Εχουν αρκετα covers,αδικαιολογητα ισως,ας μαθει το set me free,το falling to pieces,το the last fight,το let it roll,το sucker train blues,come on come in,Nothing To Say, Guns N Velvet,Guns n DC,New GN’R,Guns N Conspirators,τα παντα ολα. Yλικο υπαρχει απο παντου.
Παιξε ενα perfect crime να τρελαθουν ολοι,go fucking crazy.
Επεστρεψα απο Βερολινο.στα ντραμς δεν μου εκανε εντυπωση κατι.η μπαντα βγηκε με το so easy κ ο Axl εχασε τη μπαλα,εχανε ανασες,οπως κ το mr brownstone και welcome to the jungle.αργότερα το πραγμα ισορροπησε αλλα τα σολο του Slash κανουν μπαμ οτι προσπαθουν να δωσουν ανασες στον Axl.κατα τ αλλα ονειρο ζωης το να τους βλέπεις παρεα να ακους rocket queen και να σολαρει ο αρχοντας.το coma μου ελειψε κ εμενα πολυ ρε γαμωτο.κ ενα think about you αν κ ηξερα οτι δεν…
“The current GnR tour has been a great success for the guys,” Stradlin said. “My non-participation was simply not being able to reach a happy middle ground through the negotiation process. That’s life, sometimes things don’t work out.”
Εδώ πήγες με την πατερίτσα να δείς τους G’n’R, ποιο Metal Ηammer τώρα… (το νύχι πάντως το είδα λίγο φθαρμένο - θα μου πεις, πέρασε και κακουχίες στο live!)
Εν τω μεταξύ, ο παλμός του κοινού είναι το λιγότερο καταιγιστικός! Τράβαγε ο άλλος βίντεο από τις πρώτες σειρές και ούτε που κουνήθηκε καθόλου - και ποιος να τον κουνήσει άλλωστε, αφού οι μισοί από τους θεατές την ίδια δουλειά κάνανε!
Τέτοιο ξεκούραστο μεροκάματο οι σεκιουριτάδες πρέπει να είχαν καιρό να βγάλουν!