Οff topic:Aν υπήρχε στεκι για αυτό το thread,αυτο θα ηταν το θρυλικό Little Wing στην Νεα Σμύρνη…(R.I.P)
Φοβερό … το πήρα πρόσφατα και σε CD.
Καλημέρα…
KUNI - LOOKIN FOR ACTION ! Με Soto στα φωνητικά και εξαιρετικές στιγμές , σίγουρα αξίζει
να βρίσκεται σε κάθε καλή melodic/δισκοθήκη
Μιλάμε για απίστευτη ΔΙΣΚΑΡΑ ! Ίσως την καλύτερη της χρονιάς και γι αμένα ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας…Τόσο feeeling σε τραγούδια όπως , It’s Over , Hard As I Try…πραγματικά αδυνατώ να βρω
οπουδήποτε αλλού !!!
Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον κύριο νομίζω…απλά μπράβο για τη συγκεκριμένη
προσωπική δουλειά και ευχαριστώ για τις απίστευτες κομματάρες όπως…
Live to win , Bulletproof , It’s Not me , Lift…
Πολύ καλή δουλειά !
Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα…
Έχω απίστευτα πολλές αναμνήσεις από το μέρος…
Α ρε Νέα Σμύρνη με τα ωραία σου…
Λείπει πολύ ένα τέτοιο μαγαζί από την περιοχή αλλά ποιός να τολμήσει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο…
¶λλη μεγάλη δισκάρα!!!
Να βάλω και εγώ ένα γαμάτο album. Torben Schmidt - A Bit On The Side (1991). Προσωπικό album του τραγουδιστή των SKAGARACK. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και μάλιστα σε μερικά κομμάτια συμμετέχει και ο Kee Marcello.
Βασικα ηταν 3 στενά πιο κατω απο το σπιτι μου,οποτε το είχα τιμησει κανονικά…:lol: Ενταξει,το μαγαζί ηταν φροντιστήριο hard rock/heavy metal…Respect…
Glory - Danger In This Game (1989)
Ενα διαμάντι στο μελωδικό Hard rock, τα τραγούδια ένα και ένα σφύζουν από μελωδία.
Μεγάλη επιρροή για το euro hard rock/aor.
[CENTER][/CENTER]
Niagara - Now Or Never 1988
Το ντεπούτο των Ισπανών είνα από τα καλύτερα δείγματα hard rock/aor. Τραγούδια με sing along choruses, για να γουστάρουμε με τρέλα.
Δυστυχώς πολύ σπάνιο, πανάκριβο, το ψάχνω σε κάποια λογική τιμή, γαμώτο μόλις πουλήθηκε ένα χθες στο ebay της Ισπανίας 17$:x :evil:
Page 30:wink:
Αυτό το μαγαζί ήταν πάνω στην Ομήρου?:-k Έμενα και γω Νέα Σμύρνη παλιά:lol:
Oχι,ηταν σε ενα στενό κοντα στην Συγγρού…Θυατείρων και Πλαστηρα…
Όχι, δεν το ξέρω καθόλου , ούτε το έχω ακουστά:bounce:
Σωστός … και δεν θυμόμουν τον λόγο που το ξαναέβαλα μετά από καιρό στο CD player μου!!!
Το Meet The Man του James Christian έχει μπει? Αν όχι κάνω entry εγώ! Γαμάτο AOR/μελωδικό Hard Rock με την φωνάρα του James να ξεχωρίζει.
[CENTER][/CENTER]
White Sister - Fashion By Passion (1986)
Για τους φανατικούς των 80’ς πολύ καλή επιλογή. Όποιος είναι στη φάση Bon Jovi, Magnum και πιο δυναμικών
Journey θα γουστάρει κάργα8)
Πολύ καλό album αλλά η παραγωγή χάνει αρκετά, κρίμα γιατί έχει πολύ καλές συνθέσεις:)
Κάποτε ήταν πολύ γνωστό…
Κάποια στιγμή έκλεισε κι όταν ανοιξε ξανά πήγαιναν συνέχεια πολύ συγκεκριμένα άτομα…
Φανταστείτε οτι αν δεν ήξερες που είναι και απέξω να ήσουν δεν το έβλεπες…
Κι εγώ τρία στενα πιο πάνω έμενα τότε…
Deacon Streat Project…Tommy Denander…ΕΓΓΥΗΣΗ…ότι κάνει είναι
τουλάχιστον καλό
[CENTER][/CENTER]
Steve Steven’s Atomic Playboys 1989
Κιθαρίστας του Billy Idol, o Steve Stevens την κάνει από το group του προαναφερθέντος, και κυκλοφορεί το πρώτο solo του με τον τραγουδιστή των Warrior στα φωνητικά.
Άψογο hard rock με τρομερές κιθαριές, ποικιλία στα τραγούδια και μια γαμάτη διασκευή στο Action των Sweet.