Game:find the movie-συνειρμικά

κ queensryche κ guns and roses νομιζω:D :smiley: :smiley: …ωραιος,σειρα σου…

Ψάχνουμε δύο ταινίες με παρόμοια σκηνή στην οποία παραπέμπουν οι φωτογραφίες (η δεύτερη ταινία κάνει εμφανώς αναφορά στη σκηνή της πρώτης, και οι δύο σκηνοθέτες είναι γίγαντες!). Άντε να το κάνω κι εγώ λίγο δύσκολο.

χμμμ

ο μπαλντας ειναι μπαλντας?

Ναι, τί άλλο θα μπορούσε να ήτανε;

Επειδή κάπου πάει το μυαλό μου, μήπως η δεύτερη είναι επεισόδιο σπονδυλωτής κινηματογραφικής ταινίας και η πρώτη είναι επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς, που ο πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι μεγάλος σκηνοθέτης;; :-s :-s :-k :-k

Το μυαλό σου πάει πολύ καλα, αλλά οι πληροφορίες που δίνεις για την “πρώτη”, δεν είναι ακριβείς (υπάρχει ταινία βασισμένη της σειρά).

Ξέρω ποια είναι η δεύτερη, αλλά δεν μπορώ να βρω την πρώτη, την ταινία δηλ. που είναι βασισμένη στην σειρά. :frowning: :frowning:

Δεν πειράζει, ίδιο τίτλο με τη σειρά έχει! :lol:

Α, ωραία λοιπόν! :smiley: :lol: Άρα έχουμε και λέμε:

Η πρώτη είναι το "Αlfred Hitchcock presents’’, όπου το επεισόδιο που μας ενδιαφέρει έχει τίτλο ‘‘The Man from the South’’, όπου στην original σειρά της δεκαετίας του '50 , έπαιζαν τους ρόλους ο Peter Lorre και ο Steve McQueen και στο ριμέικ της τηλεοπτικής σειράς στην δεκαετία του ΄80 ο Steven Bauer και ο John Huston (ο μεγάλος σκηνοθέτης που ανέφερα στο πρώτο πόστ μου :wink: )

Και η δεύτερη είναι το τέταρτο επεισόδιο του Four Rooms, σκηνοθεσίας Tarantino, όπου έχουν αλλάξει τον τίτλο σε ‘‘The Man from Hollywood’’.

Είμαι σωστός;;; :slight_smile: :slight_smile:

Ω ναι. Τα πρώτα επεισόδια (3 αν θυμάμαι σωστά) του ρικέικ είχαν προβληθεί ως ταινία. Στο ριμέικ του “The Man From The South” συμμετέχει και η μικρούλα Melanie Griffith! Τι κομμάτι του Tarantino είναι η καλύτερη αναφορά σε ταινία άλλου σκηνοθέτη, ever! Καλύτερα να μην πούμε γιατί. Ούτε καν σε spoiler! Όποιος θέλει ας το δει, αξίζει.

Keimis, I’m proud of you! Βάλε…

Πολύ καλή ταινία σπουδαίου σκηνοθέτη. Όχι πολύ παλιά.

Γνωστή?

King Kong?

Και το άρρωστο παιδάκι?

Τον είδε και φοβήθηκε (ντόινγκ). Χε χε, δεν ξέρω πως μου ήρθε.

Εγώ ξέρω… Απτα χόρτα…

:lol: :lol: :lol:

Όχι, όχι. Αν συνδυάσετε τις δύο πρώτες φωτό, βγαίνει ο τίτλος της ταινίας. Το επάγγελμα του κυρίου της τρίτης φωτό είναι και το επάγγελμα του κεντρικού ήρωα. 8) 8)

jungle fever-spike lee?

Jungle Boy?!?

Βεβαίως! :smiley: :smiley: 8) 8) :wink: