Wo_f αλλα sounds intriguing
(still working on it)
!!!
Παιδιά έβγαινε και από την εικόνα, ήταν το θινγκ τους το wet bandit-ιλίκι. Έβαλα αυτό επειδή το έχουν δει όλοι ΚΑΙ αναφέρεται και στον διάλογο, για όποιον μπορεί να το θυμόταν. Tώρα το ότι δεν ξέρατε το calling card ως αυτά που αφήνουν πίσω τους οι κατά συρροήν εγκληματίες, πού να το φανταστώ. Κι εγώ δεν ξέρω από κρούσεις, αλλά δεν έκανα έτσι.
Btw, Serial Killer Calling Cards That Were Truly Terrifying | Criminal
και
wet is nice
Το ένα από τα δύο διδάσκεται στο σχολείο.
Ναι αλλά το χομ αλοουν είναι δια βίου μάθηση
Υπάρχει και σχετική υπουργός, καταλαβαίνω.
Κάτι παραπάνω από μένα σίγουρα
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΧΑΧΑΧΑΧΑ
been there done that, love it ![]()
πρεπει να διαβασω μαλλον τι εχει ηδη παιχτει για να μην σας κουραζω με επαναληψεις
δεν ηταν κακη πρωτη αποπειρα ομως ε?
Ννννννναι
Αυτό των Sisters of Mercy είναι ε;
First and Last and Always?
ναι 15 χρόνια θρεντ, ούτε καν, do your thing
Μαλάκα, στ’ ορκίζομαι ήθελα να βάλω εγώ το “First and last and always” πριν για να το βρεις εσύ, αλλά δεν έβρισκα εικόνες.
Curehead ξαναβάζεις, γιατί πρέπει να “ενηλικιωθείς” πιο γρήγορα από το συνηθισμένο ![]()
Fuck the baby steps mate. Try strides now.
ήταν καλό , γέλασα ειλικρινα΄
![]()
Εγώ τότε παλιά είχα βάλει το α το ω και μια σερβιέτα, μεγάλο χιτ