Guns Ν' Roses

Εμενα να σου πω την αληθεια μου φαινεται πολυ τραγικο και καγκουρε… Προτιμω το παλιο καλο στυλ, λες και ειναι ποπ σταρ ντυνεται… #-o

@ lost paradise Τιποτα δεν ξερουμε, απλα φημες ειναι ακομα…

Ενω ο Ron Thal παροτι δεν μου αρεσει το στυλ του ειναι κιθαρισταρας,αυτον τον θεοκουλο με τα τατουαζ δεν ξερω γιατι τον προσθεσαι σαν σολιστα δεν μπορω να καταλαβω

Ενταξει εννοειται πως το παλιο ηταν καλο αλλα πιστευω οποιοδηποτε στυλ υιοθετει καθε φορα το υποστηριζει πολυ καλα και του πηγαινει, ακομα και το κιλτ που φορεσε στο παρελθον.:stuck_out_tongue:

Γιατι την δουλεια του την κανει πολυ καλυτερα απ’οτι νομιζεις…

__Χαχα, έλα Boro, μην αρπάζεσαι… (και πιο πριν είπες καμία σχέση αλλά δε μας είπες τι έγενε κανονικά αφού αυτά ήταν φήμες -και μάλιστα θυμάμαι/έχω και φωτο από αρθρό σε εφημερίδες και τέτοια, δηλαδή είχε διαδοθεί πολύ αυτή η ιστορία με την κοπέλα εκείνη, είχε δώσει συνέντευξη και πριν από λίγα χρόνια, σίριαλ λέμε!). Γνώμες ειναι αυτές, και ο Jimmy είναι πολύ τζιμάνι κιθαρωδός, με γνώση, ικανότητες και παιδεία… να σου πω, κι εγώ προβληματίστηκα όταν το διάβασα γιατί συνήθως ξέρει πολύ καλά τι λέει, αλλά κι εμένα (όπως κι εσένα μάλλον), μου φαίνεται πολύ πιο καλός και σε αυτά που παίζει (πως παίζει τα παλιά κομμάτια) και στον ήχο που βγάζει… ακόμα και ως στυλ στο κάτω-κάτω…

__Είδα σε βίντεο Guns στην Αθήνα και δε μου άρεσε καθόλου ο προηγούμενος, ενώ ο DJ από βιντεάκια που είδα μου φαίνεται (για τους GNR πάντα), πολύ-πολύ καλύτερος και ως κιθαρίστας. Page, δώσε εξηγήσεις!! :lol:

Ναι οντως, συγνωμη, δικο μου το λαθος… απλα ειχα αλλη εντυπωση στο μυαλο μου.

Thanks για τα καλα σου λογια καταρχην :slight_smile: καιρο εχουμε να σε δουμε εδω πανω BTW.Οσο για τον κιθαριστα,δεν τον ξερω τον κυριο,απλα ειδα εναι σολο του απο live των GnR και περα απο το οτι το σολο μου φανηκε εντελως απλοικο και ανεμπνευστο που ειναι υποκειμενικο,ηταν και κακοπαιγμενο και τοσο φαλτσα bends Που ματωσαν τα αυτια μου.Ο Bumblefoot ειναι κιθαριστας αδιανοιτης τεχνικης και εντελως προσωπικου υφους που επισης δεν μου αρεσει αλλα ειναι μεγαλος κιθαριστας και δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εχει ηδη αυτον γιατι να παρει και τον αλλον σαν μια ακομα lead Κιθαρα

__Νο prob. :thumbup:

__Mα, τα πιστεύω. :wink: :smiley: Ναι ρε γαμώτο, long time no see, μ’ έφαγε η Αθήνα η ξελογιάστρα! :lol:

__Μμμ, δεν τον έχω δει να κάνει σόλο (“κανονικό” δηλαδή, όχι π.χ. το σόλο του Sweet Child), μπορεί όντως να μη το έχει καθόλου… Για να το λες, έτσι θα είναι. Για τον Thal όμως… τι να σου πω, ναι, έχει τεχνική, αλλά λίγο που τα μέρη του Slash ήταν “κου-κου-ρού-κου”, λίγο η “κιθάρα-παιχνίδι” (νομίζω του την είχε ψιλοπεί και ο Axl), λίγο το όλο θέμα, ε, δεν κολούσε… Και να πεις ότι ήταν Buckethead παικτικά έτσι ώστε να τα παίζει άνετα “ίδια” ή και “καλύτερα” τα μέρη του Slash, να πεις οκ, "του “συγχωρώ” το look, είναι η μουσική του που τα υπερκαλύπτει… Ομως ο thal, δεν ήταν. Ούτε ο Bumblefoot ταιριάζει απόλυτα ίσως, αλλά μουσικά είναι πολύ πιο πάνω, οπότε οκ.

__Τώρα, ο Ashba, μπορεί να μην είναι καλύτερος του Bumble, αλλά (εκτός απ’ το ότι ταιριάζει πιο πολύ απ’ όλους στο αλήτικο attitute, που να σου πω παρόλο που μετράει μουσικά λιγότερο, είναι σημαντικό κι αυτό για μια τέτοια μπάντα), τουλάχιστον στα μέρη του Slash είναι πολύ πιο κοντά απ’ τους άλλους στο να μένει πιστός στο ύφος/ήχο/νότες της αρχικής σύνθεσης και τρόπου παιξίματος. Είναι πιο sleazy το παίξιμό του. Ετσι μου φαίνεται εμένα, πιο Slash (sleezy-bluezy-hardrock).

__Τώρα γιατί “ένας ακόμα”…; Πρώτον γιατί άσχετα από τεχνική, δεν υπάρχει ένας που να μπορεί να τα παίζει ΟΛΟΙΔΙΑ (όπως π.χ. βλέπουμε σε συναυλίες του Waters) ή καλύτερα, συν το ότι ίσως στους νέους Guns και με τις νέες συνθεσεις ο Axl θέλει περισσότερους από έναν σολίστες πάνω στη σκηνή και ίσως ακόμα γιατί πλέον ο Axl δε θέλει να υπάρχει Ο ΕΝΑΣ πάνω στη σκηνή, να θέλει να είναι ΑΥΤΟΣ και όλοι οι άλλοι, έτσι ώστε να το ελέγχει το πράμα (ουδής “μοναδικός” και αναντικατάστατος, όχι ένας ακόμα Slash στην μπάντα)…

Χμμμ τι ενοεις?ο Thal einai o Bumblefoot.Και γενικα ο Bumblefoot τεχνικα ειναι αν οχι ανωτερος τουλαχιστον ισαξιος του buckethead.Παρολαυτα οντως το στυλ του δεν ταιριαζει.Παρολαυτα εβλεπα το sweet child of mine Και ο ashba επαιζε το πρωτο ευκολο μερος ενω ο thal το υπολοιπο πιο “τεχνικο” ιδιο νοτα νοτα,παιζει οντως επειδη “του την ειπε” και ο axl.οντως το παιξιμο του παντως ειναι πολυ αρρωστο για GnR

__Χαχα, τα μπέρδεψα!! :lol:

__Εγώ λέω εκείνον που έφυγε τελικά, αυτόω τον οποίο αντικατέστησε ο dj, νόμιζα ότι τον λένε thal (ron thal), με μπέρδεψε ο Bumblefoot με το nickname! :lol: :lol: (γι’ αυτό διαφωνούσαμε ρε γαμώτο… :lol:)

__Τώρα για το θέμα Buckethead VS Bumblefoot… μμμ, οκ, μάλλον κρίνεται σε λεπτομέρειες, σε λεπτομέριες που εγώ ΔΕΝ γνωρίζω (δεν είμαι και κιθαρίστας). Απλά η εντύπωσή μου είναι πως η τεχνική του πρώτου είναι πιο καθαρή, πιο εξωγήινη… π.χ. όπως του Paul Gilbert που νομίζω πως έχει καλύτερη τεχνική και απ’ τους δύο (και τέλεια δάχτυλα)… Αλλά είναι πολύ πιθανόν να κάνω λάθος…! Εδώ υπάρχουν άτομα που πιστεύουν πως ο Malmsteen έχει καλύτερη τεχνική απ’ τον Romeo (symphony x) -xoxoxoxo :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: (respect στον πρωτομάστορα και δάσκαλο Ίνγκβι :wink:)

Εκεινος ηταν ο Robin Finck ο οποιος γυρισε στους NIN

Οσο για τον Ashba, εμενα μου αρεσει, και δεν περιμενα οτι θα κολουσε τοσο στο συγκροτημα.

Οσο για το solo, ειναι το ‘Ballad Of Death’ που εγραψε για την συγκεκριμενη περιοδεια το οποιο εμενα με τρελαινει… δεν κοιταω βεβαια τεχνικες λεπτομερειες αλλα τι μου βγαζει σαν συνολο… αν ενοεις αυτο το σολο.

http://www.youtube.com/watch#!v=oW4HBbEl8Kw&feature=related

Nai o Buckethead ειναι οντως πολυ καθαρος αλλα ο bumblefoot κανει εντελως αρρωστα πραγματα με δαχτυλυθρες και με αταστες κιθαρες. http://www.youtube.com/watch?v=AAnG7WD5sBk .Kαψιμο λεμε.

Ναι γιαυτο το σολο μιλουσα.Το ειχα δει απο αλλη version αλλα παλι χαλια μου φανηκε :stuck_out_tongue:

[B]ποιο σαε αρεσει περισσοτερο απο τα 2 Use Your Illusion και γιατι ?

Τι σας χαλαει στα 2 αυτα αλμπουμ και ποια τραγουδια 8α σβηνατε ?

Αν μπορουσατε να κανετε ενα best of Illusion I/II ποια κομματια θα βαζατε ?[/B]

Για πειτε…

Χμμ, ίσως ακουστεί κάπως “αιρετικό”, αλλά θα προτιμούσα τα Illusions να ήταν μια κυκλοφορία αντί για δύο. Πολλές κομματάρες, αλλά και πολλά fillers. Α, το Chinese Democracy το λατρεύω 8)

η μαγεία για τον οπαδό των Guns βρίσκεται σε μικρές στιγμές τραγουδιών “δευτερεύουσας σημασίας” στα 2 “UYI”.

Aπό το slide του “You Ain’t The First”, στις φυσαρμόνικες του “Bad Obsession” και στο ακουστικό σόλο του “Double Talkin’ Jive”. Από το riff του “Don’t Damn Me” στο φοβερό “Bad Apples”. Μην πω για το “Dead Horse”.

Από το πιάνο του “14 Years”, στα χωσίματα του “Get In The Ring”, από τις άπειρες μελωδίες του “Breakdown”, στους στίχους του “Locomotive” και από το riff του “Pretty Tied Up” στο καθαρά Duff “So Fine”.

Τα “Use Your Illusion” είναι ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ. Έχουν μεγαλείο και μουσική να χορτάσεις. Ούτε fillers, ούτε τίποτα. Δώσ’ τους χρόνο και θα σε ανταμοίψουν με κάποιο νέο κολληματικό κομμάτι που θα τραγουδάς στο δρόμο.

+1

Δεν θα μπορουσε να διατυπωθει καλυτερα…

Τους έχω δώσει αρκετή σημασία, αλλά πάντα βάζω τους δίσκους μήπως ανακαλύψω κανένα διαμαντάκι που δεν είχα προσέξει τις προηγούμενες φορές.

Είναι διαμάντια και τα δύο,δεν μπορώ να επιλέξω κάποια τραγούδια και να τα βάλω σε ένα δίσκο.Όλα τα τραγούδια είναι ξεχωριστά και αν επιλέξω κάποια,θα μετανιώσω που άφησα τα άλλα έξω.Έχουν μελωδίες και στίχους που σου μένουν.

νταξ δεν ειναι ΤΟΣΟ δισκαρες.i mean τι να πουμε τοτε για το appetite που ειναι 10/10 διχως χαρισματα ?

ουτε ενα μετριο τραγουδι,ουτε μια κοιλια,ουτε ενα filler

η πλακα ειναι οτι αν και εχω απο το '91 το UYI 2 και το εχω λιωσει ,παντα βλεπω οτι εχει σημεια που παταω το next

δεν εχω ακουσει το UYI 1 πλυν των 2-3 singles (live/cry/november) οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη

αλλα αν το appetite ειναι 10αρακι ατοφιο(που ειναι…) το UYI 2 ειναι 8αρακι.

συμφωνώ, αλλά όχι και δευτερούσης σημασίας τα Double Takin Jive, Don’t Damn Me, Dead Horse κλπ. Ο λόγος που ακούς και το υπόλοιπο άλμπουμ είναι.