Εεε καρβουνακο τωρα το ειδα αυτο!
Χρονια Πολλα λεβεντημ, κορακοζώητος ευχομαι (χεχ, πλακα εχει αυτη η λεξη!) και οι ευχες και τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα!
Φιλια γιαβρημ!
Εεε καρβουνακο τωρα το ειδα αυτο!
Χρονια Πολλα λεβεντημ, κορακοζώητος ευχομαι (χεχ, πλακα εχει αυτη η λεξη!) και οι ευχες και τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα!
Φιλια γιαβρημ!
Και εγω το ιδιο τωρα το ειδα…
Χρονια πολλα καρβουρα και οτι επιθυμεις…!!!
Ωχ μόλις το δα!!Χρόνια πολλά και καλά κι από μένα !!(αν και καθυστερημένα…)
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!! Σκόπευα να εγκαινιάσω τα message walls σας και να σας απαντήσω εκεί, αλλά… βαριέμαι :oops:
όπως και να έχει: INCUBUS, shaman, Sister_Of_Mercy, outlawtorn86,Nightwing,ifrit,Giannis…, tylerdurden, Isis, mrwhatsisname, rasputin, corpsette σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!
ellanor: Από το στόμα σου και στου Gilmour το αυτί!
Mule: Οι Κύπριοι δεν έχουν κανένα Βάλνερ να τελειώνουμε? Έχω ήδη αγχωθεί για το μεθαυριανό ματς!:lol:
heatseeker: Εσύ το έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και για αυτό θα πας μπροστά! (πότε επιστρέφεις να πάμε για μπασκετάκι? ένα χαλαρό με συνεχόμενα coast to coast όπως την προηγούμενη φορά!!!)
freedomofrock: Μεταπανεπιστημιακή? Αυτό θα αργήσει
Dimi_tallica: Δε το είπες σωστά. Είμαι Ολυμπιακός, άρα θα είναι και ευτυχισμένα τα Χρόνια Πολλά!!!
bluezlick: Kατέβα Αθήνα ρεεεεεεεεεεεε!
ChrisP: Το φανταράκι στο στρατό, όλοι το λησμονάνε, σαν το εκκλησάκι στο βουνό, που δε το λειτουργάνε! (στην επόμενη άδεια, ετοιμάσου για μπάλα! Τώρα έλειπα και για αυτό δεν κανονίστηκε τίποτα)
Scourge Of God: Πάρε τη λοιπή Θεσσαλονίκη, κατέβα εσύ για μπάλα και μη σε νοιάζει:p
panagiotis: Πάει το optimization. Hot Dry Rock τεχνικές πλέον:p
Stelios86: Και έτσι πρέπει, σαν σωστός Μηχ. Μηχ. ξέρεις πως 1 ΣΜΣ θα έφθειρε το πληκτρολόγιο του κινητού σου και θα μείωνε τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων του, όπως λέει και το διάγραμμα Smith εξάλλου!χαχαχα
coyote: Σε ευχαριστώ coyote!!! Εύχομαι και σε εσένα, ό,τι επιθυμείς! (αυτή ήταν μια politically correct ευχή!xaxaxa)
rudolf: όχι σαν τον YSL…
Therion: Aν δεν κατέβεις άμεσα στην Αθήνα, θα σου ευχηθώ… Πρόσεχε ε!
hokam: Κατέβα Αθήνα!!!
Davidian: Σε ευχαριστώ μουτσούνα και μακάρι το Disturbed tour που θα δούμε να μας αφήσει άφωνους!
Angmar: Ωχ Παναγιά μου! Όχι ρετρό ροκ! Προτειμώ να ακούω τη μουσική του Nihilist!!!:lol:
nephelie: Δεν υπάρχει καθυστέρηση στις ευχές! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές δις Νεφέλη!
ROCK AND ROSES: Δεν εύχεσαι στα 100 να είμαι Ο Δημήτρης?
fenia: Σε ευχαριστώ τσούπρα μου!
Oπως πάντα on time,γιατι μολις το ειδα χρονια πολλά καρβούλη πολύχρωμος και ολα τα υπολοιπα σε πολυ…
έτσιιιι! γιατί είμεθα Large!!!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμενα κι απο μενα! Και καθυστερημενα. :oops:
Τα καλυτερα ευχομαι!
Σε ευχαριστώ πολύ ΛΕΝΑ_ΜΔΜ!!!
Μετά από ψήφισμα του ΟΗΕ μου απαγορεύεται να ανταποδώσω τις ευχές και για αυτό και δε σας ανταποδίδω τις ευχές σας :oops:
Χρονια πολλα ρε ΜΙΤΣΑΡΑ!!! Οτι ποθεις φιλαρακο…να σαι παντα ευτυχισμενος και να βρεις στην αγκαλια σου τα πιο τρελα ονειρα σου!!! Εχψ πιασει δουλεια γι αυτο και καθηστεριση…σορυ…
Χρονια πολλα κι απο μενα, τα γραφω τελευταια για να κανω εντυπωση.
Χρονια πολλα και απο μενα, εγω γραφω τελευταιος επειδη ελειπα:p
Οτι επιθυμείς και να περνάς παντα καλα!