Δεν προλάβατε απλά κύριε Βικ…
ουτε εγω επιασα τιποτα αν και το χω δει 6-7 φορες
με φωτογραφιες απο την ταινια δεν παιζεται το παιχνιδι??
Ένα “σινεφίλ”, για να παίξει λίγο και η Wretch
Η πρώτη εικόνα είναι από την πλέον χαρακτηριστική σκηνή (8λεπτη κ πλέον) της ταινίας
Πολλες σκηνές έχουν σαν φόντο τη δεύτερη εικόνα, αλλά και πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από αυτό που αντιπροσωπεύει
Ο τίτλος της ταινίας είναι η τρίτη φωτο
Είναι φαντάζομαι κάπως δύσκολο, γι’αυτό κ έδωσα τα ρέστα μου από τώρα με τα στοιχεία.
τσου,με φοτος που αμα τις δεις συνειρμικα,βγαζουν τον τιτλο ή διασημες σκηνες μιας ταινιας κ ετσι την βρισκεις…δες πρωτη-δευτερη σελιδα,το εξηγουμε πιο αναλυτικα κ με παραδειγμα…οσο για τις προηγουμενες,#-o #-o ,κολλησα στο λυκο…
Adaris, με συγκινεις
Μηπως ειναι η νοσταλγια (ταρκοφσκι);
εδιτ/ για την προηγουμενη: χαχα την εχουμε δει ολοι, ειναι αγαπημενη αλλαααα :Ρ την εκανες ζορικη ρε, μπραβο
Φτου σου (ένα smiley να φτύνει ρε παιδιά :p), με την πρώτη…
Lol, αφου εδωκες πολλα στοιχεια (ειναι και απο τις αγαπημενες μου ταινιες) :Ρ
Ειδικα η τελευταια φωτο.
Τεσπα για δειτε τουτο:
Για βοήθα λίγο… Ο Άμλετ τιδουλειά έχει?:-k
Δεν διχνω τον Αμλετ. Ηθοποιος ειναι. Και ηθοποιος ειναι ενας απο τους πρωταγωνιστες της ταινιας. Αν θες παραπανω βοηθεια κοιτα spoiler
Ειναι καρικατουρα αν προσεξες ο ηθοποιος στη φωτο… Και αυτος που κανει τον ηθοποιο στην ταινια ειναι γενικα αστειος.
Το πιο χαρακτηριστικο ειναι το κοκκινο μπαλονι βεβαια…
The Truman Show?
Οχι. …
Παίζει να μας πεις αν οι φωτό αναφέρονται στον τίτλο η σε χαρακτηριστικές σκηνές…δυσκολευόμεθα!:lol:
Στην πλοκη. Ο ηθοποιος ειναι πρωταγωνιστης στην ταινια. Βασικα η ταινια εχει 4 πρωταγωνιστες και η πρωτη εικονα εχει να κανει μ’ εναν απο αυτους επισης. Το μπαλονι ειναι χαρακτηριστικο του σκηνοθετη.
arizona dream?
Ω, ναι.
Τελικα μονο το Tommy αντεξε αρκετα απ’ οτι εχω βαλει :Ρ
To Be Or Not To Be
Αν και το εχω δει δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα…ούτε το κόκκινο μπαλόνι!
πανευκολο…
Η διπλη ζωη της βερονικα; (μη βαρατε, απλα το ειδα προσφατα και το χω συνεχεια στο μυαλο μου :Ρ)
ταινιαρα ετσι…μεσα στις τοπ-5 μου εβερ:bow:…ααααντεε,ξαναριξε… :lol: