όχι, αλλά ωραία σκέψη
μην κατευθυνθείτε προς τα 'κει βέβαια.
βγήκε μεταξύ 2010-2011 και άρεσε πολύ.
Μήπως είναι το Carnage?
όχι. δεν έχει σημασία η έκρηξη και δεν είναι ακριβώς ηφαίστειο στην ταινία, απλά παρομοιάζεται κατά κάποιο τρόπο. όχι τόσο αφηρημένα όμως. επειδή δεν κινείται πολύ, βάζω ακόμη μία φωτο στο επόμενο λάθος.
μάλλον άκυρο αλλά μήπως cabin in the woods?:-k
όχι, ξεχάστε τα θριλερ και τα χορορ.

δυσκολο ειναι :-s δεν μου ρχετε κατι…
να βαλω και εγω ενα ευκολακι να τρεχει παραλληλα

παράλληλα χάνουμε τη μπάλα, αλλά μιας και το 'βαλες και δεν υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από το δικό μου, να το πάρει το ποτάμι? και συνεχίζουμε με otinanai.
Exit through the giftshop?
oχι ρε, w8, ενας την φορά, χάνεται η μπάλα και ψιλο-υποβαθμίζουμε και τον πνευματικο κοπο του παιδιου που σκαρφίζεται τους παραπανω γριφους:p
@Wretch: Horrible bosses? Παίζει η Άνιστον, παρέα φίλων που απ’τα νεύρα τους εκρήγνυνται (ωωωω) σαν ηφαίστειο και η τελευταία πικ δείχνει χμμμ πως είναι εξαρτημένοι από τα αφεντικά τους ακόμα κι όταν μεγαλώσουν [-o<
το horrible bosses είναι μια καλή μαντεψιά, παίζει η άνιστον και όσο για το ηφαίστειο και την έκρηξη και την 3η εικόνα που κάτι είναι μικρό και γίνεται μεγάλο (wink wink) :
[SPOILER]
[/SPOILER]
Άσχετο (;), αλλά πόσο κάβλα ήταν η Άνιστον σ’ αυτή την ταινία.
Γενικά πολύ υποτιμημένη γκόμενα πιστεύω.
όχι, ούτε αυτό. αλλά αυτοί της πρώτης εικόνας εξαρτώνται από αυτόν της τρίτης. για να βοηθήσω, είναι συνέχεια, έχουν βγει παραπάνω από μία ταινίες με αυτούς τους ήρωες.
Expendables? Είναι παρέα, τους ένωσε ένας μεγάλος (Σταλόνε) και…από εκρήξεις άλλο τίποτα:p
δικιο… sorry Wretch8)
edit: παιζει να το βρηκα!!! TOY STORY 3?
otinanai, ναι!! αυτό είναι 
οποτε επαναφερω αυτο?
toy story λέει.
κανείς ακόμα:(
δίνω μια βοηθεια αλλα ετσι μάλλον το κάνω πολύ εύκολο

αντε λιγο συμμετοχή:p8)
funny games?