Πιο "αλητικο" group

Ναι σορρυ, ξεχασα να αναφερω την λεξη υποκειμενοκοτητα!!!:frowning:

γενικα! :lol: :lol: :lol:

ΟΚ! :lol: :lol: :lol:

Λείπουν οι Motley Crue :stuck_out_tongue:

:smiley: ρε είχε τζέρτζελο το topic και το είχα αφήσει:p

[SIZE=“7”][FONT=“Impact”]RAMONES ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ[/FONT][/SIZE]

ε οχι και οι guns πιο αλητικο group που βλεπω στη δημοσκοπηση…οι guns στο στυλ και στο image αντεγραψαν τους aerosmith οπως και οι aerosmith κατα ενα μεγαλο βαθμο αντεγραψαν τους rolling stones…

axl-tyler-mic jagger

slash-joe perry-keith richards

με τη σειρα ο καθενας αντεγραψε τον επομενο στο image…και οσων αφορα τη μουσικη δεν μπορω να πω οτι αντεγραψαν αλλα ειναι σιγουρα επειρεασμενοι…

Motorhead . o Lemmy einai akseperastos.

Αλητικο γκρουπ ------> W.A.S.P. :!:

μπροστα τους ολα τα αλλα ερχονται δευτερα…8)

Ελπιζω να μην γελασετε αλλα ο πρωτος γνησιος rock-αλητηριος με πτυχιο ειναι ο chuck berry.

Εντάξει ο Lemmy δεν παίζεται, τον διώξαν οι Hawkwind επειδή έπαιρνε πολλά ναρκωτικά. Το γεγονός ότι είναι ακόμα ζωντανός μόνο ως ιατρικό θαύμα το εκλαμβάνω. Motorhead εύκολα και αν έπρεπε να βάλω κάτι σαν δεύτερο θα έβαζα AC/DC.

Motley Crue, ρε.

iron maiden με di’anno και φυσικα MOTORHEAD .

Aπό τις πιο καινούριες μπάντες θα έλεγα Buckcherry,Black Tide και Airbourne…

AC/DC θα ψηφισω μονο για τον Bon Scott. Απο οσους βρισκονται στις επιλογες μου φαινεται ο πιο αυθεντικος μαχαιροβγαλτης… Ασε που τον ειχαν διωξει απο το στρατο επειδη τον εκριναν επικινδυνο για τους υπολοιπους στρατιωτες.
Rolling Stones και Motorhead θα ηταν οι επομενες μου επιλογες, αλλα οι πρωτοι πλεον ειναι σταρ, ενω ο Λεμμυ παρα την ολη του γαματη εικονα δε μου κανει για τοσο μπλεγμενος οσο ο Σκοτ.
Οσο για τους υπολοιπους στο πολλ, ενα image και μισο ειναι μονο η αλητεια τους.

lemmy γιατι μου θυμιζει αλκοολικο που περναει τα βραδια του περνωντας απο bar σε bar!!!ο τυπος απλα ειναι θεος!!!

μαγκες συγνωμη αν θιξω τα ειδωλα σας,αλλα οτι εχουν πιει στη ζωη τους οι motorhead οι guns & roses οι aerosmith οι ac dc και οι sex pistols τα ειπιε o keith ritchards το περασμενο σαββατο.

τοτε πρεπει να ακουσεις και αλλες και μαλιστα επιγοντως

Οι Love/Hate

ολοι οι αλλοι ενα φεγγαρι ηταν αλητες και ρισπεκτ…αλλα

τοπο στα νιατα!