Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

sorry sophie but your sig was inspiring…:lol:

τι εγινε ρε παιδια??:-k:-k:p

Einai kommataki dyskolo glykia mou…To afinoume sto “hope dies last” gia Ellada.

Na po kati comforting gia Motley fans…Oi Hardcore Superstar einai sto studio!

δεν τους ακουω…αξιζουν ομως?

Για το Beg For It λες daz? Ιούνιο δεν θα κυκλοφορήσει?
Αξίζουν sophie!
δείγμα:

To teleytaio tous tha sto systisoun polloi pisteyo…

Den exo tsekarei date NC alla peripou toso fantazomai…

Το μέλλον του metalcore :expressionless: :lol:

http://uk.youtube.com/watch?v=nCHEY0FaT30&feature=related

Ωραίος ο Μέτζι, το δισκάκι των Blessed είναι εγγύηση. Και από Century Media παρακαλώ :stuck_out_tongue:

Α μάλιστα!Συμπαθητικότατοι πάντως! Glam με φράντζα.Αυτό θα πει εξέλιξη

Βασικά τα τραγούδια τους είναι πολύ καλά, απλά τα brutal φωνητικά σε μερικά κομμάτια θα μπορούσαν να είναι ελαττωμένα…

Maybe αλλά δεν με χαλάει,νομίζω ταιριάζει και στο όλο ύφος τους.
Και 2-3 κομμάτια που άκουσα τώρα μ αρέσουν πολύ

Επίσης μια κορυφαία κυκλοφορία για φέτος είναι και ο ομώνυμος δίσκος των Voodoo Circle του Alex Beyrodt με David Readman στα φωνητικά. hard rock με πολλά νεοκλασσικά solo(που αν και δεν είμαι φαν του είδους, ο συγκεκριμένος δίσκος έχει τρελές σολάρες) και κορυφαίες ερμηνείες από τη φωνή των Pink Cream 69.

Aυτό και μόνο αρκεί!:wink: εύγε dark dominion!

Samples

Einai gia poly sygkekrimena aytia, gia latreis tou ixou ton Rainbow (sygkekrimenis periodou kiolas). Exei 1-2 hard rock stigmes kai stis sygkekrimenes exei kai pio poly juice sta solos giati exei kai akatasxeti flyaria. Essential gia fans Rainbow, Malmsteen loipon. Oxi gia ta gousta mou alla polli kali douleia gia 2008 ston sygkekrimeno ixo. Tha to goustaroun oi Blackmorikoi…

Παντως φετος ειναι χρονια AOR και MHR!Brother firetribe,HEAT,Marcello-Vesrty,Eclipse,Khymera,Bormann,Wοrk of art και πολλα άλλα αλλά αυτα που ανεφερα ξεχωριζουν για μενα!!

Τα χεις βάλει και με σωστή σειρά κατάταξης!:smiley:
Ανάμεσα σε Brother Firetribe και HEAT μέχρι κ εγω δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω!

:)Για μενα η σειρα ειναι heat,firetribe κ work of art τα οποια ειναι πολυ ψηλα.Μετα Khymera,Bormann,eclipse κ τελος Marcello…

Aδικείς λίγο τα eclipse και marcello νομίζω…

Οχι,μου αρεσουν πολυ απλα ολα τα αλλα που εγραψα,λιγο περισσοτερο (εκτος απο τα 3 πρωτα που μ αρεσουν πολυ περισσοτερο:p)

Oκ δεκτό.Σε συμπαθώ γιατι ακούς H.E.AT:D:p