Και στο τελος οταν ειπε ο Trunk στον Axl “We should do this again” απαντησε “Yeah but next time please don’t let DJ talking over my voice all the time” η κατι τετοιο…τεσπα ΘΕΟΣ ο Axl, 50αρισε και παιζει 3ωρα σοου, και μετα δινει συνεντευξεις και εχει και διαθεση για ατακες…για τους Guns σαν μπαντα και σαν ιστορια ειναι (?) γνωστες οι αποψεις μου…απλα περιμενω να 'ρθουν Ελλαδα για να παω και να τα σπασω…και το Chinese ειναι δισκαρα!!! Σιγουρα δεν φτανει ουτε κατα διανοια το AFD & τα Ιllusions, αλλα γαμαει και θα κερδισει τη θεση που του αξιζει σε μερικα χρονια οπως πχ το Load η το Βrave New World…
Περα απο την συνεντευξη που θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αν την εδινε αλλος και οχι ο Trunk με την παρεα του. Εχεις τον Axl που εχει χρονια να κανει συνεντευξη στην τιβι και του κανει χαζες ερωτησεις και τον γλυφει συνεχως
Ενα αλλο καλο νεο ειναι οτι οι Loaded του Duff θα ανοιξουν καποιες συναυλιες, θα ειχε ενδιαφερον να τους δουμε παλι μαζι 8)
παντως ειναι το μονο συγκροτημα που δεν ελπιζω πλεον σε reunion ακομα και στην εισαγωγη τους στο rock and roll hall of fame.δεν ριχνει κανεις νερο στο κρασι του πλεον,αλλα και οι δυο βρισκονται σε καλη φαση αυτη τη στιγμη,οποτε δεν βλεπω να αλλαζει κατι.
Οποιος εχει συμβαλει θα επρεπε να δεχτει το βραβειο, αλλα κοβω τον Axl να ανεβαινει να παραλαβει το βραβειο, να ευχαριστει τους παντες και αντε γεια :lol:
Πως βρεθηκε ο zakk wylde πανω στη σκηνη μαζι με τους GNR παιζοντας το whole lotta rossie?Mηπως ο Axl σκεφτεται να αλλαξει κανα κιθαριστα?:p:p
Η μπαντα εχει παρει φορα και βρισκεται σε φορμα,κρινοντας απο τις πιο προσφατες συναυλιες Camden, NJ ,Indianapolis, Youngstown παει καλα το πραγμα,δεν εχει συμβει προς το παρον κατι απροοπτο,απλα ετυχε στο rock in rio να ειναι μια κακη παρενθεση.:thumbup:
Εχουνε παιχτει Εstranged,Civil war που ειχανε πιασει αραχνες τοσα χρονια,οποτε ισως στην πορεια δουμε κ αλλα κοματια να επιστρεφουν στο σετλιστ,ποτε δεν ξερεις.(Perfect Crime Axl,perfect crime λεμε.)
Τωρα για το hall of fame,αρχισανε ηδη οι δηλωσεις απο πρωην μελη,βγηκε ο sorum ειπε τα δικα του,ο adler τα δικα του κ αυτος,αλλα οπως λεει ο Boromir απο πανω,πιο πιθανο το κοβω να στειλει κανενα manager να παραλαβει το βραβειο και ολοι να μεινουν με την επιθυμια.
AXL ROSE: Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα ενός reunion με την κλασσική σύνθεση
Ο Randall Roberts των Los Angeles Times., μίλησε πρόσφατα με τον frontman των Guns n? Roses, Axl Rose. Διαβάστε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω.
Όταν ρωτήθηκε για ένα πιθανό reunion με την κλασσική σύνθεση, απάντησε:
?Μπορείς να πάρεις τα άτομα από το ?Illusion?, αλλά το μόνο που πράγμα που θα μπορούσε να το κάνει θα ήταν ο Slash (κιθάρα) και ο Duff (McKagan ? μπάσο). Δεν είναι τίποτα εναντίον του Izzy (Stradlin ? κιθάρα) και του Steven (Adler ? drums). Ο Steven μπορεί να θέλει, αλλά τα άτομα με τα οποία δουλεύω τώρα δουλεύουν πολύ σκληρά και η δουλειά είναι δύσκολη. Έχω περιοδεύσει με τους άλλους και έχω δει τι έχουν κάνει από τότε και απλά ξέρω τις δυσκολίες.?
?Δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα να δουλέψω με τα άτομα της ?Illusion? περιόδου. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος τα οποία ήταν πολύ πολύ δύσκολα. Έτσι δεν είναι ούτε καν ένα κανονικό reunion. Τα παιδιά που παίζουν τώρα είναι πολύ καιρό μαζί μου είτε το ξέρει ο κόσμος είτε όχι. Ο Tommy (Stinson ? μπάσο) είναι μέλος 14 χρόνια, ο Richard (Fortus ? κιθάρα) έφτασε τα 11. Τόσο ήταν και ο Duff στο συγκρότημα. Ο Chris (Pitman ? πλήκτρα) είναι και αυτός 11 χρόνια, ο Dizzy (Reed ? πλήκτρα) είναι από το ?Illusion?, ο Frank (Ferrer, drums) πάει στα 6 το ίδιο και ο Bumble (Ron ?Bumblefoot? Thal ? κιθάρα). Και τέλος ο DJ (Ashba) είναι 3 χρόνια.?