Πιο "αλητικο" group

ναι οκ,τον Ιggy Pop πορω να τον φανταστω ανετα,αφου εχω δει σε συναυλιες τι κανει (8O) αλλα τους ac/dc τσου.Σα γνησιοι ροκενρολαδες σεβονται το κοινο τους.Τα πανκια παλι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ειναι πανκια

Lemmy ευκολα.Δεν υπαρχει ο τυπος.:!:

Motorhead.Eνας ειναι o Lemmy.
Eνα Ace of Spades ειναι αρκετο

Sex Pistols με ελαχιστη διαφορα απο τον μπαρμπα Lemmy!

Oι πιστολς ήταν από τους μεγαλύτερους ψευτοαλήτες της μουσικής ιστορίας ρε παιδιά. Στην αρχή ήταν τυπικά ρεμάλια εγγλεζάκια προλετάριοι που ήταν παρατημένοι από τις οικογένειές τους και είχαν αφήσει το σχολείο. Ε αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν μια μπάντα για να γουστάρουν και να εκφράζονται και όπως ήταν φυσικό (εδικά στα 70ς) τους τσίμπησαν οι εταιρείες. Ξαφνικά οι πιστολς λανσάρανε νέο στυλακι, αυτό του επιμελώς ατημέλητου ριτζεκτ του Λονδίνου. Κάποιες καφρίλες που έκαναν παράλληλα με την πρέζα και τη μαλακία που κουβαλούσε ο Σιντ Βισιους τους έδωσαν ένα “αλήτικο” στατους που συνεχίζει να πουλάει μέχρι σήμερα.

Είναι 100% σίγουρο πως αν ψάξετε το δεύτερο κύμα πανκ στην Αγγλία θα βρείτε πραγματικά αλήτικες μπάντες και από την καλή και από την ανάποδη.

Το θεμα ειναι τι εννοουμε με τον “αλητης”…

Τον κωλοπαιδαρα ή τον αληθινο “ζαμαν φου” τυπο;;

Toν Bon Scott 8)

Mε μπερδεψες τωρα.

Μαλλον χιναρι το κοβω. :smiley:

Περα απο την πλακα, εννοουμε δηλαδη το δευτερο.

Αυτος ηταν ο αλητης, που δε χρειαζοταν να ειναι καφρος για να ειναι αλητης.

Και αυτο σημαινει “μουσικη αλητεια”.

Τωρα κατι κακομαθημενα, που το παιζουν κακοι, δεν ειναι αλητες, αλλα χοντρομαλακες.

Ολα αυτα ειναι ασχετα με το οτι ο μακαριτης Μπον ηταν βλακας και πηγε και πεθανε οπως εγινε. :stuck_out_tongue:

Mάθετε μπαλάρα ρεεεε!!!

Δε διαφωνω! Αλλα δεν ειναι οι μονοι Υπαρχουν και οι PINK FAIRIES

Προσκυνώ MC5, αλλά πιστεύω ότι ο Iggy ήταν μεγαλύτερος… αλήτης!
Οι άλλοι ήταν πιο… διανοούμενοι και πολιτικοποιημένοι!

Και επίσης, άντεξε στο πέρασμα του χρόνου.

Από το poll αγαπάω Johny Lydon γιατί μας… δουλεύει! Sex Pistols λοιπόν.

Tους Pink Fairies τους γνωρίζω, αλλά δεν έχω εμβαθύνει ιδιαίτερα στη μουσική. Δεδομένο ότι κι αυτοί διεκδικούν τον τίτλο.

Αν δεν υπήρχαν οι MC5, θα έλεγα Motorhead. Eίναι γνωστό ότι ο Lemmy τους είχε σαν κύρια επιρροή.
Και οι AC/DC ίσως να είχαν τον τίτλο, αν ζούσε παραπάνω ο Bon Scott.

Όσο για τους MC5, είναι τεράστιοι πραγματικά.

υπαρχουν ευτυχως πολλοι αλητες. Δε λες δλδ αλητες τους Ηawkwind; H τον Phil Lynnot; Τους λες και τους παραλες.

Εννοείται και τους δύο ρε συ. Εγώ προσωπικά μόνο για τους Pistols δε συμφωνώ, αν και ξέρω ότι πολλοί μπορεί να διαφωνούν. Και ο Ιggy όντως διεκδικεί τα σκήπτρα.

Ρε αμα θελετε αυθεντικη αλητεια ψαξτε στην αρχη του καθε συγκροτηματος…μετα ειναι απλα image…ο “αλητης” πουλαει…μονο που εχουν ξεχασει κι οι ιδιοι τι παει να πει η λεξη…

ναι αλλα ειναι καποιες μπάντες που παντα ήτανε! Ενα άλλο που μ ερχεται τωρα οι TANK ή απο ποιο νέα οι ΙΝΕPSY.

Ρε τον Iggy είναι σα να τον πήρες από τα 70’s και να τον καρφίτσωσες στην εποχή μας! Ειλικρινά δε βλέπω καμία διαφορα… :smiley:

Electric Wizard.Τελειωμένα ρεμάλια.

Ε o χοντρός πιο πολυ Jus Oborn δε τον λένε;

Οι Zeke επισης ειναι η αλητεια προσωποποιημενη,μη το ξεχναμε.:smiley: