:oops:
Δεν έχω να προσθέσω κάτι επί του θέματος. Το Μπέηλις είναι αυτό που λέμε “ένοχη απόλαυση”.
:oops:
Δεν έχω να προσθέσω κάτι επί του θέματος. Το Μπέηλις είναι αυτό που λέμε “ένοχη απόλαυση”.
εισαι τιμιος ρε, χαλαλι σου!
\m/
To πιο γκει πράγμα που έχω κάνει…(μέχρι το επόμενο)…
[SPOILER] http://www.youtube.com/watch?v=Yswp6TGFqfE [SPOILER]ναι, εγώ είμαι αυτός με την κοπέλα μου…[SPOILER]:|[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
:lol:
Γαμάτο!
Στείλε το στην Αρβύλα!!
:lol::lol::lol::lol:
αυτό το λες επειδη δεν έχεις δει το “επόμενο”…
Dmembra φαίνεται πολύ όμορφη η κοπέλα σου, πολύ γαμάτο “gay” χαζοζευγαροβιντεάκι :thumbup::thumbup::thumbup:
Ευχαριστώ :oops:
[SPOILER]Βεβαια, εγω εξακολουθώ να πιστεύ πως είναι γκει :|[SPOILER]ΥΓ. αυτό το εμότικόν :oops: δεν είναι λιγο γκει; [/SPOILER][/SPOILER]
χαχαχα ωραιο βιντεο…
επισης μονο εγω νομιζω οτι φερνεις λιγο
[SPOILER] στον akerfeldt?:-s [/SPOILER]
Μάλλον ναι…καμία σχέση…
[SPOILER]εγώ είμαι όμορφος8)[SPOILER]:p[/SPOILER][/SPOILER]
αρα κατακαημένε Lemmy ( πίνει μόνο Jack με Cola ) στα γεράματα κάπου στην Ελλάδα σε βγάλανε gay .
Ουίσκυ με κόλα αν και ομολογώ πως δεν είναι 100% gay, εν τούτοις πρόκειται για μια αδικαιολόγητη σπατάλη του ουίσκυ και συνεπώς οφείλουμε να το κατατάξουμε στην εν λόγω κατηγορία.
Βέβαια αν ο Lemmy πίνει μόνο Jack με Cola δικαιολογείται καθώς το Jack δεν είναι whisky, είναι whiskey και έχει μεγάλη διαφορα.
dmembra δεν είσαι gay. Έχεις άβατας Captain Harlock. Τέλος.
Και το βιντεάκι σας απολαυστικό!
8O8O8O8O
Ω Θεε…
Δεν ηξερα οτι το εδειξε και εδω…#-o
Δεν θα παρει αδεια;Θα του δειξω εγω :-s:p
Δεν τη μπαλευετε καθολου ομως ε… [-X :thumbdown:
Δεν θα πρωτοτυπήσω λέγοντας οτι το βιντεάκι είναι θείλα :lol::lol:
Αριστερόχειρας η StellaHoshi… Χμμ…
Ενδιαφέρον[SPOILER]not so much[/SPOILER]
να βλεπεις χαριτατο-καραμερο…γιατι για να παρακολουθεις τους gay ε πρεπει να σαι και συ gay…:lol::lol: καλα και το να κλες ομως στο παμε πακετο ειναι παρακμη:p
εδιτ: μεχρι τωρα νομιζα οτι τους λεγανε χαριτατος-καραμέΛος
δεν ειμαι αριστεροχειρας!δεξιοχειρας ειμαι!επαιζα το μπασο ετσι για να φαινεται8) μουχαχα
παρεπιπτοντως αριστεροχειρας ειναι ο dmembra
Ξεθάβω. ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΑ?!?! Πάμε καλά?!?! Αίσχος υπογράμμισε με χάρακα φράσεις για να σου μείνουν συν να ναι τακτικές οι σημειώσεις σου αλλά όχι τις γραμμές της ημερομηνίας ρε γαμώτο!:lol::lol::lol: