MALAKIA SUGROTIMA skatoflWROI POU tRAGOUDANE GIA AGPOULS AKI MALAKIS
ΟΚ το θεμα ειναι τι θεωρεις σοβαρο κομματι? Πες μου ενα για να καταλαβω, απο οποιο συγκροτημα θελεις…
Επειδή μιλάμε για guns θα σου πω όλο το appetite, και ιδιαίτερα τα rocket queen, welcome to the jungle + τα hits,+ estranged, 14 years και πολλά άλλα από τους άλλους. Δεν είναι ότι θεωρώ γελοίο το Chinese democracy απλά δεν μ’αρέσει. Στα αυτιά μου η φωνή του axl χωρίς τις μελωδίες και τον ήχο του slash δεν μου κάθεται καλά, νομίζω πως τα τραγούδια πια δεν έχουν αυτό το ‘‘κάτι’’ που είχαν παλιά. Αυτό είναι όλο.
Έτσι ακριβώς, τα ίδια πιστεύω κ εγώ! Άν κ σα δίσκος δε με χάλασε κιόλας, καμία μα καμία επαφή με το ένδοξο παρελθόν! [-X
Πολυ λογικο αφου απουσιαζουν σημαντικα μελη του γκρουπ.Αλλα και παλι ως συνθεσεις ειναι πολυ σοβαρες και δυσκολες που δεν τις πιανεις με την μια ακροαση κατι που συνεβαινε και με τα παλια τους τραγουδια.Τραγουδια οπως τα Better, I.R.S, There Was a Time, Catcher in the Rye, Madagascar, This I Love, Prostitute δεν βγαινουν καθε μερα.Δεν μοιαζουν με την εποχη του Appetite (ουτε υπηρχε περιπτωση λογω της απουσιας του Slash) αλλα δεν ειναι και αυτο το ζητουμενο, αρκει να ειναι καλα τραγουδια.
O Axl πηγε σε συναυλια των KISS.
Εννοειται οτι ακουμε Guns δεν γινεται,αν καποιος δεν ακουει Guns ρε φιλε…εγω βασικα περισσοτερο τους παλιουσ ομως!!
Λες να το βάλω signature; :-k
Μπερδεύεις το τυχερός με το κωλόφαρδος. Η φωνή φερνει …νι στην μουσική.
:respect:
ST. LOUIS!!!
Πες το Bono…
Πως γινεται ομως αυτο που λες να συμβαινει μονο με τους GNR,και αλλες μπαντες εχουν αλλαξει πολλες φορες τη συνθεση τους,το line up τους με τα χρονια,ακομα κ τον original ηχο τους αλλα τοση φασαρια δεν εγινε ποτε οσο με τους GNR.:!:
Δηλαδη γιατι δεν βγηκε κανεις να πει το ιδιο σε αντιστοιχες περιπτωσεις συγκροτηματων πχ για μενα αυτο το πραγμα δεν ειναι οι whitesnake(ο coverdale εχει αλλαξει 500 line up),πχ αυτοι δεν εχουν τον δικαιωμα να λεγονται queensryche(και ας εχει αλλαξει ο tate ποσα line up),η αυτοι δεν ειναι οι wasp(και ας εχει μεινει απο την αυθεντικη συνθεση μονο ο blackie) κλπ.:-k
Τα πραγματα ειναι απλα,απο τη στιγμη που ο Αxl πηρε τα δικαιωματα του ονοματος GNR αυτος ειναι το απολυτο αφεντικο και κανει πραγματικα οτι γουσταρει κ οτι θελει,και μαλιστα απο τη στιγμη που ξερει οτι με αυτο το ονομα εχει εξασφαλισει μια α επιτυχια σε οτιδηποτε κ αν κανει,ειτε αυτο λεγεται δισκος ειτε tour,δεν του καιγεται καρφακι τι λενε γιαυτον και τους New GnR.
Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες, οι Guns Ν’ Roses ηταν το συνολο, οχι ενας frontman και οι αλλοι κομπαρσοι… Σε αλλα συγκροτηματα ισχυει αυτο στους Guns Ν’ Roses οχι… Μονο ο Axl εμεινε απο την αρχικη συνθεση, αλλα δεν ηταν ποτε ο Axl και οι αλλοι…
Εχεις δικιο σε αυτο που λες,η χημεια που ειχαν και το αποτελεσμα που εβγαζαν σαν συνολο ηταν που τους εκανε να ξεχωριζουν,ωστοσο εχοντας περασει τοσα χρονια πλεον απο την διαλυση της original συνθεσης ακομα κ ο πιο φανατικος gunner oπαδος νομιζω εχει καταλαβει οτι αυτοι ειναι οι GNR του 2010,σε αλλους αρεσουν και τους συμπαθουν αλλοι παλι δεν μπορουν να τους δεχθουν ως GNR με μονο τον Axl original μελος.
Δεν ηταν ποτε ο Axl και οι αλλοι ειπες,δεν ειναι λιγοι εκεινοι οι οπαδοι που εχουν ταυτισει τους Guns μονο με τον Axl και λενε οτι GNR=AXL,κατι με το οποιο διαφωνω βεβαια αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα που εχει χιλιοσυζητηθει.
Οι οπαδοι που εχουν ταυτισει τους Guns Ν’ Roses μονο με τον Axl εχουν πολυ λαθος τοποθετηση κατα την γνωμη μου, γιατι δεν ηταν ποτε ετσι, το συνολο ηταν που εκανε τους Guns Ν’ Roses αυτο που ηταν…
Εχεις απολυτο δικιο, απλα αυτοι που υποστηριζουν πως μονο ο Axl ειναι οι Guns N’ Roses ισως θεωρουν περισσοτερο οτι αυτος ειναι η ψυχη του συγκροτηματος -κατι που πιστευω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο- και κατ’επεκταση επισκιαζει ολους τους αλλους.Φυσικα ακυρο οταν και οι αλλοι παιζουν επισης πολυ σημαντικο ρολο στη διαμορφωση του συγκροτηματος.
Απλα ο τραγουδιστης που ειναι και η φωνη σε ενα συγκροτημα ταυτιζεται με αυτο και δυσκολα μπορει να φανταστει κανεις καποιον αλλον στη θεση του.Για παραδειγμα οι Nirvana μπορει να συνεχιζαν και χωρις τον Krist η τον Dave αλλα ποτε χωρις τον Kurt.Aντιστοιχα και οι Doors, οι ΙNXS, κ.α.
Εται Guns N’ Roses χωρις τον Axl θα ηταν Velvet Revolver δλδ καμια σχεση…
Happy Birthday Slash!!!
Mολις ακουσα το live δισκο με τον Myles Kennedy Live in Manchester…
Ποσο τα σπανε!!! 2 ωρες!!!
Οποιος το θελει ας στειλει pm.:roll:
faid
ο πατρικ ανεβασε vinyl rips τα 2 Use Your Illusion…
Μπράβο πάτρικ!
OK :D:D:D
Tα κατεβαζω ΗΔΗ!!! (σχεδον δλδ:p)
κατεβασε κ ακουσε τα ρε μπαγλαμα 8)
πας κ σκας 200 ευρω το μηνα σε cd με ηχο-κατσαρολας οταν μπορεις τζαμπα να ακουσεις αγαπημενα σου αλμπουμ οπως δεν τα εχεις ακουσει ποτε σου
(αμα θες το μπλογκ στειλε pm)
faid σου ετσειλα κ το appetite που ειναι το καλυτερα απο τα 3 σε ποιοτητα ηχου