Game: Find The User-Συνειρμικά

Δασκαλος? :Ρ

Ρε μλκ, παραμονευες???

Λερις!

Πωπω. Ας τον διαγραψει καποιος. Επιτηδες βαζει μαλακιες. Ξερω ποιος ειναι παντως. ΠΦ

Χρήστο βάλε :Ρ

Δεν το βρήκατε. Ζωύφια.

Το βρηκαμε κουναβι.
Βλαξλ βαλε συ,εγω φευγω.

Δεν είμαι εγώ. Παπάρι.

Κασέρι, αν βρίσεις ξανά χρήστη, θα φας πόντο. Επειδή είσαι η μασκώτ μας τη γλίτωσες τώρα.

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Βάκιλλος είναι ΟΚ νοητικά?

Eγω πιστευω οτι πρεπει να βαλεις πολ:!:

Karvou απαντα! Θελω να ξερω τι πιστευεις! χαχα0αχ0χα0αχ0αχ0χα0χα
(:

κοίτα, το journal Biohazard Material τον θεωρεί πολύ επικίνδυνο. Πλήτει όλα τα γαλακτοκομικά (φέτες, κασέρια, κλπ). Καταλαβαίνω πως τον φοβάσαι, αλλά όχι δεν είναι νοητικά καθυστερημένος. Επίσης, δε σου έκανα την παρατήρηση για το Βάκιλο (σιγά μην κατάλαβα ότι αυτός ο Λέριος συνειρμός πήγαινε στο Βάκιλο), αλλά στην έκανα για το χαρακτηρισμό σου προς το Θέριον.

Όφειλες να το καταλάβεις και δε σε τιμά…

Το “ζωύφια”?

Ναι γαμώτο. Δεν θα κοιμηθεί το βράδυ ο κακομοίρης.

Λερι εγω ημουν ο συνειρμος σου?
χαχΑΧΧΑΧΧΑΧχαχΑΧΑ#ΧΑ@Χ@ΑΧ@Α@Χ@ΑΧχαχαχΑΧαχαΧΑΧΑΧΑχΑΧΑχαχαχαχΑΧΑ@ΧΑ@Χ@ΑΧ@Α

Κασέρι, εγώ ελάλησα και όχι δεν είναι το “ζωύφια” αλλά αυτό που διέγραψα… Κι αυτό θα έπρεπε να το καταλάβεις (πως δηλαδή δεν υπάρχει πια το ποστ που βρίζεις) και ούτε αυτό σε τιμάει.

Λίγες ακόμα φορές να κάνεις το χαζό και θα μετονομάσω το τόπικ σου, βάζοντας όπου Μπάκιλους, το λέρις

Λοιπον. Για μενα πηγαινε ο συνειρμος? Γιατι αφου δε το βρηκε κανεις, το δικαιο ειναι να βαλω εγω τωρα :Ρ

Ωχ ναι… Τώρα θυμήθηκα πως τον είπα παπάρι… Συγγνώμη, ήμουν εν βρασμώ ψυχής…

ρε κασέρι!!! Μη το επαναλαμβάνεις!!! :lol:

Επειδή ζητάς συγγνώμη το αφήνω. Είσαι μορφή!!! Είσαι ο γιος που ποτέ δεν ήθελα!!! :lol: