Αγαπημένο ΜΑΜΕ Game

Hταν προπαγανδα του Γκορμπατσώφ το tetris,γιααυτό δεν το εβαλα…:lol: :stuck_out_tongue:

Ε ναί !!! Είσαι ώραιος, έτοιμος ήμουν να το γράψω. Καλά ρε το Snow Bros ?? Το υπέρ-τατο ? Αίσχος!!

shinobi τι αλλο να πω?το ποσες ωρες εχω φαει να τι τερματισω ουτε κι εγω θυμαμαι

tetris
shinobi
tehkan world cup
golden axe
double dragon (λιωσιμο)
cabal (κι αλλο λιωσιμο)
punisher
mortal combat
x-men vs street fighter

Αν και το έλιωνα στο PC πολύ πριν το παίξω στο MAME…Golden Axe, έτσι απλά. :smiley:

• δάκρυα και συγκίνηση *

Απορώ πως και δεν έχω γράψει τόσο καιρό σε αυτό το θρεντ! (εκτός αν έγραψα και το ξέχασα!). Τι να πω για τα παλιά αυτά παιχνίδια, απλά σεβασμός. Εντάξει, δε θα πω το γραφικό “τότε ήταν καλύτερα”, καθώς δεν ισχύει, αλλά είναι γεγονός πέρα για πέρα πως κάποια απο τα παιχνίδια της εποχής ήταν αριστουργήματα - ο ορισμός αυτού που λέμε videogame!

Αδυναμίες τα Pac Man, Bubble Bobble και Arkanoid, αλλά ανάμεσα στα 3 πολύ δύσκολα μπορώ να επιλέξω κάποιο…

Tumblepop ρε! Θεικο! (αραγε το θυμαται κανεις?)

street fighter series
fatal fury series
king of fighters series
vendetta
saturday night slam masters
double dribble
nba jam
τehkan world cap(ακομα να το σηκωσω το τιμημενο!)
και γενικα τα παιχνιδια της capcom και της snk αποτελουσαν και αποτελουν εγγυηση

θα συμφωνήσω με το mister από δω…
το γραφικό δεν έχει καμία σχέση…είναι τα συναισθήματα που σου βγάζουν αυτά τα games…
είναι τα κλασικά που ότι και να γίνει στον κόσμο δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ…είναι μέσα στην καρδιά σου…
έχω παίξει πολλά καινούργια παιχνίδια αλλά αυτό το feeling δεν το συναντάς πουθενά αλλού…
και αδυναμίες οι ίδιες με του mister ellanor,αν και θα ψηφίσω για την τιμή των όπλων Bubble Bobble…

Now playing: Anathema - Harmonium
via FoxyTunes

Shinobi ρεεεεεεεεεεε!!!

Nα συμφωνησω και εγω,λεγοντας οτι,παρολο που εχω παιξει απειρα games,και τωρα να μου πει κανεις το τοπ-5 μου,τα 3 θα ειναι στανταρ τετοιου τυπου παιχνιδια…

Αν εξαιρεσεις τα 5-10 πιο γνωστα δεν θυμαμαι ονοματα.
Κατσε μια να το ξαναπερασω στο πισι και αποφασιζω μετα.

Μπουμπλε φυσικα!!!:smiley:

Samurai ShowDown IV: Amakusa’s Revenge

Double dragon όπου στο τέλος πλακωνόμασταν με τον φίλο μου για την γκόμενα…:lol::lol:

Golden Axe

Ουτε λογος να γινετε για δεκαρικα Η ταληρα ε? :lol:

PacMan και Quiz & Dragons. Επειδή έχω τα άπαντα από MAME σε CD, αυτά τα δύο παίζω συχνότερα.

Metal Slug FTW!!!