Ώρα για κάφρο!
Δικιο εχεις πάτα. Επρεπε οντως να χω βάλει δικη σου φωτο στη λεξη fool, ξερω. :razz:
ε, σορρυ για το σπαμμιν ε. :oops:
gallery of suicide
gallery of suicide?
gallery of suicide και εχει ξαναμπει
Sorry παιδιά δεν έχω δει όλα τα προηγούμενα!
Ελπίζω να μην είχε και τις ίδιες φώτο! Ας βάλει ο Βαγγέλης και στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός.

Μπραβο, το κανες το θαυμα σου και παλι.
Χιντ γαμωτεν :!:
Άστα να πάνε σου πετάει τη Spin-Span κεράσι εκεί πέρα και περιμένει να βγάλεις άκρη.
Μήπως είναι το Kick Out the Jams από τους MC5; :-k :-k
Α να και ένας παλιοροκάς να βγάλει άκρη. Μιας και θα αργήσει να σου απαντήσει υποθέτουμε κατά 90% ότι είσαι σωστός αλλά και να μην είσαι αυτός φταίει(που μας παρατάει τα έρμα με τις μαρμελάδες). Βάλε να τσουλήσει το πράμα.
Ναι παιδιά, σίγουρα αυτό είναι. Το έχω το άλμπουμ (κυκλοφόρησε το 1969, πληροφοριακά), γι’ αυτό έκανα κατ’ ευθείαν τον συνειρμό. Και η πλάκα είναι ότι ενώ θεωρείται από τα καλύτερα live albums έβερ, εμένα ποτέ δεν μου άρεσε και δεν μου έκανε κλικ, και έχω να το ακούσω και αρκετά χρόνια. Μάλλον θα το ξεθάψω σύντομα, μήπως και αλλάξω γνώμη. 
Βάζω σε λίγο. 
C’mon ντε!!!
Ευκολάκι. 

Bleeding Flowers?
ναι αυτο ειναι, το kick out the jams. δυσκολα βαζω γκρινιαζετε, ευκολα βαζω παλι γκρινιαζετε τι να σας κανω
Kοντά είσαι! 
Έλα μωρέ, δύσκολο τους έβαλες. Πόσα 20χρονα και 23χρονα παιδιά υπάρχει πιθανότητα να ξέρουν τους MC5 και το Kick Out The Jams;

Cure!
Bloodflowers
Το μονο που μου ρχεται:Ρ