Αγαπημένο σας Guitar Solo

δυστυχως δεν παιζω κιθαρα…

αλλα ανετα θα πουλουσα και την ψυχη μου στο διαβολο για να μπορουσα να παιξω αυτα που παιζει ο colllins στο freebird…

MSG - Captain Nemo και Into The Arena

Over the wall-Testament…Δεν υπάρχει…

Metallica-Unforgiven
To Πρώτο σολο που ακουσα στη ζωη μου.(Ειμουν 6!)

Βαλτε και το σολο στο Don’t fear the reaper των B.O.C. κι ειστε οκ. Μονο ο ηχος του May μ’αρεσει περισσοτερο απ’τον ηχο αυτου του σολο.

Edit: Ξεχασα ξεχασα ξεχασα! Παρτε κι αυτα τα δυο σε ενα απο τον μεγαλυτερο κιθαριστα εβερ.

Αντε, παρτε τα και χωρια να τα χαιρεστε.

ΞαναEdit: Δειτε το πρωτο βιντεο και κλειδωστε το τοπικ να μην ποσταριστει καμια αλλη μαλακια μετα απ’αυτο. Ke ferte ts Yes kai ts MOODY BLUES ELLADA.

Θεικό solo επίσης στο Dancing on your grave-Motorhead

UFO - Rock Bottom (Michael Schenker)

Lynyrd Skynyrd - Free Bird (Allen Collins - Gary Rossington)

Savatage - Mentally Yours (Criss Oliva)

Scorpions - Evening Wind (Uli Jon Roth)

Judas Priest - Beyond The Realms Of Death (Glenn Tipton - K.K. Downing)

Αυτά θυμάμαι σε πρώτη φάση… :wink:

Εδώ και χρόνια το αγαπημένο μου κιθαριστικό σόλο είναι αυτό του Clem Clempson στο Valentyne Suite. Δεν περιμένω φυσικά να το έχει ακούσει κανείς αλλά επειδή πρόσφατα κάποιος καλός άνθρωπος ανέβασε το συγκεκριμένο κομμάτι βίντεο του Colosseum LiveS στο youtube, μπορείτε να το απολαύσετε: http://www.youtube.com/watch?v=4xTfwIrxnlg

Το οποίο solo αν δεν κάνω λάθος έχει γράψει ο Mustaine.

Eίχα postάρει παραπάνω το solo του Highway Star και σε αυτό προσθέτω το κλασικό πλέον του Page στο επίσης κλασικό Stairway to Heaven.

Oντως πολυ ομορφο σολο.Ωραιες αλλαγες κλιμακων

Camel-Nimrodel

Master of puppets,One,Sea of madness,Holy Diver

γενικα παρα πολλα,αλλα ενταξει τα παραπανω σολο ειναι respect

γενικα, σχεδον ολα τα solo στο Holy Diver ειναι απιστευτα. respect ο Vivian…

Νομιζω οτι το πρώτο το εχει γραψει ο Hammet.Στην βιογραφια τουσ αυτο λεέι

Λοιπόν, we have and we say:

I. Eruption - Van Halen
II. Free Bird - Lynyrd Skynyrd
III. Detroit Rock City - Kiss
IV. Dazed & Confused - Led Zeppelin
V. Cowboy Song - Thin Lizzy

Way Out Of Here - Porcupine Tree

Στο ένα και μοναδικό μου ποστ στο θρεντ, πολλούς μήνες πρίν, είχα αναφέρει το σόλο στο Highway Star:thumbup: . Ως δεύτερο πιο αγαπημένο μου καταλήγω τελικά να θεωρώ το (ή μάλλον τα) σόλο στο Princess of the Dawn των Accept. Γενικά δε με ενθουσιάζει η τεχνική ή αυτό που οι φίλοι μας στο εξωτερικό ονομάζουν guitar wankery, αλλά η ατμοσφαιρικότητα και η μελωδία στο σόλο, και το δέσιμο με το τραγούδι. (Ξαν)ακούστε την τραγουδάρα αυτή και απολαύστε (υπέυθυνα).

+1295720457235825378

Opeth - Deliverance (στην αρχη του 9ου λεπτου , :respect: :respect: :respect: :respect: )
Paradise Lost - Forever Failure (οταν το ακουω το τελικο solo ανατριχιαζω παντοτε!)
Metallica - Master Of Puppets (1st solo by James Hetfield…) , Creeping Death
System Of A Down - Psycho
Iced Earth - Desert Rain
AcDc - Back In Black
Slayer - War Ensamble
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Iron Maiden - Remember Tomorrow
Deep Purple - Highway Star
Thin Lizzy - Emerald

Ειναι παρα πολλα αλλα μερικα που μου ερχονται τωρα στο μυαλο ειναι

Pantera-The Sleep
Dream Theater-Under A Glass Moon
Children Of Bodom-Follow the reaper(Αν και δεν μπορω να επιλεξω απο τα σολο τους!)
Steve Vai-Tender Surender!