Χρονια σου πολλα, με ο,τι επιθυμεις (εκτος απο το πρωταθλημα στον αρη:p )
Ρε αφηστε ησυχο τον Αρη
Φχαριστω και παλι ε,θα σας εκανα quote εναν εναν αλλα ψιλοβαριεμαι και πειναω τωρα 8)
κάνε εμένα τώρα
χρόνια πολλά,ό,τι επιθυμείς:)
Φχαριστω μαναριμ.
Α, οι Therion εχουν επετειο; Χρονια πολλα ρε, να τα χιλιασετε στο σανιδι!
Χρόνια πολλά και απο μένα ρε man! Χμ, να σου ευχηθώ κι άλλα ωραία ταξίδια στο μέλλον σαν εκείνο στη Γερμανία και γύρω μέρη (μια που ξέρω πως πέρασες καλά), και φυσικά υγεία, μπύρες και πολλή μουσική! Keep rocking!
Χρονια πολλα κι απο μενα! Ο,τι επιθυμεις!
Χρονια Πολλά!!!
Χρόνια πολλά και από μένα. Εύχομαι να αποκτάς ό,τι επιθυμείς, καί ό,τι αποκτάς να το επιθυμείς και να το προσέχεις.
Χρόνια πολλά και από μένα…Ευτυχισμένα, δημιουργικά με πολλές κατακτήσεις και πολυ ποτό!!!
Χρόνια πολλά Θεριέ!!!
(ε ναι, είπα να ευχηθώ 2 φορές! Και γιατί όχι? Έψαχνα ευκαιρία να αυξήσω τον αριθμό των ποστ μου!)
Είναι ύψιστη τιμή για μένα να έχω γενέθλια τον ίδιο μήνα με μια τόσο εξέχουσα προσωπικότητα!
Χρόνια Πολλά, πάρα πολλά, με απεριόριστη υγεία και ό,τι πραγματικά επιθυμείς!!!
Eκτος απο κοντινα γουστα εχουμε και κοντινα γενεθλια.Χρονια πολλα και απο μενα και
αν ανεβω Χαλκιδικη ετοιμασου για κερασμα!
Μα τι λετε.Εμενα τιμη μου.
Ευχαριστω πολυ,χρονια πολλα και σε σενα(ποτε ειναι δε μας λες :Ρ)
Να σαι καλα ρε!Να ανεβεις να κερασω εγω ποτα κι εσυ ρεβανι :lol:
Ελπιζω να τα πουμε στο Rock Em All.Αν εισαι κει μη με κλασεις παλι για τιποτα βαρβαρους ε.
Δυσκολα θα ανεβω στο Rock Em All και κυριως για Μεσουγκα και Βενομ θα ανεβω. :lol:
Μαλλον για Χαλκιδικη παει το πραγμα.Παντως αν περασεις απο του Γιωργου σιγουρα θα
πετυχεις καποια απο το σοι μου,μιας και μετα την θεια και την μεγαλη της κορη επιασε δουλεια
και η μεσαια κορη.Ε ρε τσαμπα γλυκα που εχω να φαω ετσι και ανεβω!
Καλες?Να μου τις γνωρισεις.
Οχι τιποτα αλλο,να τρωω τζαμπα. :–
Ωπ. Το Θεριον εκλεισε τα 21.
Να το χαιρομαστε
Χρονια πολλα ρε
27 και 18 χρονων.
Ωπ.Εδω ειμαστε.
Ποτε μας ερχεσαι?8)
σε παρακαλώ,μςν