Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

tears to cry και τα μυαλα στα καγκελα. Ακουω τωρα ενα καινουργιο και ειναι πολυ καλο. τσεκαρετε το. λιγο πιο σκληρο απο heart ειναι.http://www.myspace.com/halestorm

Ει παιδες, ξερει μηπως κανενας αν μπορει να βρεθει η ομωνυμη δισκαρα των H.E.A.T σε κανενα δισκαδικο εδω Ελλαδα?

Πρεπει να αποκτηθει το παραπανω οποτε οποια βοηθεια καλοδεχουμενη!!

Στο No Remorse ψάξε, αλλιώς internet.

Δυστυχως στο remorse που εχω ψαξει δεν το εχουν και αγορες μεσω net δεν εχω ξεκινησει να κανω (παντελως ασχετος!). Αν δε βρω ακρη με καποιο δισκαδικο εδω, θα το ψαξω καπως μεσω internet. Thanks παντως freedomofrock!

No Remorse για ένα φεγγάρι είχα πετύχει 1-2 κόπιες στα 14 ευρώ. Ίσως το ξαναφέρουν κάποια στιγμή.

You’re welcome!

Μακαρι φιλε μου! Για να μη σου πω οτι μου αναψες φωτιες και με βλεπω καθε λιγο και λιγακι εκει!

Bad boy τα τραβήξαμε και μεις αλλα μας δικαίωσε το αποτέλεσμα!Σίγουρα κάποια στιγμή θα το ξαναφέρουν.

Σιγουρα, γι’αυτο το κυνηγαω. Ελπιζω σε καλο timing!

Btw ξανατσέκαρα halestorm,πολύ καλοί.Δεν θα τους σύγκρινα με heart όμως…πολύ πιο μοντέρνος ήχος.Ίσως λίγο φέρνει η χροιά της κοπελιάς αλλά σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω ομοιότητες

PARON!!! I LOVE THIS GIRL 8)

Tracklist:

1. Dublin
  2. Shelter In The Storm
  3. Follow The River
  4. King Of Spades (Ksanapaigmeno allios)
  5. I Will Return (Return the heart - Ksanapaigmeno allios)
  6. Emerald (Thin Lizzy)
  7. When (O NEOS TITLOS TOY WAIT TIL FOREVER FOR THOSE WHO KNOW)
  8. The Flame (Cheap Trick)
  9. Still Waiting
  10. Kiss The Rain
  11. Remember
  12. Circles

Many kisses…I’ll be around til this comes out…Cheers

Welcome back! 8)

Glad to b back! :smiley:

:vibrate::vibrate:

:wink:

Aytoi pou goustaran ta 3 teleytaia na katsoun. Oi loipoi die hard AORopozerades na mas adeiasoun tin gonia parakalo :lol: Eseis na akousete poso gamaei to Ghost of love kai loipa asmata apo D2. Exei na pesei mpoliko kai agapouliko synaisthima edo :!:

A nai, akouga xthes ena oraio listening party:
http://rhino.edgeboss.net/wmedia/rhino/listeningparties/521324/521324_album_100.wax

Kαλό και το revolve αλλά όταν ακούω αγαπούλες και συναίσθημα…μπαίνει πάνω απ’όλα…uber alles!

Daz is back ρεεεε…Αυτα ειναι…Χαιρομαστε που σε εχουμε παλι εδω…

Οπως λες και εσυ ειναι καλο να εχεις καποιον πιο εμπειρο που ξερει απο καλο λαδι…:stuck_out_tongue:

Re alites afiste emena kai peite tipota gia Foreigner gia ta agapoulika pou esteila :!:

Missed u 2 guys :stuck_out_tongue:

το περιμένω πως και πως. kelly hansen θέουλας

Pos sou fanikan ta nea tragoudia? To In Pieces einai extra agapouliko :smiley:

Eγώ πάλι λάτρεψα ένα άλλο…