Game: movie-photo trivia!

Με την πρωτη! :smiley: (Απο τα καλυτερα φιναλε που εχω δει)

Είμαι 95% σίγουρος ότι είναι η Lisa Bonet στο Angel Heart… :-k :slight_smile:

το 5% υπέρ του μαθητή. Εύγε…

Thank you, δάσκαλε! :smiley: :smiley: Για να δούμε τώρα τι θα βρούμε να βάλουμε…:-k

Ταινία στα τέλη της δεκαετίας του '70, ξεχωρίζει για την εκπληκτικά ποιητική και υπέροχη φωτογραφία της. Η δεύτερη ταινία που γύρισε ο δημιουργός της, ο οποίος έκανε την τρίτη του ταινία μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κύριος στο κέντρο της φωτογραφίας φαντάζομαι ότι θα βοηθήσει αρκετά. :slight_smile: :wink:

days of heaven του terrence malick

Πολύ ωραίος!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

sid n nancy ?

nope

παντως ο τυπας σχετιζεται στην κανονικη του καριερα με μουσικη

και η τυπισσα ειναι κορη γνωστου ευρωπαιου σκηνοθετη

Είχα αμφιβολίες, αλλά τελικά όντως αναγνώρισα την Asia Argento! :slight_smile:

Μήπως είναι το Last Days, η ταινία του Gus Van Sant, εμπνευσμένη από τις τελευταίες ημέρες του Cobain; :-k :-k

nope

δεν επαιζε η αρτζεντο στο last days

Μάλλον πρέπει να είναι το ‘‘The Heart Is Deceitful Above All Things’’, που είναι και σκηνοθεσία δική της και στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης. :-k :-k :-k

ε αφου βρηκες ποια ειναι ηταν ευκολο μετα :stuck_out_tongue:

ειναι κορυφαια ταινια παντως!δειτε τη!!!

βρες και ποιος ειναι ο αλλος στην φωτο και κερδιζεις διαδικτυακο τριγωνο πανοραματος!!!

Ομολογώ ότι δεν τον γνωρίζω… :-s :-s

Βάζω φωτό σε λίγο… :slight_smile: :wink: 8)

marilyn manson

σε ρολο redneck-ρεμαλι

Cool, thank you! :smiley: :smiley:

Kαι συνεχίζουμε:

Από τις λιγότερο γνωστές, αλλά από τις κορυφαίες ταινίες του Μπλέικ Έντουαρντς, γυρισμένη στις αρχές της δεκαετίας του '60. Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Τζακ Λέμον, σε μία από τις καλύτερές του ερμηνείες, στον ρόλο ενός αλκοολικού. Κορυφαία ταινιάρα και μία από τις πάρα πολύ αγαπημένες μου. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Days Of Wine And Roses

Οι τόσες πληροφορίες ήταν πειρασμός… Σόρρυ…