Έχει ανοιχτεί και αντίστοιχο thread για το Arc of Dawn
Οι Sister Sin μπαίνουν στο στούντιο, περιμένουμε στις επάλξεις:!:
Ε ναι.
Min milas esy mousitsa, i folia sou einai leromeni me tin Souidia…
Stirizoume Freedom :lol:
Polla kolpa kykloforoun…
Mastedon itan APAIXTO AOR opos kai Overland
Akoma perimenoume: Los Angeles, Spin Gallery, Blanc Faces, On The Rise (xamos)
Xarika episis pou polla tha exoume sto 2010. Apo ta prota mesa ston Ianouario einai Stage Dolls kai idi to proto single gamaei opos ematha.
Και Blanc Faces μου είπαν πολύ καλό daz…Θα ξαναποστάρω όταν θα έχω και προσωπική άποψη
Logika Blanc Faces tha kineitai akribos sto yfos tou proigoumenou opote einai asfales. Apo ola ayta bebaia yparxei to Mastedon to opoio me efere 27 xronia piso kai thymithika pos itan to pragmatiko AOR otan den itan ayto to simerino prefabricated by Frontiers AOR.
To proteino anepifylakta se fans ton Kansas tou Vinyl Confessions (Elefante power)
Αν έχει αναφερθεί αυτό συχωράτε με:
Duff McKagan’s Loaded “Sick” (2009)
Straight hard-rock δυναμίτες, ο Duff τα πάει θαυμάσια στα φωνητικά και γενικά δίσκος με αρκετούς ύμνους και λίγα fillers. Προτείνεται για ανέμελη διασκέδαση.
Sleaze Factory ~~> http://www.youtube.com/watch?v=nvjZy8CUfCU
IOU ~~> http://www.youtube.com/watch?v=KfKGdYLJAwo
Mother’s Day ~~> http://www.youtube.com/watch?v=JLbWxJRG2T0
No Shame ~~> http://www.youtube.com/watch?v=-hwlw1F8cy4
Joanna Dean στα φωνητικά…τα σπάει απλά.Όλος ο δίσκος είναι super.Περιέχει και μια διασκευή του Love Hurts των Nazareth,ντουέτο με τον Κiefer των Cinderella.Όποιος το έχει ακούσει ας πει γνώμη,όποιος όχι ας το κάνει…Αξίζει…
Tracklist:
Up And Coming/The House Of My Father/Code Of Honor/The Hunger/Move Me/Eye Of The Storm/Bad Romance/Whitest Lies/Love Hurts/Love Is Blind/Hang Tough
Και double post once again για να πούμε ότι οι Last Autumn’s Dream κυκλοφορούν νέο δίσκο με τίτλο “Α touch of Heaven” αφιερωμένο στον Marcel Jacob…
Πολυ καλό hard rock/aor album με μουσικούς απο τους Work of Art (Robert Sall), Eclipse (Erik Martensson), Talisman (Jeff Scott Soto, Marcel Jacob (R.I.P)
Track listing
- Invincible (Martensson, Persson, Sall)
- One Love (Martensson, Searcy)
- Brothers in Arms (Henriksson, Martensson, Persson)
- Comes Down Like Rain (Martensson, Persson)
- Running from the Heartache (Martensson, Persson, Sall)
- I’ll Be There (Martensson, Persson, Sall)
- Damage Is Done (Martensson, Persson, Sall)
- Put Your Money Where Your Mouth Is (Martensson, Persson)
- One Day at a Time (Martensson, Persson)
- Just Go (Martensson, Persson, Sall)
- My Everything (Martensson, Persson, Sall)
- If I Fall (Henriksson, Martensson, Persson, Sall)
Απο τα καλύτερα για την φετινή χρονιά…
ενδιαφέρον…
πολύ καλό
Crash The System - The Crowning (2009)
Πολύ καλό σκανδιναβικό AOR της χρονιάς που φεύγει που χωρίς να ξέρω το λόγο, έχει περάσει στα ψιλά γράμματα…
Τσεκάρετέ το! Αξίζει
Κάπου τους είχες αναφέρει ξανά daz…Οπότε εξ αιτίας σου είχα ακούσει ενα song και΄μ’άρεσε θα τσεκάρω σύντομα και τα υπόλοιπα.Το crash the system δεν μπήκα στον κόπο να το ακούσω και γενικά οντως πέρασε κάπως απαρατήρητο,θα το κάνω όμως απο περιέργεια και λόγω σκανδιναβίας!
Πολύ Stanley ο τυπάς, πράγματι:lol:
Anyway, καλό το δισκάκι, πιασάρικα τραγούδια, πόζα φτώχεια και φιλότιμο!
Παιδια να μπει κι αλλο ενα ποζερι στην παρεα σας?Ειναι αληθεια οτι καττα καιρους εχετε προτεινει πολυ ωραια γκρουπ.Το τελευταιο διημερο εκανα δυο αγορες,παλιοτερων δισκων που σιγουρα θα εχουν αναφερθει,αλλα θα τους πω.Λοιπον αγορασα τα:
1)’‘Danger Danger’’ των Danger Danger και
2)’‘Saints Of Los Angeles’’ των θεων.
Bρηκα το ‘‘Danger Danger’’ συμπαθητικο χωρις να παθω την -πλακα της ζωης μου,Θεωρω οτι οσο αξιζει το '‘Under The Gun’'αξιζει μαζι ολος ο υπολοιπος δισκος και
το ‘‘Saints Of Los Angeles’’ μου φανηκε οτι εχει γραφτιε για να παιχτει live.Μου αρεσε παρα πολυ και περα απο τα γκαζομενα κομματια κολλησα τρελλα με το ‘‘The Animal In Me’’.Αυτα!Σχολιαστε…
Παιδια να μπει κι αλλο ενα ποζερι στην παρεα σας?Ειναι αληθεια οτι κατα καιρους εχετε προτεινει πολυ ωραια γκρουπ.Το τελευταιο διημερο εκανα δυο αγορες,παλιοτερων δισκων που σιγουρα θα εχουν αναφερθει,αλλα θα τους πω.Λοιπον αγορασα τα:
1)’‘Danger Danger’’ των Danger Danger και
2)’‘Saints Of Los Angeles’’ των θεων.
Bρηκα το ‘‘Danger Danger’’ συμπαθητικο χωρις να παθω την -πλακα της ζωης μου,Θεωρω οτι οσο αξιζει το '‘Under The Gun’'αξιζει μαζι ολος ο υπολοιπος δισκος και
το ‘‘Saints Of Los Angeles’’ μου φανηκε οτι εχει γραφτιε για να παιχτει live.Μου αρεσε παρα πολυ και περα απο τα γκαζομενα κομματια κολλησα τρελλα με το ‘‘The Animal In Me’’.Αυτα!Σχολιαστε…
True Sound of the Underground ο τίτλος του νέου Sister Sin 8)