χαχαχα
Άμα βάλεις manowar στο πακέτο με έχασες από πελάτη. Τουλάχιστον βάλε έκπτωση.
Βρισκεις φαν των Manowar που δεν ακουει σχεδον τιποτα αλλο (δηλαδη εναν τυχαιο φαν Manowar), αγοραζετε μισο-μισο το εισιτηριο (ανετα δινει 30 ευρω), και παει αυτος βλεπει την αγαπημενη του μπαντα και μετα σου δινει το εισιτηριο, win-win, βλεπεις πακετο Gojira - Theater πιο φτηνα απο οποιονδηποτε αλλον στον κοσμο.
On topic, απιστευτα νεα και στεναχωριεμαι που δε θα ειμαι Ελλαδα να τους δω.
Οδοστρωτηρες live, λογικα η Πλατεια Νερου μετα απο αυτο το live θα βυθιστει οντως και το ονομα της θα ειναι και κυριολεκτικο.
Θα ησυχάσουν επιτέλους και οι δημότες Καλλιθέας που κάθε χρόνο γκρινιάζουν για την ηχορύπανση! Ότι θα είναι επική βραδιά είναι το μόνο σίγουρο.
Σχετικά με τα σχόλια στο Facebook του Release για Μanowar και λοιπά, υπάρχουν όντως αυτά τα φυντάνια και κυκλοφορούν ανάμεσα μας ή είναι απλά τρολάρισμα από άτομα που νομίζουν ότι έχουν χιούμορ. Eιλικρινής η απορία μου.
Επειδή κάτι πήρε το αυτί μου και πήγα να δω το σούσουρο στο φβ από απορία, να πω πως είναι ένα άτομο με πολλά accounts και πως προφανώς υπάρχει πρόβλημα (duh!).
Μου έλεγε ένας γνωστός μου, που δούλευε στο release εκείνη τη χρονιά, ότι πραγματικά απ τις εκφράσεις στα πρόσωπα τους, βίωναν κάτι συγκλονιστικό.
Πέρα απ’ τη πλάκα που κάνουμε, respect στους οπαδούς τούς, που είναι το αγαπημένο τούς συγκρότημα απ’ το γυμνάσιο μέχρι σήμερα.
Εδώ ήθελα να έρθω να πω κάτι. Manowar μπήκα τώρα να αγοράσω για Γενάρη, για Άμστερνταμ ή Λουξεμβούργο που με βολεύουν, και βλέπω αυτές τις τιμές (standing θέσεις):
Εεεε, δεν ακούω πολύ Manowar και ήθελα να πάω για την εμπειρία (μου αρέσει το Hail to England), 100€+ είναι λογικό γενικά για αυτούς;
Επίσης, on topic, μήπως δεν μπορούν να τους φέρουν γιατί είναι πολύ ακριβοί / δε θα βγει το λαιβ στην Ελλάδα;
Αν κατέβεις Πλατεία Νερού, είναι πιθανό να βρεις κάπου ακουμπισμένο ένα - ξεθωριασμένο πια - σπαθί από τις ένδοξες μάχες που έδωσαν οι Manowarriors το 2019 και το 2022. Οι τριγύρω κάτοικοι, μάλιστα, λένε, ότι στην επέτειο της τελευταίας τους συναυλίας (Ιούνιος 2022), ακούς αχνά απ’ το υπερπέραν τις απαγγελίες του Καζάκου απ’ το “Revenge of Odysseus”
για κανεναν δεν ειναι λογικο.
ποσο μαλλον γι’αυτους.
Όχι.
Αvg τιμές στα Amazon ανά την Ευρώπη
Τιμές στην Ελλάδα
Νομίζω αν είμαστε δημιουργικοί μπορούμε να το μοντάρουμε
Και γκρινιάζετε μλκς οτι έχουμε ακρίβεια
Φροντίζει ακόμα και για τα κλάματα των υπηκόων του ο Κούλης με φτηνό Τζόνσον και Τζόνσον!
Eίναι για να γλιστράει
300ml που βλέπω ότι είναι οι συσκευασίες, είναι πολύ λίγο. Υπάρχει κάτι σε πεντόλιτρο;
1000 μπουκαλια βρεθηκαν στο σπιτι του Παφ Νταντι.
Πότε ήρθε Ελλάδα για συναυλία τελευταία φορά?
Να εχει ερθει?δυσκολο πια
Για κανέναν δεν είναι
Πόσο μάλλον για μανογουορ
Ρε μλκς, με 60 ευρω θα δειτε το καλοκαιρακι Gojira και Manowar μαζι (ενταξει, αναποδα η σειρα). Τι σκατε τωρα;