Guns Ν' Roses

Οκ,τωρα ξεκαθαρισε το πραγμα.Νταξει δεν ξερω κατα ποσο μπορει να υπαρξει συγκριση της τοτε εμφανισης με το σημερα,ειναι αλλη φαση τελειως.

Οχι δεν υπαρχει ακομα…:stuck_out_tongue: Oποτε…

Slash - You’re A Lie - Official FULL SONG (Apocalyptic Love 2012)

11/05/2012 - Stadium Live - Moscow, Russia
12/05/2012 - Stadium Live - Moscow, Russia
17/05/2012 - The O2 - Dublin, Ireland
19/05/2012 - Capital FM Arena - Nottingham, England (United Kingdom)
20/05/2012 - Echo Arena - Liverpool, England (United Kingdom)
23/05/2012 - Metro Arena - Newcastle, England (United Kingdom)
25/05/2012 - Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC) - Glasgow, Scotland (United Kingdom)
26/05/2012 - LG Arena - Birmingham, England (United Kingdom)
29/05/2012 - Manchester Arena - Manchester, England (United Kingdom)
31/05/2012 - The O2 - London, England (United Kingdom)
01/06/2012 - The O2 - London, England (United Kingdom)
04/06/2012 - Ahoy Rotterdam - Rotterdam, Netherlands
05/06/2012 - Palais Omnisports de Paris Bercy - Paris, France
08/06/2012 - Warsteiner Hockeypark - Mönchengladbach, Germany
10/06/2012 - Halle Tony Garnier - Lyon, France
11/06/2012 - Zénith de Strasbourg - Strasbourg, France
14/06/2012 - Zénith de Toulouse - Toulouse, France
16/06/2012 - [Hellfest Festival] - Clisson, France
18/06/2012 - Park&Suites Arena - Montpellier, France
19/06/2012 - Zénith Oméga de Toulon - Toulon, France
22/06/2012 - Arena Fiera Milano [Gods Of Metal Festival] - Milan, Italy
24/06/2012 - [Graspop Metal Meeting Festival], Dessel, Belgium
27/06/2012 - St. Jakobshalle - Basel, Switzerland
29/06/2012 - Schwarzsee [See-Rock 2012 Festival], Graz, Austria
03/07/2012 - Hayarkon Park - Tel Aviv, Israel
06/07/2012 - [Istanbul Rock Festival] - Istanbul, Turkey
08/07/2012 - Vasil Levski National Stadium [Sofia Rocks 2012 Festival], Sofia, Bulgaria
11/07/2012 - Mosir Stadium - Rybnik, Poland
13/07/2012 - Letisko Piešťany [Topfest Plus Festival] - Trencin, Slovak Republic
15/07/2012 - Petrovaradin Fortress [EXIT Festival 2012] - Novi Sad, Serbia
17/07/2012 - Spaladium Arena - Split, Croatia
20/07/2012 - [Costa de Fuego Festival] - Benicassim, Spain

Γυρω γυρω ολοι και πουθενα , ακομα , η Ελλαδα…
Ξερω οτι γινονται προσπαθειες αλλα στο τελος θα μεινουμε με την προσπαθεια στο χερι:-k…Λογικα θα τους δω στο εξωτερικο, αλλα και μια ακομα εδω δεν θα ηταν ασχημα:p

Εγώ πάντως θα τους δώ Βουλγαρία!Παίζει εκδρομή και από εδώ οπότε όλα κομπλέ!!:slight_smile:

Άντε ναι όλο το γυροφερνουν…Αν και πιστεύω πριν την Τουρκία μας έρθουν…Μπορεί κάποιος να μου στείλει λίνκ με την εκδρομή που διοργανώνεται η δν εχει βγει ακόμα κάτι ?.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ GUNS N’ ROSES ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ!

ΣΟΦΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- NATIONAL STADIUM ?VASIL LEVSKI?

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Το Ελληνικό Fan Club των Guns N’ Roses και η Art on the Road για άλλη μια φορά δίνουν ραντεβού και σας ταξιδεύουν σε ένα μεγάλο GUNS N? ROSES live!

Οι γίγαντες της rock θα εμφανιστούν για μια και μοναδική συναυλία στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια την Κυριακή 8 Ιουλίου! Η εκδρομή που θα διοργανωθεί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα δώσει την ευκαιρία στους fans του θρυλικού συγκροτήματος να είναι για άλλη μια φορά εκεί!!

