Game:find the movie-συνειρμικά

νταξ
δεν το χω δει
αλλα το βρηκα απο τον ροτζερ

Tommy

tommy?

Ναι,το βρηκατε! Ας ποσταρει οποιος απαντησε πρωτος.

signal-05 χωσε…Wretch μας πεθανες:p :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley: …(κ γαμωτο,με τα πιθηκια σκεφτηκα αυτοματως τον δισκο,αλλα μετα τοχασα…#-o )

Η Monroe κι ο Χριστός τι δουλειά έχουν?

Για την Μονρόε δεν ξέρω αλλά ο Χριστός, αυτός που τον υποδυόταν δηλαδή στην κλασσική σειρά “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, Ρόμπερτ Πάουελ, παίζει στο Τόμμι.

Τα πιθηκια αν προσεξατε παρισταναν σαν συνολο εναν κωφαλαλο. Ο ηθοποιος που κανει τον Χριστο, οπως ειπε και ο keyser επαιζε στην ταινια. Αμεσως μετα αν ειδατε ηταν μια φωτο απο τον Β’ παγκοσμιο στον οποιο και υποτιθεται πολεμησε ο πατερας του Tommy (aka Ρομπερτ Παουελ aka Χριστος). Οταν ο Tommy επαθε το σοκ κι εμεινε κωφαλαλος η μητερα του τον πηγε στην εκκλησια για να γινει κανα θαυμα. Ε, δεν ειχαν εικονες, ειχαν ειδωλα οπως η Μονροε και ηταν χαρακτηριστικο της ταινιας.

Λοιπόν, βάζω εγώ επειδή προσπάθησα περισσότερο από οποιονδήποτε :smiley:

Νομίζω δεν είναι και πολύ δύσκολο…

No country for old men?

Χαλαρά, με πρόλαβες…

Όχι, αλλά θα μπορούσε…

unforgiven?

The Three Burials of Melquiades Estrada?

Αν και δεν μπορώ να συνδέσω κάπως τη δεύτερη εικόνα

εδιτ: Τώρα μου κολλά και η δεύτερη εικόνα αφού ο Estrada ήταν τρόπω τινά nobody. Αν δεν το βρήκα, έχω φαντασία :stuck_out_tongue:

καποιο απο την τριλογια του δολαριου? (και στο Fistful και στο The Good The Bad And the Ugly εχει φερετρα)

συνειρμικά βλεποντας την 2η εικονα, μου ηρθε στο μυαλο το There will be blood…

dead man

Ο νικητής!!!

Η 1η εικόνα ότι είναι γουέστερν (και πολλά άλλα, αλλά και αυτό).
Η 2η (που είναι το “κλειδί”) δείχνει το όνομα βασικού χαρακτήρα, του Γκάρι Φάρμερ, που στην ταινία τον λένε Nobody.
Τέλος η 3η, είναι το φέρετρο, με το οποίο τελειώνει η ταινία.

mandrake go…

Εγώ θα έλεγα οι 3 ταφές του Μελκιάδες Εστράδα. λολ.

Ας βάλει κάποιος άλλος γιατί είμαι στο τρέξιμο και θα παρακολουθώ εξ αποστάσεως :stuck_out_tongue: