Guns Ν' Roses

Σκηνή από το μέλλον!

Ο Axl εβαλε την παρακατω φωτο στο twitter του, pre-show (Canada)

Aν κρινω απο το setlist τα καλυτερα ερχονται!!!
Περιπου 3 ωρες επαιξαν παλι.:slight_smile:

http://www.setlist.fm/setlist/guns-n-roses/2010/mts-centre-winnipeg-mb-canada-3bd7785c.html

Tι πραγμα ειναι υτο ρε παιδες…Τι αντοχες εχουν τα παλικαρια.Μακαρι να περασουν και απο εδω για να τους απολαυσουμε.

κάποια στιγμή θα ενδώσουν…τόσα δισεκατομύρια παίζονται ρε παιδιά.

Nα δω τον slash να παιζει κομματια απο το CD και τιποτα αλλο.:p:p

δεν νομίζω να τα παίξει.Αν γίνει θα το κάνουν old school με promotion οτι και καλά οι παλιοί gnr είναι πίσω, ώρα για old school rock κτλπ

Γι’ αυτό μακρυά από reunions!

Η δευτερη ειναι μπηχτη για τον slash? :p:p

• “ΔΕΝ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ…ΣΤ ΜΕΣΗ!!!”

Μαλλον τυχαια πηγε το χερακι.:lol:

Εγω παντως για τους Guns ειμαι περισσοτερο με την μερια των nirvana και την αποψη του cobain για αυτους…Για μενα εκπροσωπουν ενα υποκριτικο hairy rock to οποιο μου ειναι ιδιαιτερα απεχθες!

Appetite For Liposuction? Get In The Gym? Mr Roundstone? The Spaghettis Incidents?

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Τρωει οντως πολυ ο ατιμος… Αλλα αφου παιζει τοσες ωρες live, μπραβο του… Καιει και θερμιδες ετσι.

:lol::lol::lol::lol:

Θα τα χασει που θα παει με τετοια 3ωρα επικα σοου που κανει, αμα ερθει Ελλαδα το καλοκαιρι θα ειναι στυλακι.:wink:

Αν συνεχισει τα μεγαλης διαρκειας σοου, θα μας ερθει αδυνατος οπως παλια… Εκτος αν μετα τα εξαντλητικα live σαβουριαζει ο,τι βρισκει μπροστα του…:stuck_out_tongue:

Aμεση απαντηση του slash στο κ@λοδαχτυλο του Axl…

Καλα ετσι πως πατησατε τις φωτος λογικο ειναι να φαινεται σαν τον Hogan :stuck_out_tongue:

Kαι με μπλουζακι Marilyn Monroe + Charles Manson!!!:lol::lol::lol:
Λετε συμπτωση?

Άμα έρθει στο Ελλάδα με το souvlaki και το mousaka διπλάσιος θα γίνει.:lol:

Το cover στο whole lotta rosie μαρεσει πολυ.:stuck_out_tongue: