Αυτο, freakhood, ειναι για να φρικαρει κανείς… Λες να ειναι ολωσδιολου απιθανο να γινει κατι παρομοιο; Θελει προσοχη το Διαδικτυο.
Εχουν γινει τρισχυροτερα απο αυτο. Anyway πηγαινε στα “εξαιρετικα βιντεο” το ποσταρα εκει.
[B]murder[/B] γραμμενο αναποδα
Για ποιον χτυπα η καμπανα… (Λαθος#-o αυτο ηταν αλλη ταινια. The shining ειναι το σωστο. Ωραια ταινια, την ξαναβλεπα)
Όλα τα λεφτά το τέλος αυτού του gif. Σαν ανταμοιβή που κάθισες και το είδες μέχρι εκεί ένα πράμα. :lol:
είναι και η φάτσα που παίρνει στο τέλος γαμάτη :lol:
Τώρα την πρόσεξα :lol3:
ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕ
Αψογο το παραπάνω.
εγω θελω να μου εξηγησει καποιος τι γινεται στο πανω gif η καλυτερα πως γινεται
μαλλον στην τελευταια γκαζια νομιζε πως ειχε πρωτη.
οσο για το τι ηθελε να κανει δε μπορω να πω με σιγουριά.
Ίσως να προσπαθούσε να παρκάρει με μούρη προς τα έξω και πήρε πολύ φόρα…
Μετά από μια συζήτηση που είχα μόλις πριν λίγο με τον αδερφό μου καταλήξαμε στο εξής: ο τύπος ήθελε να φύγει προς δεξιά αλλά προφανώς την είχε δει και πολύ Steve McQueen σ’ εκείνη τη φάση και είπε “και δεν το κάνω με χειροφρενιά;” Κάνει λοιπόν τη χειροφρενιά, αλλά μάλλον δεν υπολόγισε καλά το γκάζι που έδωσε και μπήκε πάλι στη γραμμή του parking. Προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να μη βρει στο άλλο παρκαρισμένο, παίρνει μια βαθιά ανάσα στυλ ντάξει, τα κατάφερα, πάμε να φύγουμε τώρα. Αλλά του διέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια: δεν είχε αλλάξει ταχύτητα από όπισθεν :!:
^
ή γυναικα
Κόλλησε το γκάζι
Εχω την εντυπωση πως ολοι το εχουμε παθει καποια στιγμη κατουρωντας…οχι σε τετοιο βαθμο βεβαια!
(αν και ο συγκεκριμενος τα ηθελε και τα’παθε! που πας ρε μεγαλε αντιθετα στα μποφορια?)
hello this is jackass,and i 'm going to pee myself.
…:lol::lol::lol: όπως λέει κιένα σοφός σε μια ταινία, ‘‘όσο και να τον τινάξεις, οι τελευταίες σταγόνες θα πέσουν στο μποξεράκι σου’’…δεν κολλάει εδώ, γιατί αυτός ξεκωλόθηκε:p, αλλά ήθελα κάπου να το κολήσω:p :!: