Game:find the movie-συνειρμικά

Δεν προλάβατε απλά κύριε Βικ…

ουτε εγω επιασα τιποτα αν και το χω δει 6-7 φορες
με φωτογραφιες απο την ταινια δεν παιζεται το παιχνιδι??

Ένα “σινεφίλ”, για να παίξει λίγο και η Wretch :stuck_out_tongue:

Η πρώτη εικόνα είναι από την πλέον χαρακτηριστική σκηνή (8λεπτη κ πλέον) της ταινίας
Πολλες σκηνές έχουν σαν φόντο τη δεύτερη εικόνα, αλλά και πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από αυτό που αντιπροσωπεύει
Ο τίτλος της ταινίας είναι η τρίτη φωτο

Είναι φαντάζομαι κάπως δύσκολο, γι’αυτό κ έδωσα τα ρέστα μου από τώρα με τα στοιχεία.

τσου,με φοτος που αμα τις δεις συνειρμικα,βγαζουν τον τιτλο ή διασημες σκηνες μιας ταινιας κ ετσι την βρισκεις…δες πρωτη-δευτερη σελιδα,το εξηγουμε πιο αναλυτικα κ με παραδειγμα…οσο για τις προηγουμενες,#-o #-o ,κολλησα στο λυκο…

Adaris, με συγκινεις :stuck_out_tongue:
Μηπως ειναι η νοσταλγια (ταρκοφσκι);

εδιτ/ για την προηγουμενη: χαχα την εχουμε δει ολοι, ειναι αγαπημενη αλλαααα :Ρ την εκανες ζορικη ρε, μπραβο :wink:

Φτου σου (ένα smiley να φτύνει ρε παιδιά :p), με την πρώτη…

Lol, αφου εδωκες πολλα στοιχεια (ειναι και απο τις αγαπημενες μου ταινιες) :Ρ
Ειδικα η τελευταια φωτο.
Τεσπα για δειτε τουτο:

Για βοήθα λίγο… Ο Άμλετ τιδουλειά έχει?:-k

Δεν διχνω τον Αμλετ. Ηθοποιος ειναι. Και ηθοποιος ειναι ενας απο τους πρωταγωνιστες της ταινιας. Αν θες παραπανω βοηθεια κοιτα spoiler

Ειναι καρικατουρα αν προσεξες ο ηθοποιος στη φωτο… Και αυτος που κανει τον ηθοποιο στην ταινια ειναι γενικα αστειος.

Το πιο χαρακτηριστικο ειναι το κοκκινο μπαλονι βεβαια…

The Truman Show?

Οχι.

Παίζει να μας πεις αν οι φωτό αναφέρονται στον τίτλο η σε χαρακτηριστικές σκηνές…δυσκολευόμεθα!:lol:

Στην πλοκη. Ο ηθοποιος ειναι πρωταγωνιστης στην ταινια. Βασικα η ταινια εχει 4 πρωταγωνιστες και η πρωτη εικονα εχει να κανει μ’ εναν απο αυτους επισης. Το μπαλονι ειναι χαρακτηριστικο του σκηνοθετη.

arizona dream?

Ω, ναι.
Τελικα μονο το Tommy αντεξε αρκετα απ’ οτι εχω βαλει :Ρ

To Be Or Not To Be

Αν και το εχω δει δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα…ούτε το κόκκινο μπαλόνι!:frowning:

πανευκολο…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η διπλη ζωη της βερονικα; (μη βαρατε, απλα το ειδα προσφατα και το χω συνεχεια στο μυαλο μου :Ρ)

ταινιαρα ετσι…μεσα στις τοπ-5 μου εβερ:bow:…ααααντεε,ξαναριξε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: