Game: movie-photo trivia!

θα πεταγα το Citizen Kane αλλα ειπες οχι αμερικανικη…

Stalker απο ταρκοφσκι ε?Κλασσικη η σκηνη με τον σκυλο

θα ελεγα οτι η φωτογραφια μου θυμιζει “Θυσια” αλλα δεν ειναι απο κει και ειναι η μονη του Ταρκοφσκυ που χω δει.

Πρωτη φορα ποσταρω φοτο και ενταξει επειδη ειμαι 100 % σιγουρος οτι ειναι σωστη η απαντηση,παιρνω το θαρρος και ποσταρω ενα ευκολακι για αρχη

λοιπον εψαχα στο γιουτουμπι για το Stalker και τελικα αυτη ειναι!!νικησε ο μπλιζζορας!!!ρε που μπορω να την βρω αυτη τη ταινια???υπαρχει σε βιντεο κλαμπ???

ε λογικα θα υπαρχει σε βιντεο κλαμπ.Ψαξε μηπως την κατεβασεις αλλα θα ειναι δυσκολο να βρεις υποτιτλους.Εγω σε ενα αφιερωμα στη Νετ την ειχα δει πριν καποια χρονια.

τυχερακια…φαινεται πολυ καλη παντως…ον τοπικ…θριλερ ειναι το δικο σου???καμια βοηθεια για εμας τους ασχετους???:roll:

Χμμ ενταξει θα μπορουσες να το πεις και θριλερ αλλα ειναι πιο πολυ sci-fi.Ειναι και τα 2 παντως.Εχει γυριστει πριν το 2000.Θα δωσω και αλλα ινφο λειτερς

σαν τον μπατλερ απο τους Ανταμς ειναι αυτοι οι τυποι…

dark city απο blizzora,κ ωραιος για το σταλκερ…θα ποσταρω αργοτερα φοτο γτ κουτουλαω…

Ποσταρε ρε αλητη:lightsabre:

:razz:

Τα τσακαλια?:lol::lol:

Τσου…ξενη ταινια…αντε,αγγλικη ειναι…

Withnail and I,κλασσικη αγγλικη ταινια της δεκαετιας του '80…δειτε την…ας βαλει οποιος θελει…

Eπειδή δεν έχω ξαναποστάρει εδώ, ας βάλω ένα ευκολάκι που βρίσκεται συνειρμικά.

moby dick(γκρεγκορυ πεκ ftw)…αν ειναι αυτο,ξαναχωσε αλλο ενα…

Yep! Άρχοντας είσαι! Μέχρι να συνηθίσω λίγο τις (μεγάλες) δυνατότητές σας, θα πέφτουν ευκολάρες.

time bandits…ξαναχωσε:p