Το Ελληνικό Fan Club των Guns N’ Roses ιδρύθηκε το 2002, για να ενώσει τους fans των GN’R στην Ελλάδα και να προωθήσει τους Guns N’ Roses μέσα από events και το website του, www.gunsnroses.gr.

Το Gunsnroses.gr είναι ένα από τα πιο οργανωμένα fan clubs του συγκροτήματος σε διεθνές επίπεδο, χάρη στην αφοσίωση του ιδρυτή και των μελών του, των υποστηρικτών και των φίλων του. Έχει την υποστήριξη του συγκροτήματος και έχει φέρει στην Ελλάδα πρώην και νυν μέλη των Guns N’ Roses. Έχει διοργανώσει περισσότερα από 20 events συμπεριλαμβανομένων συναυλιών μελών (Steven Adler, Gilby Clarke, Tommy Stinson), επίσημων preshow parties (Guns N’ Roses, Velvet Revolver), επίσημων παρουσιάσεων δίσκων (Chinese Democracy, Contraband) αλλά και διαφόρων parties σε όλη την Ελλάδα.

Το 2010 διοργάνωσε διαγωνισμό και 2 τυχεροί της εκδρομής για το live των Guns N’ Roses στο Βελιγράδι γνώρισαν από κοντά μετά την συναυλία τον Ron “Bumblefoot” Thal, τον DJ Ashba και τον Tommy Stinson.

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα του συγκροτήματος και του Fan Club στο επίσημο page του FC: www.facebook.com/gnrgreece αλλά και στο twitter (@gnrgreece).

Η θρυλική μπάντα Guns Ν’ Roses δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων απλά επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα group όλων των εποχών.

Τιμή συμμετοχής από Θεσσαλονίκη 85 ευρώ (περιλαμβάνεται μεταφορά και εισιτήριο συναυλίας στους καθήμενους άνω διάζωμα) ή 100 (περιλαμβάνεται μεταφορά και εισιτήριο συναυλίας στην αρένα μέχρι εξαντλήσεων τους)

Τιμή συμμετοχής από Αθήνα 120 ευρώ (περιλαμβάνεται μεταφορά και εισιτήριο συναυλίας στους καθήμενους άνω διάζωμα) ή 135 (περιλαμβάνεται μεταφορά και εισιτήριο συναυλίας στην αρένα μέχρι εξαντλήσεων τους)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 521923, 6936277995, 6944 385736 Mail επικοινωνίας: info@artontheroad.gr More details at: info@artontheroad.gr

http://www.artontheroad.gr/gunsnroses_ioulio.php

Thanx

Αν ισχύει η συναυλία στην Τουρκία δεν πιστεύω ότι θα έρθουν Ελλάδα, αν και κάποιοι αισιοδοξούν μέχρι και σήμερα ότι θα κλείσουν στο RW.

Δυστυχώς όμως δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες, δεν έχουν αφήσει κανένα κενό, επαναλαμβάνω ΑΝ ισχύει το live της Τουρκίας…

http://gunsnroses.com/events/91311

Εαν δεν το εβλεπα εκει, δεν θα το πιστευα:-k

Επειδη μαλλον δεν το βλεπω να ερχονται…τελικα ποσο κοντα ειχαν φτασει να ερθουν;
Εαν ερχοντουσαν με αυτους που ειχα ακουσει βλεπε Bach και ενα συγκροτημα ακομα, το Καραισκακι με λιγο “σπρωξιμο” το γεμιζαν

Γνωρίζω ότι έγιναν αρκετές προσφορές αλλά όλοι ήθελαν να τους κλείσουν με φτηνό εισιτήριο.

Πίεσα κ γω όσο μπόρεσα αλλά δεν θα έρθει και τζάμπα το συγκρότημα στην Ελλάδα. Το έκανε μια φορά το 2006, μην τρελαθούμε κιόλας… Η θέληση του συγκροτήματος να έρθει στην Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη και το γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν μετράει μόνο η θέληση…

Δυστυχώς και οι managers παίζουν μεγάλο ρόλο και δεν μιλάω για την Beta (γιατί μου είπε προσωπικά ότι ήθελαν πολύ να έρθουν από το 2010 ακόμη) αλλά για τον Άγγλο μανατζερ που κλείνει την περιοδεία.

Σ’αυτή τη φάση εγώ με τα όσα γνωρίζω, είμαι τέρμα απαισιόδοξος. Υπάρχει βέβαια μια πηγή μου, που ακόμη μου λέει ότι θα παίξουν στο Rockwave. Εγώ πλέον δεν το πιστεύω…

Το 2006 ειχαμε την “τυχη” να εχουν το κενο απο την περιοδεια τους με τους Rolling Stones… Ας ειναι καλα το ξερο κεφαλι του Richards:p

O φιλος σου ο Jarmo μολις ειπε οτι ακομα για το Israel δεν εχει καποιο info αλλα λογικα θα παιξουν εκει…κριμα παντως για εμας…2 φορες να φτασουν ενα βημα απο εμας και τζιφος…
Σοφια κατα 99% δεν θα ερθω αλλα μαλλον για Μιλανο το βλεπω…

Από περιέργεια, για τι τιμές/αμοιβές μιλάμε, ξέρεις; Και μιας και που το ανέφερες, το 2006 με τι αμοιβές έπαιξαν; Είχαν αρκετά καλό εισιτήριο τότε.

Το 2006 και πάλι η προσφορά ήταν κατώτερη των αναμενομένων αλλά έχε χάρη που ήθελε ο Θείος να έρθει Ελλάδα, μια χαρά μας έκατσε…

Φέτος μόνο με θαύμα…

Ψέμματα δεν μ’αρέσει να λέω, δεν μπήκα στην διαδικασία να μάθω γιατί δεν μ’ενδιέφερε ποτέ. Και συνήθως τα νούμερα καλά είναι να μένουν μεταξύ μάνατζερς-προμότερς.

Το 2006 όπως είπα και πιο πάνω μας έκατσε καλά ότι ακυρώθηκε Γερμανία, για την οπόια σημειωτέον είχα εισιτήρια κ θα πήγαινα, και ο Θείος ήθελε να έρθει να παίξει Ελλάδα. Αλλιώς η προσφορά της Didi ήταν πάλι για τον φλούτσο…

Δεν ήταν στο πρόγραμμα να παίξουν Ελλάδα. Ανακοινώθηκε (περήφανα από το Gunsnroses.gr) δύο εβδομάδες πριν την συναυλία…

Οταν ειχα μιλησει με τους Cult , μου ειχε πει ο Ιan το “καθαρο” ποσο που θα εβγαζαν απο την Ελλαδα…Και μαλιστα μου ειχε πει οτι κανονικα για τετοιο ποσο δεν θα το σκεφτοντουσαν ποτε να κανουν το ταξιδι αλλα επειδη ειχαν πολλα χρονια να παιξουν και πραγματικα το ηθελαν ηρθαν…
Για τους GNR ειχα διαβασει σε ενα forum για ενα ποσο αλλα δεν θυμαμαι εαν ηταν σε $ ή Euro…Παντως ηταν πανω απο 500.000

Κριμα παντως…η Eleven ηθελε να τους φερει αλλα …no money no honey…
και χωρις να ΞΕΡΩ κατι…παραπανω, απο το μυαλο μου τα λεω…αλλα εαν η didi ειχε το διλλημα Black Sabbath /gnr εκ του αποτελεσματος επαιξε και εχασε…
Αποδειξη οτι 1 july ακομα εχουν κενο οι gnr
Ας ειναι…

Παίζουν στις 29 στην Αυστρία και στις 3 στο Ισραήλ. Δεν είναι τόσο μεγάλο το κενό όσο φαίνεται… Θέλει να μεταφερθεί και ο εξοπλισμός και το προσωπικό από την Αυστρία στο Ισραήλ κάποιο χρόνο…

ηταν η μονη ημερομηνια που βολευε. 2 μερες κενο αφηνουν αναμεσα στα show. επιπλεον βολευε και στη μεταφορα, καθως θα κατεβαιναν μεσω Ελλαδας

Όλα αυτά ΑΝ έπαιζαν την πρώτη του μήνα και πάντα υποθετικά… Τώρα όμως θα παίξει ο Ozzy και τελείωσε το θέμα.

Κριμα παντως…
Καθε φορα τα ιδια κ τα γιδια.
Παντως η εκδρομουλα στην Σοφια μια χαρουλα ειναι κ οικονομικοτατη για καποιον που θελει να τους δει.
Κ μονο για το ακουσμα των Estranged κ Civil War αξιζει!
Εγω προσωπικα εκλεισα Λονδινο για να ειμαι σιγουρος, κ αν μια στο εκατομμυριο σκασει κ Ελλαδα διπλο το καλο!!:stuck_out_tongue:

Είναι οι πρώτες συναυλίες στην Αγγλία που θα χάσω από το 2002… Καταραμένη κρίση…