¶κουσα και τον προηγούμενο δίσκο τους (Second To None). Πολύ ωραία μπάντα τελικά.
Leakαρε το καινούριο Soto. Θα εκπλαγούν πολλοί.
Βρίσκεται link πρόχειρο?!
'Εχεις π.μ.
Black Stone Cherry (2006)
Άκουσα πρώτα αυτό αντί για το φετινό δίσκο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αρκετά καλός, θα το λιώσω να δούμε αν το φετινό το κοντράρει:p
Welcome sto club freedom. Emeis edo tou thread, eimaste agapoulides kai se kalosorizoume kai episima sto agapisiariko touto thread / eidos mousikis.
γιατι???
Επανέρχομαι σ’έναν δίσκο που είχε ποσταριστεί παλαιότερα.Λοιπόν Elevener - When kaleidoscopes collide.Φιλοτιμήθηκα μετά απο κάμποσο καιρό να τον ακούσω!
Πολύ πολύ όμορφο!Πολύ πολύ αγαπησιάρικο!
Top:
This heart of mine
Say if you want
A thousand girls
From The Fire - Dirty Days and Dirty Nights 1992
Απιστευτο δισκακι.απο τα αγαπημενα μου!!! παραγωγη ο γνωστος μας Jean Beauvoir. Οσοι δεν εχει τυχει να ακουσετε
να κανονισετε να το ακουσετε ειναι απο τα MUST για φανς FM,STRANGEWAYS και αλλα τετια ομορφα πραγματα8)
Υ.Γ. ειπα να βαλω και εδω ενα ποστ γιατι ολο διαβαζω:p
Υ.Γ.2 νομιζω πως δεν το εχει πει κανενας.αν το εχει πει μπραβο και παλι μπραβο8)
edit ασ μ πει καπιος πωσ σκ@#% βαζω εικονα.στην αρχη την εδειχνε και τωρα οχι…
DREAMTIDE - DREAM AND DELIVER
Olaf Senkbeil (φωνητικά στο Twist in the myth,Blind Guardian)
CC Behrens (drums,ex Fair Warning)
Francis Buchholz (μπάσο,ex Scorpions)
Torsten Luederwaldt (πλήκτρα,ex Fair Warning)
Helge Engelke (guitar,ex Fair Warning)
Πολύ όμορφο δισκάκι με αγαπημένα τα:
1.Dancing when the night falls ( γιατι είμαστε παιδιά της αγάπης και της τρυφερότητας:p)
2.Your beat
3.King of scum
4.The Vow
Πιστεύω ότι το προηγούμενο ήταν καλύτερο, όχι αυτό δεν αξίζει προσοχής:)
δεν κοίταξα πιο πίσω…
αλλά παίζει να έπιασα τον Daz αδιάβαστο.
και αν είναι έτσι πιστεύω θα τον στείλω και λίγο αδιάβαστο με αυτό το cdάκι.
Rick Springfield - Venus In Overdrive
για πείτε.
Δεν τον έπιασες αδιάβαστο, για κοίτα πιο πίσω :lol:
ουπς.
:oops:
είπα δεν ψάχω πίσω…
ρε τον άνθρωπο, τίποτα δεν του ξεφεύγει?
Ela re C goustares Rick? Poly modern sound kai ksana enas poly kalos diskos. Alla ego den metrao eipame, eimai kafros…
To Dreamtide ama eixe ena tetoio…an kai psilopower kala tha itan:
Sas kobo merikous edo mesa na goustarete poly to epomeno. Apo Spain, mia xora pou teleytaia stirizei poly to eidos AOR. Arketa kaloi… http://www.myspace.com/hardreams
Eixa akousei ligo kairo prin oti o diskos aytos tou 1989 tha kykloforouse se epanekdosi, den epsaksa an isxyei. An nai, TREXTE!
Me ymnous opos… The Awakening, Have you had enough (Ypersuperkillerballad), A Lover like you.
Jean kai ta myala sta bars…8)
Τα CD των Voodoo X, Shotgun Symphony, Mark Free, Jeff paris έχουν βγει σε remaster reedition, με στίχους, από την Now and Then.
Για τους φανs των Journey, αποκάλυψη είναι οι Ιταλοί Myland
Ωραια ρεφρεν και μουσικη καλοπεγμενα ολα,αλλα δυστυχως η φωνη και η προφορα πολυ μετρια πραγμα πολυ σημαντικο για τα εκτος αγγλιας και αμερικης σχηματα
Και μενα μου αρεσε το κομματι αλλα στα φωνιτικα μας τα χαλαει λιγο:-k αν και ειμαι απο τους πολυ “φλωρους” στα ακουσματα μου αυτος ο τυπος τραγουδαει πιο gay και απο τους Backstreet Boys(τους οπιους γουσταρω ε8) )