Game: movie-photo trivia!

Godard, Breathless…

Ναι! :thumbup:

Ελπίζω να μην το χουμε παρακάνει σινεφιλ το παιχνίδι και έχει ξενερώσει ο υπόλοιπος κόσμος…

Αν χρειατεί βοήθεια να μου ζητήσετε…

Χμ πρεπει να ειναι το 1900 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Σωστός και πάλι! Σαν να παίζουμε πινγκ-πονγκ είναι…

Ποσταίρνετε!

Βάζω εγώ μία. Ίσως φανεί λίγο δύσκολη… Είναι πάντως απο τα πιο πρωτότυπα πράγματα που έχω δει ως τώρα.

πρέπει να είναι το “a scanner darkly”

όχι είναι το πριν το ηλιοβασίλεμα, πειραγμένο

χμμμ… ναι θα μπορούσε, αλλά δεν είναι δίκαιο!

άσε που σιγά την πρωτότυπη ταινία! τον εαυτό της επαναλαμβάνει και άσχημα μάλιστα… :stuck_out_tongue:

Δεν είναι το Πριν το Ηλιοβασίλεμα. Βρίσκεστε κοντά βέβαια, καθώς πιάσατε τους χαρακτήρες και συνδέεται μ’ αυτό… αλλά η ταινία είναι άλλη και δεν είναι πειραγμένη! Η κανονική της εικόνα είναι αυτή δηλαδή!

τότε με τη βοήθεια imdb καταλήγω ότι είναι το waking life…

Ναι και είναι στην ουσία μια ταινία με ηθοποιούς σε μορφή animation, με εξαιρετικούς διαλόγους και μια αίσθηση οτι βρίσκεσαι συνέχεια μέσα σ’ ένα όνειρο, απο τα πιο ενδιαφέροντα πειράματα animation που έχω δει, τόσο οπτικά όσο και απο άποψη κειμένων.

http://www.youtube.com/watch?v=82EV4KBIsNk

Mandrake, σειρά σου.

Συνεχίζω με κάτι δύσκολο. Πασίγνωστη ταινία αλλά δεν ξέρω από τη φωτό αν θα την καταλάβετε. Πάντως αν βρείτε τον εικονιζόμενο θα βρείτε εύκολα και την ταινία (δεν έχει παίξει και σε πολλές). Βοηθάω λέγοντας πως δεν ειναι ηθοποιός.

εμενα αισθητικα μου φερνει σε ντονι μπρασκο

Τσου αν και μπορώ να καταλάβω το γιατί…

Πρέπει να τόχω δει. Easy Rider?

Σωστός!!! Και ο εικονιζόμενος είναι ο περίφημος παραγωγός/συνθέτης και εμπνευστής της μεθόδου ηχογράφησης “Wall Of Sound”, ο Phil Spector…

Πασίγνωστη ταινία, πασίγνωστος ηθοποιός…

έχει μπει βάλε άλλη

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ!!

αν δεν βάλει ο leris ας βάλει ο Θεριός , φεύγω τώρα…