Gamma Ray - Rhapsody of Fire: Thessaloniki 28/3 & Athens 29/3 2014

25αρι κ γκαγκαρι θελω

Ωραία νέα! Θα τιμήσω σίγουρα! Αγαπάμε Gamna Ray και θέλω να δω και Rhapsody!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

οι ραψοδι πάντως σκατοσετλιστ έχουν.

Gamma ray εχω χασει τον λογαριασμο ποσες φορες τους εχω δει και η αληθεια είναι ότι δεν καίγομαι.
Rhapsody όμως γουστάρω ανεξαρτήτως σετλιστ .Και το τελευταιο τους μια χαρα μου κανει και τον Lione θελω πολύ να ακουσω σε συνθηκες κλαμπ.

Rhapsody δεν εχω δει και μου καλοαρεσει η ιδέα…

Gamma Ray έχω δει μόνο το 1990 στο Άλσος… πάει ένα τέταρτο του αιώνα απο τότε…

Οπότε…λέω ότι θα δω αυτή τη φορά…

Ανακοινώθηκαν και οι νέες ημερομηνίες…Όμορφα…20 Απριλίου λοιπόν… :smiley:

…λέτε να ψάχνονται για μεγάλο χώρο στην Αθήνα?:):!:

ελπιζω σε gagarin για να το δουμε το live kαι με σωστο ηχο :slight_smile:

…μάλλον είναι η καλύτερη λύση…απλά έλεγα μήπως ψαχνόντουσαν για κανένα κλειστό Τάε Κβο Ντο…λέμε τώρα…αυτό θα εξασφάλζε και φθηνότερο εισιτήριο:):!:

Πολύ μεγάλο για να το γεμίσουν όμως.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

πω στο θεατράκι ναι! είχαμε δει και Sacred Reich την ίδια χρονιά εκεί πέρα

κανείς δεν ρισκάρει για μεγάλο χώρο σήμερα, καλύτερα στο gagarin το γεμίζουμε και είμαστε ολοι ευχαριστημένοι

Gagarin ή Fuzz λογικα, μαλλον για Fuzz το βλεπω. Προσωπικα δεν με χαλαει.

…το Φαζ θά’ναι για τους Ράψοντι, βολικό σε θέμα χώρου, εξαιρετικά άβολο σε θέμα ήχου:):!:

Δεν το εχω σιγουρο αυτο, εχω παει σε πολλες συναυλιες στο Fuzz που ειχαν καλο ηχο και αντιστοιχα σε αλλες στο Gagarin που ο ηχος δεν την παλευε. Εξαρταται απο τον ηχοληπτη και καποιες φορες και απο την εκαστοτε μπαντα. Απλα διαφωνω με την αποψη οτι σε γενικες γραμμες το Fuzz εχει κακο ηχο και το Gagarin καλο.

[I]"Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.
Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει.
Τα μάτια η πείνα εμαύρισε στα μάτια η μάνα μνέει
στέκει ο Σουλιώτης ο καλός παράμερα και κλαίει.
“Έρμο τουφέκι σκοτεινό,τι σ? έχω γώ στο χέρι; Οπού συ μουγινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει”[/I]

δεν παίζει κάνα νεο ε ???

Γεια σου ωρε καλλιτέχνη…:stuck_out_tongue:

δεν θα έπρεπε τόσο καιρό να έχουν ανακοινώσει μέρος εισιτήρια κλπ ??? κάτι έστω ?

θα έπρεπε…αλλά νομίζω ότι μέχρι το Πάσχα θα έχει βγει ανακοινωση

Κανονικα θα επρεπε να ειχαμε καποια ανακοινωση εως τωρα, αλλα και παλι εχουμε πολυ καιρο μεχρι τοτε, οποτε δεν ανησυχω ακομα.