Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Όντως πάρα πολύ καλή κυκλοφορία, θα έλεγα φόρος τιμής στις αγαπημένες μπάντες του group. Καταρχάς η

παραγωγή τσακίζει κόκκαλα, κάτι μεταξύ Point Blank (Bonfire) και Firehouse (ντεπούτο). Τώρα οι επιρροές είναι

κυρίως Bonfire και κατά δεύτερο λόγο Firehouse, Cold Sweat, Lynch Mob, Skid Row. H φωνή του τραγουδιστή

κυμαίνεται μεταξύ Oni Logan και Ray Gillen και είναι αρκετ’α δυναμική. Τρομερά καλή κιθαριστική δουλειά,

φωνακλάδικα τραγούδια, καμμία μπαλάντα και οι στίχοι όσο κλισέ δεν πάει “burning in the bonfire of rock ‘n’ roll” 8)

Ωραιο τοπικ το συγκεκριμενο…Τωρα το πηρα χαμπαρι-καλιο αργα παρα ποτε…
Να προτεινω και εγω μερικα δισκακια που κατα τη γνωμη μου αξιζει τον κοπο
Μπειτε στο youtube.com gia videos samples ktlp
Bystander-Not so innocent Ειναι λιγο δυσκολο να το βρειτε αλλα αν πεσει μπροστα τσιμπιστε το
Chrissy Steele-Magnet to Steele ενα μιγμα lita ford kai vixen
Everest-One step away καναδικο hard rock/ aor θιμιζει boulevard
Fear Not-Fear Not απο τη pakaderm σε παραγωγη των αδερφων elefante σαν skid row
Fierce Heart-Fiece Heart πολυ δισκαρα-η μπαντα του rex caroll πριν τους whitecross
Harlot-Room with the view.Scandi aor σαν dalton, da vinci
Haywire-Bad Boys kai αλλοι καναδοι θιμιζουν λιγο honeymoon suite,loverboy
Jimmy Davis-Kick the wall πολυ δισκαρα και αυτο ραδιοφωνικο aor σε στυλ the storm,bad english
Michael Morales-Thump και αυτο δισκαρα στο ιδιο στυλ με τον jimmy davis
Monro-Monro προσφατη επανεκδωση απο την retrospect αγγλικο aor σαν heartland, atlantic
Orion-The Hunter old time classic απο μελη τςν boston
Pete Sandberg’s Jade-Origin solo cd του πρωην τραγουδιστη των alien βασισμενο σε παλια tracks madison
Eλπιζω να μαν σας κουρασα. Ειναι και αλλα δισκακια που θελω να σας προτεινω.Θα το κανω με με την πρωτη ευκαιρια

Rick Mathews-Only the young Ραδιοφωνικο aor σε στυλ richard marx,stan bush
Sic Vikki-Kiss me in french Aμερικανικο μελωδικο hard rock με πληκτρα σαν autograph
Spys-Spys & Behind enemy lines Πρωιμο aor σαν foreigner, touch
Steve Thomson-Everyone love’s a winner[B] Ελβετος τραγουδιστης εχει μεσα και το “hot cherrie”
Tommy Shaw-Ambition classic aor απο τον τραγουδιστη των styx
Van Zant-Van Zant .Αλλο ενα old time classic ενα μειγμα survivor,38 special
Waysted-Save your prayers Μελωδικο hard rock με τον Danny Vaughn kai ton Pete Way (UFO)
Peo Peterson-Look what i’ve started Oπαδοι του Mark Free αρπαξτε το…
Rick Mathews-Only the young Σαν Henry Lee Summer, Richard Marx και αυτο σπανιο αρκετα

[CENTER][/CENTER]

Whitesnake - Slide It In

Το ότι είναι albumara δεν θα κάτσω να το αναλύσω. Απλά θέλω να πω δύο πράγματα για την US edition του.

Ο Keith Olsen ανέλαβε την μίξη κάνοντας το album να ακούγεται πιο αμερικάνικο. Το συστατικό όμως

που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ύπαρξη του θεού Sykes στη κιθάρα. Έτσι το album ακούγεται λίγο πιο heavy

με τα πλήκτρα να χρησιμοποιούνται ελάχιστα. Προσωπικά το προτιμώ έτσι (μην μπερδευτεί κανείς και νομίζει ότι

ακούγεται σαν το 1987).

στα ελληνικά δισκάδικα (πέρα από κάνα no remorse) υπάρχει η κανονική έκδοση έτσι?:-k
κομμάτια απ’την αμερικανικη υπάρχουν στο greatest hits?:-k

Δεν υπάρχει από όσο ξέρω σε κανένα δισκάδικο η αμερικάνικη έκδοση, δεν ξέρω αν το no remorse κατά τύχη

το φέρει, ο shivas πάντως αποκλείεται, τον είχα ρωτήσει παλιότερα.

Ναι, νομιζω στο Greatest Hits τα Slide it in και Slow an’ easy ειναι απο την αμερικανικη βερσιον η οποια συμφωνω οτι ειναι καλυτερη.

[CENTER][/CENTER]

Αυτό το album το έχω λιώσει τελευταία και είναι από τα λίγα live album που τα ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν ξεχνώ και την κριτική του Φλωράκη σε κάποιο Hammer του 92 που του είχε βάλει 2 στα 5 :lol: .

Τρομερή παραγωγή, με τον Michael Voss στα χρέη της δεύτερης κιθάρας και φωνητικών.

Για μένα το καλύτερο κιθαριστικό δίδυμο των Bonfire (Angel/Voss) και ας έχει γράψει ο Ziller τραγουδάρες.

Το όλο cd κυλάει όμορφα.

Milame psofisame apo tin kourasi :lol: Opoios kourastike na tin kanei apo to thread den einai giayton :lol: Proteines kati diskares re paidi mou…kalio arga para pote opos eipes 8)

Mia diorthosi mono epeidi eimai ligaki palios sto eidos (apo tote pou ksekinise) , etsi poli grigora pou ta eida, to project den itan Orion alla Orion The Hunter kai o diskos self titled (gia na to brei opoios endiaferetai).

Keep on AORing 8O

Η αμερικανικη εκδοση του slide it in υπαρχει στο www.reptile-music.com με 12 euro
Ποιος Shiva και Νο Remorse ρε παιδια?Αυτοι δεν εχουν ιδεα απο το στυλ αυτο.Μεχρι πριν μερικα χρονια ηταν true epic metal και ξαφνικα το γυρισαν στο aor/melodic rock?? Ελεοςςςςς.
Για ρωτηστε τους ετσι απο περιεργεια… τον Jimmy Davis και τα αλλα ονοματα που αναφερω τα ξερουν?Τα εχουν φερει ποτε??

Ναι αλλά εσείς είστε Θεσσαλονίκη, μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο μαγαζί και εδώ. Πάντως ο Shivas ξέρει πολλά από

το είδος, πιστεψέ με, τώρα ο Χρήστος όχι, αλλά έχει φτιάξει τρομερό μαγαζί με μεγάλη ποικιλία.

Επειδη τους ξερω και τους 2 προσωπικα εδω και χρονια…Δεν το κατεχουν το αθλημα.Μεσα σε 1-2 χρονια δεν μπορεις να το μαθεις το στυλ,εκτος και αν το αγαπας πραγματικα πραγμα που δεν ισχυει για κανεναν απο τους 2.Ο Χρηστος οντως εχει κανει ενα πολυ ωραιο μαγαζι με καλο στοκ,θεορω ομως οτι οι τιμες του ειναι αρκετα τσιμπημενες για τα ελληινικα δεδομενα.

[CENTER][/CENTER]

Τι δισκάρα είναι αυτή :smiley: Το έβαλα χθες το cd μετά από καιρό και το έλιωσα. Ian Parry και Tony Martin στα

φωνητικά (αν και προτιμώ τα tracks με τον Martin).

Βρήκα και ένα χύμα video που έφτιαξε ο ίδιος ο Misha (φοβερός κιθαρίστας) γαι το Strangers

[CENTER][/CENTER]

Dario Mollo/Tony Martin - The Cage 2

Από τις καλύτερες κυκλοφορίες της Frontiers. Τρελές κιθαριές από Mollo, φοβερές ερμηνείς από Martin και

γενικά όμορφα τραγούδια. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο. :band:

House Of Lords - World Upside Down

Δεν πρέπει να έχει αναφερθεί πουθενά νομίζω. Πολύ ωραίος δίσκος, απαλές μελωδίες και δυνατά σημεία εκεί που χρειάζεται. Και γαμάτο εξωφυλλάκι!

Το καινούριο το έχει τσεκάρει κανείς?

Ναι και είναι καλύτερο:!: 8) 8) 8)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΩΝ NIGHTWISH:’‘DARK PASSION PLAY’'ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑRJA EINAI ANAΠΟΦΕΥΚΤΗ:wink:

MILLION MILES DEN EXEI POY NA XTYPIESAI KATO METZI :stuck_out_tongue: Oute kai Ghost of time :stuck_out_tongue: Eidika gia Million miles den dexomai koubenta (apo tis agapimenes mou AORies ton teleytaion xronon).

Even Love Can’t Save Us κομματάρα μέχρι στιγμής. Πολύ καλός και ο καινούριος, έρχεται λιώσιμο!

Έχει όμως I don’t wanna wait all night, Your every move, In a perfect world, One foot in the dark, I need to fly :stuck_out_tongue: