1,5 ώρα χωρίς πολλή σαχλαμάρα ενδιάμεσα από τα κομμάτια, ή τραβηγμένους αυτοσχεδιασμούς imho είναι μια χαρά.
Υπαρχει ενα εισιτηριο το οποιο δυστυχως δεν θα χρησιμοποιηθει.Στα 50 ευρω.Οποιος ενδιαφερεται στελνει μηνυματακι.
Πού παρκάρουμε σήμερα ρε παλουκάρια; Έχω να κατέβω από πρόπερσι και δε θυμάμαι.
Εξαρτάται από πού έρχεσαι, προς τα πού θέλεις να φύγεις, τι ώρα θα έρθεις και τι ώρα θέλεις να φύγεις
Και πόση ώρα θες να περπατήσεις.
Εμείς παρκάρουμε συνήθως σε κάποιο παράλληλο της παραλιακής μεταξύ θησέως κ επαμεινώνδα κι από εκεί ένα 20λεπτο περπάτημα.
Να περπατήσω δεν έχω θέμα. Από Κηφισό θα έρθω και προς Κηφισό θέλω να φύγω .
Στο ίδιο θέμα : ξέρει κανείς εάν η γέφυρα που ενώνει Νιάρχο με Release είναι ανοιχτή (το θεωρώ απίθανο , αλλά λέω μήπως)
Πέρσι το parking του Νιάρχου βόλεψε
Είναι ανοιχτή.
thanx
Πάρκινγκ Νιάρχου είναι ανοιχτό μέχρι να φύγουμε;
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διάθεση εισιτηρίων στο ταμείο του festival?
Υπαρχει, ναι. Εδινε κι ενας φορουμιτης λιγο πιο πανω εισιτηριο με 50€ παντως
Το δωσα το εισιτηριο.
Δεν πειράζει, ένας φίλος ρώταγε. Ευχαριστώ!
Εχω ενα εισιτήριο τελευταίας στιγμης στα 50€ αν ενδιαφερεται κανενας!!!
Όποιος δεν τους είδε το 17 απλά πάει με κλειστά μάτια. Όσοι τους είδαμε τότε ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει. Ελπίζω να έχουν τον ίδιο ήχο με τότε. Κρύσταλλο σα να ακούς το cd.
Πιστεύω πάμε για τεράστιο live με την μπαντάρα. Ah ça ira!
Οσοι είχαν χτυπήσει το εισιτήριο την Τετάρτη πρέπει να περάσουν πρωτα απο το ταμείο για να τους τα ξανακάνουν έγκυρο. Τουλάχιστον αυτο εγινε κατα τις 6.10 που μπήκα. Ισως τωρα εχει διορθωθεί.
Τίμιοι οι Lacuna Coil, ισοπεδωτικοί οι While She Sleeps, τρελό πάθος το κοινό που έφτασε το pit στον ήχο!
Πάμε για… Ολυμπιάδα τώρα!!