Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Τρελή ποζεριά λέμε. Δηλαδή και να μην ήξερες τί είδος μουσικής παίζουν μια ματιά στη tracklist, λύνει την απορία. Άκου εκεί “i’m a gangster of love, i’ll make sweet love to you and then im gone”:lol:

Κομματάρα by the way

Πολύ καλό!

Γαμάτο!!! Φοβερό album!! Το έχω λιώσει!

Την μπάντα που έπαιξε support στους Kiss τους Cinder Road τους έχει ακούσει κανείς? Έχουν βγάλει ένα δίσκο το Superhuman (2007) και είναι πολύ καλός! Μάλιστα έχει και μερικά απίστευτα χιτάκια όπως το Should’ve known better.

Επειδή είχα καιρό να μπω έψαξα τις προηγούμενες σελίδες για να δω αν έχει πει κανείς τίποτα για το νέο Brother Firetribe (Heart Full Of Fire) αλλά δεν είδα καμία αναφορά. Δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα! Πιστεύω ότι είναι χαλαρά ο καλύτερος δίσκος που έχω ακούσει τα τελευταία 5 (για να μην πω παραπάνω) χρόνια! Ειδικά το κομμάτι με την Annete (από Nightwish - πρώην Alyson Avenue) είναι απίστευτο.

Πιστεύω ότι τα HEAT Και MARCELLO είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το Firetribe.

Βέβαια περιμένω και το καινούργιο Gypsy Rose με τον Reece στα φωνητικά, το οποίο τα σπάει στα samples 8)

Γούστα είναι αυτά! Προσωπικά όμως το Brother Firetribe είναι ένα από τα λίγα albums που από την πρώτη ακρόαση με βάρεσε στο κεφάλι και κάθε φορά που το ακούω με κάνει και το γουστάρω ακόμα περισσότερο! Πάντως και το Marcello/Vestry είναι από τα κορυφαία της χρονιάς.

Eξαρτάται τι ζητάς, θέλεις πιο aor άκουσμα ή πιο hard roκιά. Πάντως το Heat είναι κοντά στο ύφος του Firetribe αλλά πιο κόλλημα ρε παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλο λέμε :lol: Καλές ακροάσεις. Και το Shannon είναι σπουδαίο album, σε πιο hard ‘n’ heavy 'υφος. Πολλές οι συγκινήσεις φέτος 8)

Πάντως ένα κοινό έχουν αυτά τα album. Πατάνε κάτω τα τελευταία Leppard, Whitesnake και House of lords.

Θα συμφωνήσω αν και για να πω την αλήθεια το House Of Lords και το Whitesnake μου άρεσαν πάρα πολύ. Όσο για το Def Leppard πιστεύω ότι είχε τις στιγμές του (αν και είχε και αρκετά μέτρια κομμάτια).

Duddy Bear, κοίτα τι βγαίνει -και σε lp- σε λίγες ημέρες:

Tha to patho to egkefaliko…:lol:

Sto magazi mas ta lene ayta giati mas akoune kai anilika:p

TI AOR COVER EINAI AYTO REEEEEEEEEEEEEE 8O

2008 RULESSSSSS

Pali kala pou to ebales se spoiler giati den kanei…

Free download tou neou Jeff Scott Soto track “testify” kathos kai interview tou theoula JSS online sto melodicrock.com. Funkies ksana apo ton paidara mas kai den sikono koubenta, to asma TA SPAEI!
:afro: \:D/ :band: :dance:

Δεν αφήνει τις funkιές μπας και βγάλει τπτ καλό με τους Talisman,λέω εγώ…:!:

Συντροφοι μου, τι λεει το Far Beyond the world των Ten?? Kαλυτερο απο το Babylon??

Σε καμία περίπτωση! Καλό δισκάκι, αλλά το “Babylon” είναι ένα 8)
Καλύτερα να τσεκάρεις “Spellbound” και “The Name Of The Rose” :wink:

δώσε μία ευκαιρία σε όλους τους δίσκους μέχρι και το babylon (αν δεν το χεις κάνει ήδη :p), είναι όλα τους κάτι παραπάνω από αξιόλογα! ακολούθησε πτώση δυστυχώς, κλαψ…

Liga gia ena proin melos ton theon. Na plyneis to stoma sou prota, bebile:p Ante min ton amoliso e!

Sygnomi syntrofe Laws rotas mono gia ta sygkekrimena diskia i genika? :-k

8O o Cozy Tenakias! 8O

Katarxin welcome. Dose kati parapano sto kati parapano sou kai meta isos kai na eisai konta…:lol:

:lol: :lol: :lol:

Ειδικα ρωτησα αλλα και καμμια γενικη πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη!:wink:

Syntrofe Laws ti lene gia ton proin syntrofo ? Einai dynaton na meinoume apragoi ? :lol:

Eyprosdekti? Eyprosdekti ? An den eisoun syntrofos tha eixa ekragei tora alla pira ena xapaki kai synexizo:

Prota apo ola dyo lekseis…MIKE STONE! An xreiazetai na po perissotera meneis metaksetasteos [-X :-k

Deyteron…Simera (giati na perimeneis mexri ayrio), simera leme paraggelneis ta akoloutha:

1. TEN
  2. THE NAME OF THE ROSE (Opoia ekdosi breis)
  3. THE ROBE (Gia na min se kano robe) (Opoia ekdosi breis)
  4. NEVER SAY GOODBYE (Opos kai dipote) (LIVE)
  5. SPELLBOUND
  6. BABYLON

Ta ypoloipa analogos tin oreksi sou meta giati einai pio poly gia fans… Eytyxos to xapaki leitourgise amesos!

Χαχα, ετσι ειναι!

Αυτον λες??? :http://www.queensryche.com/band/index.html
#-o :lol:

Ελα μωρε, πως κανεις ετσι! :stuck_out_tongue: Καθε πληροφορια ειναι πληρως επιθυμητη! Καλυτερα??:stuck_out_tongue:

Το Βabylon υπαρχει ηδη στην δισκοθηκη μου.8)

Η λιστα που εκανες παντως δεν ειναι με σειρα προτιμησης, ετσι??

Thx anyway dude.8)

Pes mou oti kaneis plaka…

Για τον Stone?? Ναι ρε! :lol:

Sou milao gia ton theo Mike Stone kai mou petas enan apo tous “iliokamenous”?

Endeiktika: http://www.youtube.com/watch?v=sxxOyGK1pMk
http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E
http://www.youtube.com/watch?v=wlTvWvfEMxE