Αν σου πω οτι δεν θα γούσταρα με τίποτα ν’ ακούσω ακόμα ένα November Rain ίσως να με πεις παράλογο… Nομίζω ότι sτο Contraband o Slash grangαρει, γι’ αυτό ξενίζει… Όσο για το Wig Wam έχεις δίκιο… Μας παρέσυρε το ρέμα (μάλλον ο αλήτης ο karjas), αν και συνηθίζεται να γράφουμε και λίγο άσχετα επί ασχέτων εδώ μέσα…
Παρεπιπτόντως τα νέα Guns, αυτά που βγήκαν τελευταία δεν μου φάνηκαν άσχημα, ειδικά ένα (δεν θυμάμαι ποιο) ήταν υπέροχο…
Η ένσταση μου στους Guns είναι μία…
Guns χωρίς την ορίτζιναλ σύνθεση είναι project και ως εκ τούτου μου περιορίζει το ενδιαφέρον…
Ας γυρίσει πίσω ο Slash και οι άλλοι και τους δίνω και μια 5ετία να δέσουν, περιμένοντας ξανά κάτι μεγάλο απ’ αυτούς…
Άλλωστε η μουσική είναι θέμα ψυχής και καρδιάς… Μέχρι να πεθάνεις μπορείς…
Θα συμφωνήσω με τον blueheart. Ώρες ώρες υπερβάλλετε στο οφ-τόπικ !!! Παρακαλώ μαζευτείτε και επιστρέψτε στο θέμα…
Το σχόλιο περί “πολεμίων” είναι κάτι σαν inside-joke. Τέλη αν σου ξαναπούμε μυστικό, να μην σώσουμε να ξαναδούμε τους Deep Purple live !!!
Eίσαι off topic νεε μου… Deep Purple χωρίς Blackmore = project
Ε τωρα σορρυ εκτος του οτι συνεχιζεις το offtopic εισαι και κομματακι υπερβολικος !!!
Ποιο ηταν το θεμα ???
:roll: :roll: :roll:
Μεταξυ 35’’ και 48" υπαρχει ενα leak που το εχω ακουσει και αλλες φορες αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο κομματι ειναι,δεν ειναι απο αυτα που εχουμε ακουσει, μπορει να ειναι και fanmade αλλα μου φαινεται real.:-s
Toν τελευταίο καιρό αναφέρεται από κάποιους ως “Checkmate”!
Πιθανότατα δεν ισχύει αυτό…
Από ότι γνωριζω, είναι leak από ένα τραγούδι που ονομάζεται “No Love Remains” και το μόνο που έχει διαρρεύσει έιναι 16 δευτερόλεπτα!
Προσοχή: Το leak που αντιστοιχεί σε 1:09 είναι fake!
Το “No Love Remains” είναι ένας τίτλος που συζητιέται από τoν Αύγουστο του 1999 ως πιθανό κομμάτι για το επερχόμενο ( album… :roll:
Πάντως, όπως και να 'χει, μου φαίνεται κομματάρα! :vibrate:
Yparxei kai palio kommati ton G n R se epanekdosi pou kikloforei edo kai arketo kairo alla den koitate kai apo ta meri mas :lol:
Σε αυτο το βιντεο οι GNR παιζουν το chinese democracy live και μαλιστα σε πολυ καλο ηχο, ειναι το
2006.Παρατηρησα λιγες διαφορες.Αν συγκρινουμε το Live του βιντεο με το τελευταιο demo/leak θα βρουμε καποιες διαφορες, καταρχην ειναι φανερο οτι το Live ειναι πιο καλυτερο/ολοκληρωμενο του demo/leak, η πρωτη διαφορα ειναι η “μουσικη”(δεν ξερω τους μουσικους ορους ,συγχωρεστε με) που παιζει ο ron thal στο κομματι και αναφερομαι απο το 58’’ εως 1.28’ και συνεχιζει μετα απο 1.43’ εως το σολο του finck και μετα απο αυτο. Επισης εγω ειχα την εντυπωση οτι ο Axl συμμετεχει φωνητικα μονο στην αρχη και στο τελος του κομματιου κατι που τελικα δεν ισχυει απο οτι φαινεται καθως στο βιντεο βλεπουμε τον Axl να τραγουδαει σε ολο το κομματι.Υπαρχουν κι αλλες διαφορες.
Mε βαση το βιντεο λοιπον το cd ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το leak που ξεραμε.
Για καντε μια συγκριση,
1)το πιο προσφατο leaκ -> http://www.youtube.com/watch?v=GL63CtqLSkc
2)το live βιντεο -> http://www.youtube.com/watch?v=Kf2ba5lzLV0
Δε πα να του αλλάξαν και τα πετρέλαια; Δίσκο έχουμε; Τσου… Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες…
Oι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα…