Gayest Things Ever

Εγώ έχω κάνει δώρο σε άντρα liposan γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα. Λες να τον εξώθησα στην ομοφυλοφιλία? :stuck_out_tongue:
Ναι εντάξει, στη μέση του δρόμου ίσως και μένα να μου φαινόταν κάπως…

ε, ναι…τα πεζοδρομια γιατι τα εφτιαξαν?

:tomato:

είμαι σίγουρη ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τους…άλλους άντρες :lol: μη κάνεις τέτοια δώρα κ καταστρέφεις κ τους λίγους original που έχουν απομείνει :stuck_out_tongue:

Γιατι καλε φιλεναδες μια χαρα ειναι το λιποζαν

του πηρες liposan επειδη σου εσπασε τα νευρα???δηλαδη αν ξεραίνονταν τα χείλη του θα του εχωνες μπουνια??
δεν καταλαβαινω τον συνειρμό:-k

εσύ σε ποιά απόχρωση το προτιμάς :p???

@Lunatic

Μου έσπασε τα νεύρα γιατί τα χείλη του ήταν μονίμως σκασμένα Οκτώβρη-Απρίλη.

ααααααααα…οκ then…σωστή αντιδραση:lol::lol:

Eκτός του ότι η όλη πράξη τοποθέτησης Liposan από έναν άντρα στα χείλη του είναι gay, εξίσου gay είναι όταν μετά από την πράξη τα χείλη του γυαλίζουν και φαίνονται κατακόκκινα…

Ε να βαλει το λιποσαν το ροζ τοτε που δεν αφηνει χρωμα. Τα σκασμενα χειλια ειναι κακο πραμα.

Όντως τα σκασμένα χείλη δεν είναι καθόλου ωραίο πράγμα.Πάρτε άχρωμα λιποσαν.Δεν είναι γκέυ.Τα φούξια είναι.

ΜΗ μιλατε για ΛΙΠΟΖΑΝ!

:hippy:® <— Να ενας οριτζιναλ!

Εχω ροζ iPod…ειμαι gay;;; :stuck_out_tongue:

lock :lock: :stuck_out_tongue:

oooops

Ντάξει για το Ipod δεν ξέρω…Δεν έχω καταλήξει ακόμη…

Αν δω όμως “άντρα” με κάνα ροζ μοτορόλα για κινητό θα πρέπει σοβαρα να αρχίσει να ξανασκέφτεται την σεξουαλική του ταυτότητα…

οι τρου ΜΟΝΟ βαζελινη

Στον αντρα που θα αγωρασει ροζ μοτορολα :eek: δεν ισχυει ο ο ορος σεξουαλικη ταυτοτητα! Απλα δεν εχει! Μην με πειτε υπερβολικο!!! :blow:

To ipodακι μου ειναι ενα μαυρο Nano 4ετιας…Ειμαι πολυ περηφανος για αυτο το γκατζετακι! 8)

εεε εντάξει μωρέ…απλά μη το επιδεικνύεις κ πολύ :smiley:

:lol::lol: αυτό μου θύμισε το ντιρινινι από πλοκάμι του καρχαρία…ένα συκεκριμένο στίχο :stuck_out_tongue:

:bow2::bow2::bow2:

γιατί να κρίνεις έτσι το αγόρι σου??? πολύ προκατειλημμένη σε βρίσκω… αν σου έκλεβε κανα κραγιόν… τοτε οκ…

Να! Επιτέλους κάποια συμφωνεί μαζί μου!

πες μου οτι στο τελευταιο quote κανεις πλακα, διοτι διαφορετικα ειναι για τις καλυτερες ατακες!:lol: