υπαρχει μια γκρινια…αλλα γενικα εγω τα απολαμβανω! και χαιρομαι οταν μπαντες δεν μενουν στα στανταρ της εκτελεσης του κομματιου και χωνουν!
:thumbup:
Ισα ισα που καποιες φορες μπορει να ειναι και απο τις καλυτερες στιγμες μιας συναυλιας.
Κοίτα, δεν είναι 8-9 σολο… Παίζουν σχεδόν όλο το Another Brick in the Wall - στο Βελιγράδι ο κόσμος το τραγούδησε όλο πάντως συνοδεία με τον Axl 8) - παίζουν το James Bond theme και το Pink Panther theme, τα οποία πίστεψέ νε είναι ευχάριστη έκπληξη… Όλη η μπάντα είναι στην σκηνή σε αυτά τα κομμάτια… Μόνος παίζει ο Ron, σολάρει για κανα λεπτό και μπαίνει στο Dont cry, με όλη την μπάντα να είναι στην σκηνή - και τώρα τελευταία και με τον Axl να το τραγουδάει…! 8O
Το Ballad of Death του Ashba, δεν το λες σολο, κανονικό τραγούδι είναι - μόνο οι στίχοι του λείπουν :lol: Είναι πάντως κομματάρα και απ τις καλύτερες ατιγμές την συναυλίας…
Anyway, τα παραπάνω δεν είναι βαρετές στιγμές, κολλάνε με το υπόλοιπο show…θυμάμαι το 92-93 ένα 15λεπτο ντραμ σολο και στο καπάκι ενα 10λεπτο guitar σολο που οδηγούσε εν τέλει στο Godfather… τότε ψιλοέσπαγε η συναυλία στη μέση…
“Νεκρά” σημεία τώρα δεν υπάρχουν, αν εξαιρέσεις κανά λεπτό που παίζουν instrumental μέχρι να στηθεί και να ξεστηθεί το πιάνο στο November Rain
Αυτές οι στιγμές είναι το αλάτι και το πιπέρι στις συναυλίες…
Και στους U2, ποιος δεν χάρηκε τα snippet που παίχτηκαν - movin’ on up απο Primal Scream ktl…8)
[SPOILER]για να δούμε τι θα παίξουν οι BonJovi το καλοκαίρι :)[/SPOILER]
Βρήκα απ το Birmingham το σολο του Richard (James Bond Theme) :
http://www.youtube.com/watch?v=Z3_YhU7mnzw
To video το έχει τραβήξει ο γνωστός μας Axlgreece
Παρατηρήστε εκτός απ το σολο, την ξανθιά photographer του γκρουπ μπροστα στην σκηνη! 8O8)8O
[SPOILER]άντε πάρτε και αυτό: live and let die & whole lotta rosie
πάρτε υπ’ όψιν σας ότι σε αυτήν την συναυλία ο Axl έχει κλειστό λαιμό λόγω γρίππης (!!) και όλοι οι υπόλοιποι είναι επίσης άρρωστοι!
http://www.youtube.com/watch?v=6Nxg-3Ts8rk
http://www.youtube.com/watch?v=SP7rAhe8sPc
[/SPOILER]
επειδή πολλά καλά λέμε ας θυμηθούμε τα καλύτερα απο τον axl…
[B] [U]*YEAR 1991[/U] When Axl asked a security guard to confiscate a camera he had spotted, he failed to comply, so Axl Rose dived into the crowd to go after the camera himself. Some fighting ensued and when Axl got back on stage, he announced everyone was to go home thanks to the lame security and disappeared, followed by the other band members. About 10 Minutes later the riot began and resulted in over $200,000 damages.[/B]
μια από τις επικοτερες στιγμές στη μουσική μας…
*πλάκα κάνω…μην αρχίσετε τις χαριτομενιες
Τεραστιο κομματι!!!
Απιστευτο το feeling σε αυτο το κομματι, μακαρι να το βαλουν στο επομενο αλμπουμ τους μαζι με αλλες συνθεσεις του,οπως εχω ξαναπει ο DJ Ashba ειναι ο πιο καταλληλος κιθαριστας μετα τον Slash στους GN’R.
Σοβαρά τώρα… πόσο μαλάκας (ή κόκκαλο);
κοιτά…ο axl ειναι axl…Και άμα βάλεις και μια γκουμουτσα κάμερα στην πρώτη σειρά να σε σημαδεύει γαμησετα
E ναι δε λέω αλλά έχεις πόσες χιλιάδες κόσμου που πλήρωσαν για να σε δουν. Λίγος σεβασμός…
καλά ναι τα έχουμε πει αυτά…
αλλά και η κάμερα μέσα στα μούτρα του άλλου ειναι πολύ άσχημο…
ας πήγαινε και λιγο πίσω…
ο άλλος ήθελε να καταγράψει αν ανοιγοκλείνει και το ρουθούνι του axl…
Τώρα θα με πείτε κολλημένο, και θα ακούσω εγώ τις χαριτωμενιές
Μπορούμε να βρούμε 1000 ελαττώματα του Axl…δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου… Αλλά σεβασμό στο κοινό του , έχει πολύ παραπάνω απ ότι φαίνεται…
Η ιστορία του St Louis - όντως επική στιγμή! 8O - δεν είχε να κάνει με το προφανες - κάμερα μέσα στα μούτρα του… Το 93 στο ΟΑΚΑ είχα φωτογραφική πρώτη σειρά και δεν έγινε τιποτα… Δεν μιλάω για φέτος που οι βιτνεο-καμερες είναι όντως στο ρουθουνι του και πάλι δεν τρέχει τπτ …
Τότε υπήρχε απογορευση της βιντεο-καμερας σε ολα τα venue που έπαιζαν οι GnR… ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει το management - μετά από πρόταση του Slash για να μην ξεχνιόμαστε - και οι λόγοι ήταν καθαρά εμπορικοί… μην ξεχνάτε ότι δεν υπήρχε τότε youtube και καμερα σε καθε κινητό - ούτε κινητά δεν υπήρχαν…:?
Το θέμα στην συναυλία εκείνη ήταν μια “συμμορια” μοτοσυκλετιστών - κάτι σαν τους Hells Angels. Είχαν επιβάλλει την παρουσία τους, είχαν κολλητηλίκια με τα τοπικά security, και είχαν γαμήσει τον κόσμο…Εκτός απ τις κάμερες, έβγαλαν μαχαίρια, πεταγαν μπύρες και γενικώς ήταν οι νταήδες του venue…ο Axl προειδοποίησε τον διοργανωτή για το θέμα πριν την αρχή της συναυλίας, και όταν βούτηξε μέσα τα πράγματα είχαν ήδη ξεφύγει… Η κάμερα ήταν η αφορμή… Αν δείτε μόλις βουτάει, σφαλιαρώνει έναν μουστακαλή - τπν “αρχηγό” της συμμορίας. Ο οποίος σε προτροπή ενός security (των Gnr) να κατεβάσει την κάμερα, του πέταξε μπουκάλι μπύρα και τον πλάκωσε στις γρήγορες… Εκεί ξεκίνησε η ιστορία…
Ο Axl είπε αργότερα, ότι ναι, ήταν λάθος αντίδραση του, και οδήγησε σε πανικό και σε μεγάλες ζημιές, αλλά αποφάσισε να κάνει κάτι γιατί αρκετός κόσμος ανέχονταν από φόβο τους νταήδες…
Η συναυλία διακόπηκε, αν και το γκρουπ ήταν έτοιμο να επιστρέψει την σκηνή - αυτή η συμμορία είχε ήδη αρχίσε να διαλύει το μέρος για να πάρει το αίμα της πίσω… τα υπόλοιπα είναι γνωστά…
Απλά για την ιστορία, ανέφερα το γεγονός…
Τώρα μπορείτε να κράξετε
+1000000
Καλός ο Buckethead σαν κιθαρίστας, αλλά δεν κολλούσε με τους GnR…Καλός ο Finck, άλλά επίσης κάτι έλειπε…
Ο Ashba ταιριάζει γάντι - στην φετινή περιοδεία κάνει τα απίστευτα στην σκηνη…
βρε γιατί να σε κράξει κάποιος…μια χαρά τα λες…αφού και εγώ που το ποσταρα το βίντεο δεν το έκανα για να πω το τι έκανε ο axl>…
Άσ 'τα… την είχαμε μπροστά μας στο Λονδίνο και είχαμε πάθει τραλαλα. Και ήταν και σχεδόν όλη τη συναυλία ε!
Την πρωτοειδα στο Βελιγράδι, μπροστά μου και έπαθα… Η γκόμενα είναι απλά απίστευτη :bounce:
(Αν μπει η γυναίκα μου εδώ, δεν το έγραψα εγώ αυτό, οκ? Κάποιος μου έκανε hack το account μου! :–:-- )
ποτε ερχονται Ελλαδα ειπαμε???
To 2011 μαλλον αφου μεχρι το Δεκεμβριο εχουν sold out συναυλιες, δυσκολο να βρεθει χρονος για εδω…
Πιστευω ο Ντεμης η καποιος αλλος να τους βαλει στο προγραμμα του…
Θα κάνει κι’αλλο μεγάλο βήμα ο Ντέμης όμως δεδομένου ότι φέρνει και Bon Jovi?
Και δεν νομίζω ότι μπορούν να μαζέψουν τόσο πολύ κόσμο οι GNR εδώ.
Σωστό αυτό… Κλειστό γήπεδο 15000 θέσεων νομίζω ότι θα είναι οκ…αλλα για μεγαλύτερο χώρο, δεν το νομίζω και εγώ… Βέβαια το 2006, χωρίς δίσκο να “τρέχει”, μάζεψαν σε 10 μέρες 17-18 χιλ. κόσμο στη Μαλακάσα… Θα δείξει…
Υπάρχει ένα κενό στο πρόγραμμα - αυτές τις μέρες είναι Ισπανία και 23/10 τελειώνε η περιοδεία στην Ευρώπη…
Μετά έχουν προγραμματισμένο για 1-4-7/12 στην Αυστράλία…Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το Άμπου Ντάμπι(!) για 16/12! Και υπάρχει πάντα η φήμη για Ισραήλ στις 18/12…
Εκεί που νομίζαμε ότι μετά την Αυστραλία θα είχε κενό (ο Νοέμβρης είναι κενός για ξεκούραση όπως φαίνεται) μέχρι νεωτέρας, φαίνεται ότι κάτι “παίζει” για μινι(?) περιοδεία στη Μέση Ανατολή… ΘΑ δείξει…Λες να μας έρθουν πριν το τέλος του έτους :papas:
Αυτο απο μονο του ειναι τεραστια επιτυχια οπως και να το δει κανεις.Και φυσικα αποδεικνυει οτι εχουν μεγαλο κοινο εδω.
Kαλου κακου ας κανουμε τα κουμαντα μας γιατι οπως το 2006 μπορει να ειναι ξαφνικο.