Οι πρώτες σκέψεις για τις ευρωπαϊκές εξορμήσεις του ερχόμενου καλοκαιριού σιγά σιγά αρχίζουν να αποκτούν μορφή… :yahoo:
To Wacken Open Air έχει κλείσει ήδη κάποιες σημαντικές μπάντες του ακραίου ήχου, καθώς και τους Iron Maiden!
Oι Van Halen είναι πια σίγουρο ότι θα κάνουν περιοδεία στην ήπειρο μας…
Οι KISS θα δώσουν ένα show στην Αυστραλία τον Μάρτιο, οπότε δεν αποκλείεται να τους γίνει κάποια πρόταση για Ευρώπη…
Οι AC / DC μας έχουν στο σκοτάδι ακόμη…
Ο Bon Jovi ανακοίνωσε κάποιες ημερομηνίες επί βρετανικού εδάφους και αναμένονται περισσότερες σύντομα…
Oι Judas Priest θα βγάλουν το “Nostradamus” και θα οργώσουν για μια ακόμα φορά τις αρένες…
Ποιός ξέρει ποιο άλλο, μικρό ή μεγάλο group, θα αποφασίσει να κάνει περιοδεία στην Γηραιά Ήπειρο…
Τα μεγάλα festivals σιγά σιγά αρχίζουν να δίνουν τις πρώτες λεπτομέρειες για εισιτήρια κ.τ.λ.
Την μεγάλη ώθηση θα δώσει αύριο το βράδυ η Σουηδία!
Αύριο το βράδυ θα ανακοινωθούν τα πρώτα 20 - 25 ονόματα του Sweden Rock Festival!
Οι φήμες για Bon Jovi, Judas Priest και Van Halen οργιάζουν… Θα δούμε!
Επειδή λοιπόν, αύριο ξεκινάει για κάποιους,έστω και ανεπίσημα, η διαδικασία “Σε ποιά χώρα θα πάω φέτος, για να δώ σοβαρό festival;”, νομίζω ότι χρωστάω ένα review από το φετινό Graspop Metal Meeting! :roll:
Mε αυτό το review ολοκληρώνονται οι φετινές εξορμήσεις και πάμε για άλλα…
Ξέρω ότι είναι κάπως ανεπίκαιρο, αλλά πραγματικά δεν είχα τόσο χρόνο όσο θα ήθελα ώστε να το γράψω μονομιάς.
Τελικά γράφτηκε μέσα σε 2 πρωινά του Αυγούστου, 1 νύχτα του Σεπτέμβρη και 1 νύχτα του Οκτώβρη!
Επειδή μου το ζητούσαν κατά καιρούς κάποια άτομα από το forum, κατάλαβα ότι δεν έλεγε να το καθυστερήσω άλλο! :roll:
Προχτές το πέρασα σε word και είναι έτοιμο!
Είναι περισσότερο ίσως καταγραφή σκέψεων και συναισθημάτων, παρά τυπικό review…
Όποιος κατορθώσει να το διαβάσει ολόκληρο (επειδή βγήκε λίγο τεράστιο…:-s ) είναι ήρωας!!! Χαχα!
Φυσικά δεν γινόταν να το ποστάρω αυτούσιο, λόγω μεγέθους οπότε ορίστε το link για κατέβασμα:
http://www.mediafire.com/?ehxgcidxgy1
Eίναι αρχείο .doc μεγέθους 5,6 ΜΒ.
Enjoy! :rockon:
P.S.1 Οι photos είναι δικές μου! 8)
P.S.2 Διάβασα στο M. Hammer κριτική για το GMM, που έστειλε ένας αναγνώστης του περιοδικού!
Οι μουσικές μας προτιμήσεις είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες, οπότε δεν με νοιάζει που διαφωνώ σχεδόν στα πάντα από αυτά που έγραψε!
Το πρόβλημά μου είναι ότι αναφέρει ότι “στην κεντρική σκηνή βρισκόντουσαν ήδη οι Thin Lizzy…”, πράγμα ντροπιαστικό, γιατί οι Thin Lizzy πολύ απλά είχαν ακυρώσει την εμφάνισή τους! #-o
Ωραίο και το M. Hammer που δεν τσεκάρει αυτά που του στέλνουν… :thumbdown:
[SIZE=“1”]@spiros667: Eλπίζω να μην ήσουν εσύ που το έγραψες αυτό, γιατί έχω μια μικρή υποψία…[/SIZE]