Δεν πειραζει, εμεις τον αγσπαμε…
[SIZE=“4”]Happy Birthday AXL!!![/SIZE]
Δεν πειραζει, εμεις τον αγσπαμε…
[SIZE=“4”]Happy Birthday AXL!!![/SIZE]
Τέλοσπαντων σιγά την προσωπικότητα που είναι κ αυτός ο Axl… Ένας βαρεμένος απλά… Ανεξαρτήτως που η σύμπραξη με τον Slash τσάκιζε κόκκαλα…
Οτι και να κανει ειναι απλα θεος:)
μεγάλη αλήθεια
Οποιον και να εχει ο AXL διπλα του τσακιζει κοκκαλα απλα η αναλογια ερχεται στο 1/10 απο οταν ηταν με τον Slash.
Τα σπαει πραγματικα και ο Ashba με το σολο του.
Τί να σου πω, για μένα guns n roses είναι Axl κ Slash μαζί… Όλα τ’ άλλα είναι μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…
δεν ξερω τι λετε εσεις εγω το σαββατο ειδα στα εξαρχεια τον ΑΧΛ μικρο! τον εχω δει και πολλες φορες στο μετροπολις… οσοι τον ξερουν θα καταλαβαν ποιος ειναι! εγω προσωπικα δεν ξερω ουτε το ονομα του!(ειναι ενασ που του μιαζει )
Το συγκροτημα παντως συμφωνα με τον Ashba του αγορασαν για τα γενεθλια του αρκετα τετραγωνικα μετρα γης στο φεγγαρι…
Αντε και GNR Live στο φεγγαρι να γουσταρουμε
Οπως δηλωσε ο Axl ως Dexter σε forum των gnr (αφου πρωτα τα εχωσε στον admin οσον αφορα το θεμα με τα ‘απαγορευμενα’ t-shirts του Slash) για καποια “surprise gigs” σημερα επαιξαν στην Νεα Υορκη σε ενα παρτυ για τον σχεδιαστη ρουχων John Varvatos μιας και ειναι και fashion week sto ΝΥ.
Setlist
1 You’re crazy
2 Mr brownstone
3 Used to love her
4 jungle
5 Street of dreams
6 sorry
7 It’s so easy
8 Band intros / patience
9 Rocket queen
10 Catcher
11 My Michelle
12 Kohd
13 Whole lotta rosie
14 Paradise
15 Scom
16 This I love
17 Nightrain
My Michelle (video)
Mεχρι και ο Depp τον αντιγραφει!!!
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1&lg=2
Αντε να παιρνουμε και μεις σειρα σιγα σιγα…
Έβαλα Locomotive και θυμήθηκα το λιώσιμο που είχε πέσει στα 2 Use Your Illusion πριν 6-7 χρόνια! ΔΙΣΚΑΡΕΣ! επίσης δε βρήκα δημοψήφισμα για καλύτερο τους δίσκο. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό Use Your Illusion II !
Βασικα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να επιλέξεις κανένα από τα άλμπουμς τους γιατί όλα είναι πάνω από το τέλειο. Ακόμα και το Spaghetti Incident που μας έμαθε μπαλίτσα εμάς τους πιτσιρικάδες (τότε που βγήκε) με τις διασκευάρες τους σε θεϊκά και όχι τόσο γνωστά συγκροτήματα όπως οι Dead Boys
Για εμενα το Appetite For Destruction ειναι ευκολα ο,τι καλυτερο εχουν βγαλει… Και τα Use Your Illusion I και II μου αρεσουν, αλλα τιποτα δεν συγκρινεται με το ντεμπουτο τους…
Το καλο με τους GN’R ειναι οτι ναι μεν εβγαλαν λιγα αλμπουμς στη μεχρι τωρα πορεια τους ομως ολα ειναι πραγματικα διαμαντια και τοσο διαφορετικα μεταξυ τους!
Και στο Spaghetti Incident κατα τη γνωμη μου ολες οι διασκευες ειναι πολυ ανωτερες απο τις αυθεντικες εκτελεσεις ειδικα στο Since I Don’t Have You ο μοναδικος ηχος του Slash δινει στο κομματι εντελως αλλο υφος.
εμενα απο την αλλη μου φαινεται το lies αδικημενο απο την πλειοψηφια του κοσμου.πεεραν των τραγουδιων του 1988 που εννοειται οτι ειναι καταπληκτικα(με εξαιρεση ισως την επανεκτελεση του you`re crazy),και τα τραγουδια απο το ep τους ειναι φοβερα(reckless life,move to the city)και οι διασκευες.μου φαινεται οτι οι ιδιοι οι γκανς το εχουν υποτιμησει και ειναι κριμα στα λαιβ τους να μην παιζουν κανενα τραγουδια απο αυτον το δισκο,εκτος φυσικα απο το patience
http://www.rocking.gr/article7045.php
Aκουστικο σετ;;; :-s
Και Whole Lotta Rosie ακουστικο;;; :?
Ναι, αμα γρατζουναγαν λιγο θα του σκιζοταν το καλσον του μοδιστρου. #-o
Και 2 μερες αργοτερα επαιξαν στο Rose Bar στην Νεα Υορκη αλλα σε πιο private καταστασεις…
Με εκπληκτικη σκηνικη παρουσια οπως παντα ο AXL!!!
Τυχεροι οσοι τον ειδαν απο τοσο κοντα.
Rose Bar
KOHD
Used To Love Her