Gayest Things Ever

:stuck_out_tongue: ε, καλα σε τετοιες περιπτωσεις δεν σου βγαίνει κιολας ρε παιδι μου…

στον γουορστ ενεμοι δεν απαντας ομως…

χαχα διαπίστωσα κι εγώ την αποφυγή

A, οχι δεν ειχα δει το ποστ… Εξαρταται τι εννοεις εσυ φλώρικο υποκοριστικό…

τζουτζουκο,(νταξ μωρακι πιστευω ειναι φυσιολογικο),γιουβαρλακ’,τσουτσουνο μου κ.α

Έχω ακούσει κοπέλα να λέει τον γκόμενο: Ζωούλα μου και πήγα να ξεράσω

Καλά εσύ σκληρέ… :stuck_out_tongue: Δες το ρομαντικά και όχι φλώρικα όπως λες… έχεις ακούσει επίσης λες… Στο έχουν πει ποτε?

χαχαχ όχι και πραγματικά δεν θα’ θελα…τουλάχιστον το συγκεκριμένο για κανένα λόγο, και πόσο μάλλον μπροστά σε άλλους…τώρα για κανένα άλλο επίθετο άντε ας το συζητήσουμε

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! :stuck_out_tongue:

Chili, κόψε τους Bon Jovi για ένα μήνα και θα δεις διαφορά:p

Όπως έχει πει ένα τρου αρσενικό:

“Άντρας είναι αυτός που πήγε με άντρα και δεν του άρεσε.”
Προφανώς ο γκέι είναι εκείνος που το απολαμβάνει…

Eπρεπε να το βαλεις στο απουκρουστικες ιστοριες.

τωρα δεν εχω αμφιβολιες 8)

Το Bed Of Roses και να θες δεν κόβεται… :stuck_out_tongue: Και μμμμ… Μιλάς και εσύ!!! :stuck_out_tongue:

Σήμερα κάποιος 30άρης αγαπητός χρήστης πρέπει να ποστάρει εδώ…

Αυτοί και αυτές που έχουν ήχο κλήσης στο κινητό τους ένα ολόκληρο τραγούδι ή και ακόμα χειρότερα ήχους απο τις διάφορες παπαρίες που πουλάνε τα κανάλια του Mad του Star και του ΑΝΤ1.

Ελεος, βάλτε κανα απλο ντριν ντριν που μπαίνεις στο μετρο ή στο λεωφορείο και νομίζεις οτι βρίσκεσαι στο λούνα πάρκ.

Τη μια ακούς Καρρά, την άλλη ακούς καμια μπιτιά του κερατά, την άλλη Oνιράμα και το τελιωτικό χτύπημα οταν ακούς τον μαλακισμένο βατράχι.

Ούστ παλιο-Λουκριτίες.

άν και δεν είμαι άντρας,ψήφησα για πλάκα.
το ποιο γκει πράγμα που έχω δεί είναι άντρας να ξυρίζει τα πόδια του,αυτό το είδα για πρώτη φορά σε ένα camping και μου έχει μείνει τραυματική εμπειρία και ακόμα το θυμάμαι,lol.
Πιστέυω πως οι άντρες πρέπει να είναι λίγο ατημέλητοι για να είναι σέξι (όχι με υπερβολές είπαμε…),το λέω αυτό επειδή έχω ένα φίλο που φροντίζει τον εαυτό του,φοράει dolce & gabbana κ.τ.λ,και απ ότι το βλέπω προς τα κεί το πάει…:-k

Αν κρίνω από το ότι σου έμεινε τραύμα και το γαρνίρω με το γιούζερνέημ σου, προκύπτει μία μικρή επαναστάτρια. Είσαι στην κνε? Δατσγουάη τρέχα.

ΕΦΗΒΕΊΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ,που θα πάει(δε το πολύ πιστεύω,εδώ που τα λέμε…):bounce:

πωπω όταν ακούω αυτό το “φροντίζω τον εαυτό μου” ειναι στανταρακι πως τον βαφτίζει τον αλβανό…Το πιο τρανταχτό θα είναι να φορεσει και κρεμα ημερας γτ τον τραβαει το δέρμα του λεει…εκει ειναι το κομβικό σημειο που δεν εχει επιστροφη