To From Mars ειχε παρει το πολυ 6 απο το Χαμμερ.Τωρα με αυτο το αλμπουμ που ειναι καλο αλλα υποδεεστερο
βγαινει δισκος του μηνα…
To Still Life εκθειαζοταν στο Χορρορ!Θυμαμαι δηλαδη τον συντακτη (Αναστοπουλος μαλλον)
να λεει ακουστε το Face Of Melinda τωρα!
Θνξ!
Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Ministry. Δίσκος του μήνα ο τελευταίος, ενώ το το προηγούμενο ήταν δυναμίτης και από τα κορυφαία άλμπουμ τους.
Τέλος πάντων, το ζήτημα δεν είναι το τι κάνει το χάμμερ ή το κάθε περιοδικό, αλλά το κατα πόσο μια μπάντα βγάζει δισκάρες. Και αυτό οι Gojira το κάνουν και με το παραπάνω. Οκ, “From Mars To Sirius” δύσκολα να ξαναβγεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το καινούριο είναι μέτριο ή κατώτερο αναγκαστικά. Καταπληκτικό είναι, αλλά η συγκεκριμένη μπάντα θα έχει πάντα το προηγούμενο ως σήμα κατατεθέν. Μερικοί δίσκοι είναι απλά αξεπέραστοι. Αλλά αν ο,τιδήποτε βγάζουν μετά από αυτό μπαίνει αναγκαστικά στη διαδικασία της σύγκρισης [όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη μπάντα βέβαια] με το κορυφαίο τους, ε είναι άδικο για το συγκρότημα αυτό.
Πόσο μάλιστα, όταν κυκλοφορούν ένα δίσκο σαν το “The Way Of All Flesh”.
ναι οντως το still life ειχε παρει πολυ καλη κριτικη (νομιζω 8,5 και απο αυτες που εχουν το εξωφυλο στο κειμενο)απο τον νικο αναστοπουλο που δηλωνε ηδη οπαδος
και οχι του στυλ “δεν ειχα ξανακουσει opeth”
και εχω και την κριτικη του my arms παλι απο τον ιδιο οπου εγραφε παλι καλα λογια
τεσπα
το νεο gojira σκιζει απλα δεν φτανει το επιπεδο του from mars
όντως, έχετε δίκιο, δε θυμόμουν καλά. μάλιστα νομίζω πως είχε μπει και στο τοπ-10 της χρονιάς… μάλλον έκανα τη σύγκριση still life - blackwater park έχοντας στο μυαλό πως το δεύτερο όντας (για μένα) ελαφρώς κατώτερο, πήγε καρφί ψηλά (νομίζω πρώτη θέση) στη χρονιά του…